Komunikaty PR

Pastena - pasta z suszonych pomidorów od OLE! – królowa dań imprezowych

2022-02-14  |  10:25
Biuro prasowe

Karnawał w pełni. Daj się zainspirować OLE! Odkryj Pastenę - pastę z suszonych pomidorów OLE! – z jej pomocą stworzenie idealnej domówki jest czystą przyjemnością.

Pastena - pasta z suszonych pomidorów OLE! to doskonałe połączenie najlepszej jakości suszonych pomidorów i specjalnie wyselekcjonowanego zestawu ziół, które zamknięte zostało w praktycznym słoiku. Łatwość  podania sprawia, że  stanie się ona, początkiem śródziemnomorskich kulinarnych podróży.

Daj się porwać w kulinarny świat OLE!

Pastena- pasta z suszonych pomidorów OLE! doskonale smakuje zarówno na zimno, jak i na ciepło. Z jej pomocą możemy tworzyć niebanalne przekąski, ciepłe przystawki czy też dania główne. To także doskonały dip do ulubionych przekąsek: paluszków, krakersów czy nachosów. Dzięki Pastenie - paście z suszonych pomidorów OLE! przygotowanie dań i przekąsek na karnawałową domówkę jest banalnie proste.

 Idealnie sprawdzi się jako nadzienie do jajek, tartaletek czy ciasta francuskiego. Z jej pomocą przyrządzimy też przepyszne dania z makaronu oraz  takie potrawy jak Zapiekanka Bolognese
z czosnkiem włoskim w oleju OLE! oraz Pasteną- pastą z suszonych pomidorów OLE!
(PRZEPIS: https://bit.ly/3tIYpnO) czy wreszcie imprezowe - Mini pizze z Pasteną, pieczarkami i rukolą (https://bit.ly/3tKQvdz). Próbuj nowych smaków i kreuj własne, niebanalne potrawy! Z produktami OLE! to bardzo proste.

Po więcej karnawałowych propozycji zapraszamy do PRZEPISNIKA OLE! na: www.wole-ole.pl

________________________________

Pastena – pasta z suszonych pomidorów OLE!

Pojemność: 250 ml

Cena: około 10 złotych

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy Biuro prasowe
2024-10-04 | 09:45

Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy

Marka JemyJemy, lider* na rynku zup gotowych z półki, wraz z początkiem października rozpoczęła szeroko zakrojoną kampanię mediową, obejmującą OOH, digital, social
Żywienie Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!
2024-10-03 | 12:00

Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!

FRoSTA, znany producent mrożonek, kontynuuje rozwój swojej oferty, wychodząc naprzeciw potrzebom współczesnych konsumentów. Firma stawia na 100% naturalnego smaku i proste
Żywienie Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja
2024-10-03 | 12:00

Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja

  W portfolio krakowskiego producenta słodyczy pojawiły się teraz MINIczekolady funkcjonalne: Koncentracja z ekstraktem z korzenia ashwagandhy, Stres z witaminami B6 i C oraz ekstraktem

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Teatr

Farmacja

Szybko rośnie liczba osób z ostrą infekcją układu oddechowego, w tym grypy. Szczyt zachorowań przypadnie już na drugą połowę października

Centrum e-Zdrowia podaje, że od początku września odnotowano blisko 1,8 mln porad ambulatoryjnych udzielonych z powodu ostrych infekcji układu oddechowego, w tym grypy. Najlepszą metodą walki z chorobą jest szczepionka – najlepiej przyjęta między wrześniem a listopadem. Wciąż jednak na taki krok decyduje się zaledwie kilka procent Polaków, tymczasem grypa jest jedną z 10 najczęstszych przyczyn zgonów u osób powyżej 65. roku życia.

Żywienie

Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk: Na Filipinach spałyśmy z karaluchami i innymi robakami. Brakowało nam moskitiery na całe ciało

Chociaż podczas pełnej emocji wyprawy przez Filipiny do Tajwanu nie brakowało trudnych momentów, w których górę brało zmęczenie, to jednak mimo wszelkich niedogodności Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk starały się nie narzekać, tylko wyciągać z tej podróży to, co najlepsze. Uczestniczki „Azja Express” przyznają, że nie mogły się przekonać do miejscowego jedzenia, ale za to zachwyciła je aromatyczna kawa. W bagażu zabrakło miejsca na moskitierę, dlatego też z czasem przyzwyczaiły się także do spania w jednym pomieszczeniu z karaluchami.