Komunikaty PR

Oliwki krojone zielone OLE! – śródziemnomorski klimat ukryty w słoiku.

2021-04-12  |  11:03
Biuro prasowe

Oliwki to nieodłączny element kuchni śródziemnomorskiej, która teraz może także zagościć
w Twoim domu. Wykwintne przyjęcie w gronie znajomych, romantyczna kolacja z drugą połówką czy ciekawy rodzinny obiad. Dopełnij te wyjątkowe MOMENTY niebanalnym smakiem oliwek krojonych zielonych OLE! Otwórz się na radość i smak CHWIL.

Wybierz wspaniałą podróż z OLE! Zaczaruj swoje dania i przenieś się w niezwykłe rejony strefy śródziemnomorskiej. Oliwki zielone OLE! to idealna propozycja dla miłośników dań z nutką kreatywności, koloru, wybornego smaku i nietuzinkowego charakteru. To zapach zielonych wzgórz
i blask słońca wznoszącego się nad morskimi falami – wprowadź ten niesamowity klimat do swojej kuchni.

Ale Pasta! Ale Smak!

Oliwki OLE! idealnie pasują do szybkich dań z makaronu, orzeźwiających sałatek warzywnych,  jako dodatek do kanapek lub niebanalna przekąska podczas spotkaniach z przyjaciółmi. Sprawdzą się równie doskonale jako partner serów, owoców morza czy mięs.

Krojone czyli GOTOWE do użycia zaraz po otwarciu.

Otwórz poręczny słoik i delektuj się pokojonymi równo oliwkami! Intensywny, bogaty i wyraźny smak… to on nada Twoim potrawom wyszukanej i wykwintnej nuty. To jest to czego potrzebujesz. Z OLE! poczujesz się jak prawdziwy kreator kulinarnej sztuki w swoim własnym domu. Mnogość zastosowań i sposobów podania sprawia, że możliwości wykorzystania oliwek nie ma końca
ogranicza Cię jedynie Twoja wyobraźnia. Jeśli szukasz dodatku, który na nowo rozpali Twoją kreatywność i zagości na stałe w Twojej kuchni, propozycja od OLE! jest niezastąpiona.

_______________________________________

Oliwki krojone zielone OLE!
Pojemność: 240 ml
Cena: około 6,00 zł

Więcej na: www.wole-ole.pl

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu! Biuro prasowe
2024-09-27 | 09:00

Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu!

Wraz z jesienią Salad Story, polska marka znana z serwowania świeżych i zdrowych potraw, zaskoczyła swoją ofertą. Od 19 września wszyscy miłośnicy kulinariów mają
Żywienie Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!
2024-09-26 | 14:00

Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!

Czy jesień kojarzy Ci się głównie z coraz krótszymi, chłodniejszymi dniami? W tym roku nie musisz się o to martwić! Marka WINIARY wprowadza na rynek limitowaną edycję budyni,
Żywienie Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?
2024-09-26 | 01:00

Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?

Wrzesień to czas, gdy jabłka królują na naszych stołach – pachnące, soczyste, a przede wszystkim idealne do przygotowania jesiennych przetworów. Światowy Dzień Jabłka,

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Muzyka

Zespół Enej: Na Ziemi mamy skrajności – od suszy po ulewę. Martwi nas, jak będzie wyglądał świat naszych dzieci

Mirosław Ortyński i Piotr Sołoducha z zespołu Enej przyznają, że obawiają się skutków suszy, która negatywnie wpływa na rolnictwo, czy ulewnych opadów deszczu prowadzących do powodzi i podtopień. Niestety klimat się ociepla i coraz częściej mamy do czynienia z ekstremalnymi zjawiskami w pogodzie, a wszystkie anomalie odczuwamy w naszych portfelach. Muzycy zdają sobie więc sprawę z tego, jak ważne jest uzmysłowienie społeczeństwu rangi problemu i propagowanie kultury ekologicznej. Chodzi też o to, aby wzbudzić poczucie odpowiedzialności za stan środowiska, bo lekkomyślność i zaniedbania mogą jeszcze pogorszyć sytuację.

Edukacja

MNiSW wspiera programy badawcze dotyczące żywienia. W planach jest też popularyzacja zdrowej diety

Resort nauki współfinansuje programy, które mają odpowiedzieć na wyzwania związane ze zdrowiem uczniów. Ruszyła właśnie kolejna edycja programu JEŻ – Junior-Edu-Żywienie, w którym rodzice i dzieci będą uczestniczyć w badaniu dotyczącym marnowania żywności. – Innym ważnym i nowatorskim komponentem jest program telewizyjny, który będzie popularyzował zdrowe żywienie – zapowiada Maciej Gdula, wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego. Jak podkreśla, to przykład na to, jak wykorzystywać w praktyce wyniki badań naukowych.