Komunikaty PR

OSHEE REBEL – dawka owoców i witamin w środku zimy

2022-02-11  |  01:00
Biuro prasowe

OSHEE zaprasza do odkrycia galaktycznej serii napojów REBEL. Wzbogacone ekstraktem z schisandry, wody witaminowe uwodzą orzeźwiającym smakiem soczystych owoców takich jak arbuz, pitaja oraz aloes. Oto pełnia smaku nawet w samym środku zimy!

Seria napojów OSHEE to propozycja dla tych, którzy lubią spędzać czas w stylu REBEL. Napoje łączą w sobie właściwości popularnych izotoników i lubianej wody witaminowej. Zadbają o odpowiednie nawodnienie, a także solidną dawkę witamin. OSHEE REBEL zaspokoi pragnienie podczas aktywnych zimowych dni spędzonych na stoku. Jesteś zwolennikiem klasyki i wybierasz szusowanie na nartach? Czy może szukasz dodatkowego dreszczyku adrenaliny i uwielbiasz snowboardowy freeride w lekkim, białym puchu? Z gracją wykonujesz piruety na tafli lodowiska? Zawsze wtedy, gdy poczujesz spadek mocy, warto sięgnąć po porcję niesamowitej energii zamkniętą w pysznym napoju o egzotycznym smaku.

W czym zatem tkwi sekret OSHEE REBEL? To tajemnicza schisandra, inaczej zwana jagodą wiecznej młodości. Pochodząca z Dalekiego Wschodu roślina posiada wiele właściwości prozdrowotnych. Stosowana od wielu tysięcy lat, doskonale zda egzamin także w XXI wieku. Przeciwdziała zmęczeniu fizycznemu i psychicznemu, poprawia pamięć i koncentrację i podnosi odporność organizmu i przyspiesza proces zdrowienia. Dzięki temu szybciej zregenerujesz się nawet po intensywnym wysiłku. A do tego uznawana jest za naturalny afrodyzjak!

Napoje OSHEE REBEL zostały wzbogacone unikalną kompozycją witaminową, która dodatkowo podnosi efekt prozdrowotny. Zawartość witamin z grupy B (niacyna, biotyna, witamina B6 i B12) wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego i krwionośnego oraz pracę mięśni. W butelkach OSHEE REBEL nie znajdziemy sztucznych aromatów, barwników, konserwantów.

W linii dostępne jest 5 wariantów smakowych: pitaja, aloes, arbuz, mango-pomarańcza-kardamon oraz czerwona pomarańcza i guarana.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy Biuro prasowe
2024-10-04 | 09:45

Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy

Marka JemyJemy, lider* na rynku zup gotowych z półki, wraz z początkiem października rozpoczęła szeroko zakrojoną kampanię mediową, obejmującą OOH, digital, social
Żywienie Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!
2024-10-03 | 12:00

Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!

FRoSTA, znany producent mrożonek, kontynuuje rozwój swojej oferty, wychodząc naprzeciw potrzebom współczesnych konsumentów. Firma stawia na 100% naturalnego smaku i proste
Żywienie Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja
2024-10-03 | 12:00

Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja

  W portfolio krakowskiego producenta słodyczy pojawiły się teraz MINIczekolady funkcjonalne: Koncentracja z ekstraktem z korzenia ashwagandhy, Stres z witaminami B6 i C oraz ekstraktem

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Teatr

Farmacja

Szybko rośnie liczba osób z ostrą infekcją układu oddechowego, w tym grypy. Szczyt zachorowań przypadnie już na drugą połowę października

Centrum e-Zdrowia podaje, że od początku września odnotowano blisko 1,8 mln porad ambulatoryjnych udzielonych z powodu ostrych infekcji układu oddechowego, w tym grypy. Najlepszą metodą walki z chorobą jest szczepionka – najlepiej przyjęta między wrześniem a listopadem. Wciąż jednak na taki krok decyduje się zaledwie kilka procent Polaków, tymczasem grypa jest jedną z 10 najczęstszych przyczyn zgonów u osób powyżej 65. roku życia.

Żywienie

Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk: Na Filipinach spałyśmy z karaluchami i innymi robakami. Brakowało nam moskitiery na całe ciało

Chociaż podczas pełnej emocji wyprawy przez Filipiny do Tajwanu nie brakowało trudnych momentów, w których górę brało zmęczenie, to jednak mimo wszelkich niedogodności Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk starały się nie narzekać, tylko wyciągać z tej podróży to, co najlepsze. Uczestniczki „Azja Express” przyznają, że nie mogły się przekonać do miejscowego jedzenia, ale za to zachwyciła je aromatyczna kawa. W bagażu zabrakło miejsca na moskitierę, dlatego też z czasem przyzwyczaiły się także do spania w jednym pomieszczeniu z karaluchami.