Nowość w ofercie E.Wedel – WW Peanut Butter już w sprzedaży!
Do rodziny WW dołącza kolejna pyszna przekąska. WW Peanut Butter ucieszy fanów słodko-słonych smaków i sprawdzi się doskonale na chwilę przyjemności dla siebie lub do podzielenia się z innymi. Nowość jest już dostępna w sklepach.
Nowy wafel WW to połączenie czterech, przyjemnie kruchych wafelków, przekładanych kremem o smaku peanut butter. Całość oblewa oryginalna wedlowska czekolada mleczna, która doskonale uzupełnia słodko-słony charakter nowości od E.Wedel. Nowy WW to odpowiedź na oczekiwania konsumentów, wśród których tak popularny jest smak peanut butter. To także produkt przygotowany zgodnie z trendami na słodko-słone połączenia.
Nowość dołącza do rodziny WW, w której konsumenci znaleźć mogą także dwa inne warianty: kultowy WW z nadzieniem orzechowym w czekoladzie mlecznej oraz WW z nadzieniem orzechowym w czekoladzie gorzkiej. Zróżnicowana oferta to odpowiedź na preferencje smakowe Polaków i gwarancja, że każdy znajdzie w niej smak idealny dla siebie.

„Zamień jednorazowe butelki na lepsze” – mały krok, realna zmiana. Kampania SodaStream prezentuje bąbelkową rewolucję

Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta

Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju
Żywienie

Sylwia Bomba: Stosuję zasadę żywieniową 80/20. Raz w tygodniu jem z córką kebaba i organizm wybacza mi to
Influencerka przekonuje, że są takie momenty czy okoliczności, kiedy w swoim jadłospisie pozwala sobie na więcej. Jej zdaniem każdy powinien robić sobie taki „oszukany dzień” i spełniać wtedy swoje zachcianki żywieniowe. Oczywiście nie po to, żeby się najeść do syta, ale zaspokoić apetyt chociażby na coś słodkiego. Sylwia Bomba przyznaje, że do jej dietetycznych grzeszków należą: kebab, popcorn i cola.
Problemy społeczne
Duża zmiana w organizacji pracy w firmach. Elastyczność wśród najważniejszych oczekiwań pracowników

Dotychczasowe modele organizacji pracy w firmach nie zawsze odpowiadają na wyzwania przyszłości. Ostatnie lata zmieniły zasady gry na rynku pracy i teraz elastyczność liczy się na nim bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Elastyczny model pracy staje się jednym z bardziej oczekiwanych benefitów, a dla firm jest to sposób na przyciągnięcie talentów. Kolejnym jest wykorzystanie innowacyjnych narzędzi technologicznych. To jednak wymaga zarówno od pracowników, jak i od pracodawców zaangażowania w ciągłe podnoszenie kompetencji.
Gwiazdy
Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj

Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.