Otwarcie McDonald’s w Atrium Biała
Poranna kawa, przekąska w drodze na zajęcia, szybki lunch w przerwie od pracy, a na osłodę po deszczowym spacerze rozgrzewająca herbata z ciastkiem. Niezależnie od pory dnia czy preferencji smakowych, w menu McDonald’s każdy znajdzie coś dla siebie. Z szerokiej oferty popularnej sieci mogą już skorzystać także klienci galerii Atrium Biała. Pierwszych gości McDonald’s przyjmie w białostockim centrum w środę, 29 listopada.
W McDonald’s w Atrium Biała trwają ostatnie prace wykończeniowe. Lokal o powierzchni 211,52 mkw. zlokalizowany będzie w strefie gastronomicznej na parterze.
Restauracja pod złotymi łukami to ulubione miejsce wielu Polaków, zarówno dzieci jak i dorosłych. Każdy lokal pod szyldem McDonald’s oferuje bogaty wybór burgerów, McWrapów, frytek, sałatek, oferty McCafe® i deserów. Produkty w menu dostępne są w ofercie stałej, jak i sezonowej.
Ze względu na dogodną lokalizację Atrium Biała (zaledwie 2 km od ścisłego centrum miasta), nowa restauracja doskonale wpisuje się w potrzeby konsumpcyjne mieszkańców oraz osób regularnie odwiedzających okolice galerii. Nowo otwarty McDonald’s będzie jednym z największych najemców strefy gastronomicznej, którą aktualnie współtworzą takie restauracje i kawiarnie jak KFC, Subway, New York Hot Dog, Schöller, Cukiernia Sowa czy lodziarnia Lodostany. Lokal czynny będzie siedem dni w tygodniu, od poniedziałku do soboty w godzinach 8.30-21.30, w niedziele w godzinach 9.30-20.30.
McDonald’s to jedna z największych na świecie sieć restauracji szybkiej obsługi, istniejąca na rynku od ponad 80 lat. W Polsce McDonald’s na rynku jest już 31 lat, a obecnie w naszym kraju funkcjonuje ponad 530 lokali sieci. McDonald’s w Atrium Biała będzie kolejną, siódmą już restauracją tej popularnej sieci w Białymstoku.
– Ogromnie cieszymy się z faktu, że w naszym regionie przybędzie nowa restauracja i że możemy dzięki temu wspierać lokalne społeczności. Konsekwentnie staramy się uatrakcyjniać naszą ofertę usługowo-handlową tworząc dla klientów miejsce, zaspokajające możliwie największą liczbę ich potrzeb. Liczymy na to, że nowy lokal w Atrium Biała stanie się jednym z najczęściej odwiedzanych punktów gastronomicznych i popularnym miejscem spotkań białostoczan – mówi Justyna Doroszkiewicz, dyrektor Atrium Biała.
Więcej informacji na stronie https://atrium-biala.pl oraz na profilu FB: https://www.facebook.com/AtriumBiala.

Akcje promocyjne oraz nagrody, które zdobywają klienta i napędzają sprzedaż. Jak zdobyć serca konsumentów? Najnowszy raport!

Od polowania na promocje, po zakupy w łazience: zaskakujące zwyczaje zakupowe Polaków w badaniu Dni Wiosennych Okazji Amazon.pl

iPhone 16 – wszystko, co warto wiedzieć o nowej serii
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Wiktor Dyduła: Praca w charakterze kelnera jest bardzo ciężka fizycznie i psychicznie. Dlatego trzeba dawać napiwki, bo nawet 5 zł może zrobić komuś dzień
Zanim usłyszała o nim cała Polska, Wiktor Dyduła zarabiał między innymi jako animator zabaw dla dzieci, kelner i uliczny grajek. Każde zajęcie miało swoje plusy i minusy, ale jego najbardziej cieszyło to, że dzięki nim może poznawać ciekawych ludzi. Wokalista podkreśla, że ma duży szacunek do pieniądza i prawie zawsze daje też napiwki, bo wie, że to najlepsza forma docenienia pracy tych, którzy nas obsługują w kawiarni czy restauracji.
Ochrona środowiska
Wokół utylizacji odpadów medycznych narosło wiele mitów. Nowoczesne instalacje pozwalają wykorzystać ten proces do produkcji ciepła i energii

Według różnych szacunków w Polsce powstaje od 60 do nawet 200 tys. t odpadów medycznych. Wymagają one specjalnego trybu postępowania, innego niż dla odpadów komunalnych – jedyną dopuszczalną i obowiązującą w świetle polskiego prawa metodą jest ich spalanie. Obecnie zakłady przetwarzania odpadów to nowoczesne instalacje połączone z odzyskiem energii. Termiczne przekształcenie odpadów może też być elementem gospodarki o obiegu zamkniętym.
Moda
Piotr Zelt: Nie latam po sklepach i nie zawalam sobie szafy jakimiś niepotrzebnymi ciuchami. Mam sporo ubrań, które mają po 20 lat, i cały czas je noszę

Aktor zaznacza, że jego garderoba jest skromna, ale zawiera dobre jakościowo ubrania, które choć były kupione nawet dwie dekady temu, wciąż wyglądają jak nowe. Jego zdaniem nie warto ulegać sezonowym trendom i gromadzić w szafie wielu rzeczy, które modne są zaledwie kilka miesięcy. Zamiast tego lepiej zainwestować w ponadczasowe kurtki, marynarki czy buty z dobrych materiałów i dbać o nie tak, by posłużyły jak najdłużej.