NOWOŚĆ OLE! Bruschetta w dwóch wariantach smakowych.
Szukasz niebanalnej, kulinarnej inspiracji, którą można podać zarówno jako niebanalną przystawkę na oficjalnej kolacji, szybką przekąskę podczas spotkania z przyjaciółmi czy prosty lunch w trakcie codziennych obowiązków? Na to pytanie odpowiedź jest jedna: NOWOŚĆ OLE! – BRUSCHETTA i to aż w dwóch wariantach smakowych: pomidory + zioła oraz pomidory
+ czosnek + oregano.
Bruschetta – moc świeżych pomidorów i ziół
Bruschetta to jednocześnie wykwintna, a zarazem prosta przekąska wywodząca się ze słonecznych Włoch. Jest wyborną kompozycją soczystych, krojonych, świeżych pomidorów i wybranych ziół. Dla smakoszy produktów z czosnkiem, stworzony został także wariant Bruschetta z tym aromatycznym dodatkiem. Magiczny kolor słonecznej Toskanii, niezapomniany zapach zielonych pól Kalabrii
i wypełnionego promieniami słońca lata wprost z przymorskich klifów Apulii – to właśnie ten niezwykły śródziemnomorski klimat możesz teraz wprowadzić do swojego domu, przygotowując pyszności
z wykorzystanie NOWOŚCI OLE!.
Bruschetta OLE! to fuzja smaku, aromatu i koloru w dwóch odsłonach. Pierwsza z nich to wersja klasyczna – połączenie soczystych pomidorów i starannie dobranej mieszanki ziół, druga natomiast
to doskonała kompozycja pomidorów, czosnku i oregano. Oba warianty to aromatyczne i łatwe
do wykorzystania w różnych daniach propozycje OLE! - kwintesencja sztuki kulinarnej.
Przysmak OLE! rodem z Włoch, od dziś w Twojej kuchni!
Ulubiony świeży chleb, grzanki, chrupiąca bagietka czy paluszki Grissini? Z Bruschettą OLE!
każda z tych propozycji tworzy połączenie doskonałe. Pozwól się ponieść kulinarnej fantazji
i komponuj fantastyczne przystawki, przekąski i dania zaraz po otwarciu słoiczka. Gotowość
do podania od razu po odkręceniu wieczka pozwala w krótkim czasie stworzyć magię na talerzu.
Znajdź idealne dla Ciebie połączenie smaków i zaskocz swoich bliskich nowościami od OLE!. Wspólnie zdecydujecie, które danie z Bruschettą OLE! będzie Waszym ulubionym! Pomysłów i przepisów szukaj w PRZEPIŚNKU OLE!: www.wole-ole.pl
________________________________________
Bruchetta OLE! pomidory + zioła
Pojemność: 200 ml
Cena: około 7 zł
Bruchetta OLE! pomidory + czosnek + oregano
Pojemność: 200 ml
Cena: około 7 zł
Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu!
Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!
Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Media
Ada Fijał: Młode pokolenie jest niezwykle obeznane z modą. Kiedyś my uczyliśmy uczestników naszych programów, co mają robić, a teraz często to my uczymy się od nich
Aktorka i jurorka programu „Shopping Queens. Królowe zakupów” zauważa, że w ciągu dekady nie tylko zmienił się ten format telewizyjny, ale także podejście do mody. Trendy dyktują bowiem teraz nie tyle znani projektanci, ile ulica i zwykli ludzie. Na jej szczególne uznanie zasługuje młode pokolenie, które wykazuje się ogromną kreatywnością i wręcz nie sposób przejść obojętnie obok ich wyszukanych stylizacji.
Muzyka
Zespół Enej: Na Ziemi mamy skrajności – od suszy po ulewę. Martwi nas, jak będzie wyglądał świat naszych dzieci
Mirosław Ortyński i Piotr Sołoducha z zespołu Enej przyznają, że obawiają się skutków suszy, która negatywnie wpływa na rolnictwo, czy ulewnych opadów deszczu prowadzących do powodzi i podtopień. Niestety klimat się ociepla i coraz częściej mamy do czynienia z ekstremalnymi zjawiskami w pogodzie, a wszystkie anomalie odczuwamy w naszych portfelach. Muzycy zdają sobie więc sprawę z tego, jak ważne jest uzmysłowienie społeczeństwu rangi problemu i propagowanie kultury ekologicznej. Chodzi też o to, aby wzbudzić poczucie odpowiedzialności za stan środowiska, bo lekkomyślność i zaniedbania mogą jeszcze pogorszyć sytuację.
Edukacja
MNiSW wspiera programy badawcze dotyczące żywienia. W planach jest też popularyzacja zdrowej diety
Resort nauki współfinansuje programy, które mają odpowiedzieć na wyzwania związane ze zdrowiem uczniów. Ruszyła właśnie kolejna edycja programu JEŻ – Junior-Edu-Żywienie, w którym rodzice i dzieci będą uczestniczyć w badaniu dotyczącym marnowania żywności. – Innym ważnym i nowatorskim komponentem jest program telewizyjny, który będzie popularyzował zdrowe żywienie – zapowiada Maciej Gdula, wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego. Jak podkreśla, to przykład na to, jak wykorzystywać w praktyce wyniki badań naukowych.