Komunikaty PR

Nowość w portfolio Milka & Oreo – ciastka Milka Oreo Sensations

2021-01-20  |  09:30
Biuro prasowe
Do pobrania Infrmacja ( 0.32 MB )

Nowy produkt to pyszne połączenie znanych konsumentom ciastek Milka Sensations z kawałkami czekolady Milka oraz kremem, który powstał na bazie kultowych ciastek Oreo. Chrupiące, mocno kakaowe i z nadzieniem o smaku wanilii – takie są właśnie nowe ciastka Milka Oreo Sensations, które działają na wszystkie zmysły!

„Produkty Milka & Oreo to jedne z najlepiej sprzedających się słodyczy w portfolio Mondelez, które od momentu wprowadzenia na rynek niezmiennie cieszą się ogromnym zainteresowaniem. Do tej pory dostępne były różne warianty czekolad i batony Milka & Oreo, a teraz mamy okazję zaprezentować pierwsze ciastka. Milka Oreo Sensatons, bo o nich mowa, to odpowiedź na preferencje konsumentów, którzy pokochali połączenie delikatnej czekolady Milka, stworzonej z mleka alpejskiego oraz kultowych ciastek Oreo. Nowość charakteryzuje się pysznym smakiem, wyjątkową teksturą oraz konsystencją” – Karolina Trojak, Junior Brand Manager Milka Biscuits. 

Ciastka w formacie 156g są już dostępne w szerokiej dystrybucji. Dodatkowo, w ofercie sieci sklepów Żabka jest także mniejsza wersja impulsowa 52g. 

Nowy produkt będzie się cieszył wsparciem marketingowym i sprzedażowym. Spot reklamowy będzie można zobaczyć w telewizji oraz w internecie. Na konsumentów czekają także dedykowane materiały POS w sklepach.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne? Biuro prasowe
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Transport

Rośnie skala agresji na polskich drogach. Problemem jest nie tylko nadmierna prędkość, ale też jazda na zderzaku

Za kilka dni zaczynają się wakacje, czyli statystycznie najniebezpieczniejszy czas na drogach. Wśród głównych przyczyn takich zdarzeń na prostych odcinkach drogi są nadmierna prędkość i jazda na zderzaku. Zarządca autostrady A4 Katowice–Kraków w ramach kampanii „Nie zderzakuj. Posłuchaj. Jedź bezpiecznie” zwraca uwagę na zjawisko agresji na polskich drogach i przypomina, że bezpieczeństwo zaczyna się od osobistych decyzji kierowcy.

Muzyka

Alicja Węgorzewska: Czuję się ambasadorką polskiej kultury. Czasami dokonuję niepopularnych wyborów, ale moje pomysły są bardzo odkrywcze

Dyrektor Warszawskiej Opery Kameralnej została uhonorowana prestiżową nagrodą ShEO Awards 2025 w kategorii „Ambasadorka polskiej kultury” i jak podkreśla, w stu procentach na nią zasłużyła. Przyznawane przez tygodnik „Wprost” wyróżnienie trafia bowiem do kobiet, które zmieniają świat, a Alicja Węgorzewska czyni to od lat, nadając polskiej kulturze operowej zupełnie nowy wymiar. Tym razem szczególne uznanie otrzymała za stworzenie i rozwijanie Festiwalu Mozart Junior. W tym roku odbywa się już jego szósta edycja.