Komunikaty PR

Piłkarskie emocje we wnętrzach Nobu

2021-06-09  |  11:00

Francuz, który kibicuje polskiej drużynie futbolowej? Takie rzeczy tylko w Nobu Hotel Warsaw! Szef kuchni Yannick Lohou jest już gotowy, by wspierać naszą drużynę narodową. Nie zapomniał jednak w tym wyjątkowym czasie o gościach i fanach kuchni Nobu. Z okazji startujących 11 czerwca Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej – EURO 2021, przygotował unikatową ofertę, która łączy piłkarskie emocje z nieporównywalnym stylem Nobu.

TRZY OPCJE DO WYBORU

To rozgrywka pomiędzy drużynami Turcji i Włoch rozpocznie w tym roku Mistrzostwa Europy w Piłce Nożnej. Już 11 czerwca o 21:00 przed ekranami zasiądą fani tej dyscypliny, by kibicować swojej drużynie. Emocjonujące rozgrywki podczas Euro zawsze gromadzą dużą widownię, dlatego marka Nobu Warsaw przygotowała dedykowaną ofertę, będącą połączeniem sportowych emocji, kulinarnych doznań i niepowtarzalnej atmosfery.

Oferta, która obowiązuje podczas trwania rozgrywek, obejmuje trzy różne obszary.

Dla gości, którzy planują śledzić piłkarskie poczynania podczas standardowego posiłku w restauracji, obiekt przygotował specjalnie wydzieloną salę dla kibiców. Rezerwując w niej stolik, goście mają możliwość zamawiania potraw a’la carte z menu w trakcie oglądania meczu.

Nobu Hotel Warsaw udostępni również prywatne sale, w których można będzie obejrzeć mecz. Wówczas goście otrzymują ustalone wcześniej w postaci Set Menu albo Menu restauracyjnych przekąsek Shuko wraz z napojami. Rezerwacja ważna jest na czas trwania meczu, ale istnieje możliwość przedłużenia jej w promocyjnej cenie. Z takiej opcji skorzystać może 10 osób.

Fanom hotelowych wnętrz z pewnością przypadnie do gustu ostatnia możliwość – opcja wynajęcia apartamentu Nobu Suite na wyłączność, wyposażonego w najnowocześniejszy sprzęt audiowizualny składający się z 98-calowego telewizora oraz najwyższej jakości zestawu kina domowego, by przeżywać piłkarskie emocje jeszcze intensywniej. Pakiet obejmuje wynajem apartamentu, zestawy sushi (25 kawałków na osobę) oraz japońskie piwo i sake bez limitu (2h). Maksymalna liczba gości korzystających z tej usługi to 10 osób.

 

ATRAKCJE NOBU WARSAW

Hotele i restauracje marki Nobu nie stanowią tradycyjnej sieci – dzięki niestandardowemu podejściu do gości, nieprzeciętnej palecie smaków w restauracjach Nobu oraz wyjątkowym lokalizacjom są perełkami na mapach turystycznych, a zarazem przyciągają turystów z całego świata. Niedawno restauracja oraz hotel w Warszawie otworzyły ponownie swoje podwoje dla wszystkich gości. W tym sezonie restauracja Nobu oferuje nie tylko możliwość spożywania kultowych potraw wewnątrz Nobu, ale również relaks w zadaszonym parasolami ogródku w dwóch lokalizacjach na terenie hotelu, m.in. od strony ulicy Koszykowej.

Dzięki wieloletniej tradycji dbania o zachowanie najwyższej jakości usług oraz posiłków serwowanych gościom, Nobu nie zapomina o przestrzeganiu obowiązkowych przepisów oraz respektowaniu ograniczeń. Dlatego zarówno ogródek hotelowy, jak i restauracja będą działały z zachowaniem wszystkich zasad bezpieczeństwa i higieny, dając gościom poczucie swobody i komfortu.

Informacje o aktualnych wydarzeniach dotyczących życia hotelu można znaleźć także na profilu @nobuhotelwarsaw na Instagramie.


Więcej o ofertach specjalnych na: https://warsaw.nobuhotels.com/pl/offers/

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Styl życia Każda Puszka Cenna wspólnie z Żabka Polska edukowała na temat systemu kaucyjnego na wrocławskim Placu Solnym Biuro prasowe
2025-06-11 | 11:30

Każda Puszka Cenna wspólnie z Żabka Polska edukowała na temat systemu kaucyjnego na wrocławskim Placu Solnym

Już 1 października rusza w Polsce system kaucyjny. Aby odzyskać kaucję doliczoną do zakupu napoju w puszcze, konsumenci będą musieli spełnić kilka warunków. Inicjatywa
Styl życia „Zamień jednorazowe butelki na lepsze” – mały krok, realna zmiana. Kampania SodaStream prezentuje bąbelkową rewolucję
2025-04-22 | 13:00

„Zamień jednorazowe butelki na lepsze” – mały krok, realna zmiana. Kampania SodaStream prezentuje bąbelkową rewolucję

Z okazji Dnia Ziemi marka SodaStream przypomina, że zmiana może zacząć się od jednej decyzji – i jednej butelki wielorazowej. Nowa kampania „Zamień jednorazowe butelki na
Styl życia Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta
2025-02-27 | 15:00

Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta

Lagardère Travel Retail w Polsce rozpoczyna ekspansję sieci Costa Coffee w nowym modelu biznesowym. Pierwsza kawiarnia działająca na zasadach franczyzy została uruchomiona

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Transport

Rośnie skala agresji na polskich drogach. Problemem jest nie tylko nadmierna prędkość, ale też jazda na zderzaku

Za kilka dni zaczynają się wakacje, czyli statystycznie najniebezpieczniejszy czas na drogach. Wśród głównych przyczyn takich zdarzeń na prostych odcinkach drogi są nadmierna prędkość i jazda na zderzaku. Zarządca autostrady A4 Katowice–Kraków w ramach kampanii „Nie zderzakuj. Posłuchaj. Jedź bezpiecznie” zwraca uwagę na zjawisko agresji na polskich drogach i przypomina, że bezpieczeństwo zaczyna się od osobistych decyzji kierowcy.

Muzyka

Alicja Węgorzewska: Czuję się ambasadorką polskiej kultury. Czasami dokonuję niepopularnych wyborów, ale moje pomysły są bardzo odkrywcze

Dyrektor Warszawskiej Opery Kameralnej została uhonorowana prestiżową nagrodą ShEO Awards 2025 w kategorii „Ambasadorka polskiej kultury” i jak podkreśla, w stu procentach na nią zasłużyła. Przyznawane przez tygodnik „Wprost” wyróżnienie trafia bowiem do kobiet, które zmieniają świat, a Alicja Węgorzewska czyni to od lat, nadając polskiej kulturze operowej zupełnie nowy wymiar. Tym razem szczególne uznanie otrzymała za stworzenie i rozwijanie Festiwalu Mozart Junior. W tym roku odbywa się już jego szósta edycja.