Komunikaty PR

OSHEE REBEL – dawka owoców i witamin w środku zimy

2022-02-11  |  01:00
Biuro prasowe

OSHEE zaprasza do odkrycia galaktycznej serii napojów REBEL. Wzbogacone ekstraktem z schisandry, wody witaminowe uwodzą orzeźwiającym smakiem soczystych owoców takich jak arbuz, pitaja oraz aloes. Oto pełnia smaku nawet w samym środku zimy!

Seria napojów OSHEE to propozycja dla tych, którzy lubią spędzać czas w stylu REBEL. Napoje łączą w sobie właściwości popularnych izotoników i lubianej wody witaminowej. Zadbają o odpowiednie nawodnienie, a także solidną dawkę witamin. OSHEE REBEL zaspokoi pragnienie podczas aktywnych zimowych dni spędzonych na stoku. Jesteś zwolennikiem klasyki i wybierasz szusowanie na nartach? Czy może szukasz dodatkowego dreszczyku adrenaliny i uwielbiasz snowboardowy freeride w lekkim, białym puchu? Z gracją wykonujesz piruety na tafli lodowiska? Zawsze wtedy, gdy poczujesz spadek mocy, warto sięgnąć po porcję niesamowitej energii zamkniętą w pysznym napoju o egzotycznym smaku.

W czym zatem tkwi sekret OSHEE REBEL? To tajemnicza schisandra, inaczej zwana jagodą wiecznej młodości. Pochodząca z Dalekiego Wschodu roślina posiada wiele właściwości prozdrowotnych. Stosowana od wielu tysięcy lat, doskonale zda egzamin także w XXI wieku. Przeciwdziała zmęczeniu fizycznemu i psychicznemu, poprawia pamięć i koncentrację i podnosi odporność organizmu i przyspiesza proces zdrowienia. Dzięki temu szybciej zregenerujesz się nawet po intensywnym wysiłku. A do tego uznawana jest za naturalny afrodyzjak!

Napoje OSHEE REBEL zostały wzbogacone unikalną kompozycją witaminową, która dodatkowo podnosi efekt prozdrowotny. Zawartość witamin z grupy B (niacyna, biotyna, witamina B6 i B12) wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego i krwionośnego oraz pracę mięśni. W butelkach OSHEE REBEL nie znajdziemy sztucznych aromatów, barwników, konserwantów.

W linii dostępne jest 5 wariantów smakowych: pitaja, aloes, arbuz, mango-pomarańcza-kardamon oraz czerwona pomarańcza i guarana.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów Biuro prasowe
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Motoryzacja

Edukacja

Polskie uczelnie nie są wolne od mobbingu. Środowisko akademickie pracuje nad dobrymi praktykami w polityce antymobbingowej

Według danych Państwowej Inspekcji Pracy problem mobbingu w polskich uczelniach na tle zgłoszeń z rynku wydaje się marginalny. Badania ankietowe pokazują jednak zupełnie inną skalę tego problemu w środowiskach akademickich. Okazuje się, że z mobbingiem zetknęło się 63,5 proc. pracowników uczelni i 55 proc. studentów. Uniwersytet Warszawski i Uniwersytet Śląski realizują projekt, którego celem jest zebranie najlepszych realizowanych przez szkoły wyższe praktyk i polityk antymobbingowych, a potem opublikowanie ich jako gotowe rozwiązania do wdrożenia na uczelniach.

Psychologia

Qczaj: Po miesiącu w Tajlandii przeżywam jakieś przebudzenie. Ostatnio miałem w życiu dużo różnych trudności

Trener jest niezwykle zadowolony z ostatniego pobytu w Tajlandii. Wypoczął, pozbył się negatywnych emocji i naładował akumulatory, a jednocześnie zrealizował ciekawy projekt. Pełen energii wrócił do kraju, by podejmować kolejne wyzwania zawodowe. Qczaj zaznacza, że teraz zupełnie inaczej spojrzał na ten kraj po tym, jak w jego życiu nastąpił przełom i wreszcie uwolnił się od nałogu alkoholowego.