Popcorn w kinie przez miesiąc gratis? Tylko teraz w abonamencie Cinema City
Monday
Górskiego 9
00-033 Warszawa
marta.trzepla|mondaygroup.pl| |marta.trzepla|mondaygroup.pl
609051919
mondaycomms.pl
Dla tych, którzy kochają filmy bez limitu, tak bardzo jak kinowe przekąski, Cinema City przygotowało niesamowicie smaczną promocję kinową! Każdy, kto do 16 kwietnia przystąpi do programu abonamentowego Cinema City Unlimited będzie mógł odbierać popcorn w kinie zupełnie za darmo, i to przez cały miesiąc! Ze specjalnym kodem nowi posiadacze Unlimited raz dziennie, przez 30 dni, dostaną w prezencie porcję najbardziej lubianej kinowej przekąski. To jeszcze więcej korzyści jedynego w Polsce abonamentu kinowego Unlimited w Cinema City.
Akcja trwa w dniach od 7 do 16 kwietnia 2023 roku i nie wymaga żadnych dodatkowych zgłoszeń. Każdy kto w tych dniach przystąpi do programu Unlimited otrzyma kod na wskazany przy rejestracji adres email. Kod ten upoważnia do odbioru jednego popcornu (1,5l) gratis dziennie, przez 30 dni od jego aktywowania lub do 31 maja 2023 roku. Aby w pełni skorzystać z puli nagród należy aktywować kod najpóźniej 30 kwietnia. Posiadacze kodu odbiorą popcorn okazując aktywną kartę Unlimited oraz bilet na seans odbywający się w danym dniu.
Wszelkie szczegóły promocji dostępne są na stronie www.cinema-city.pl/unlimited
Jakie korzyści daje Unlimited?
Cinema City Unlimited to pierwszy i jedyny w Polsce kinowy program abonamentowy oferujący możliwość oglądania filmów w kinowym fotelu bez limitów, mając do dyspozycji ponad 200 premier każdego roku. Dodatkowo posiadacze karty Unlimited mogą korzystać z rabatów na zakupy w barach i kawiarniach sieci kin oraz uczestniczyć w pokazach przedpremierowych i promocjach tylko dla klubowiczów. Dzięki dedykowanym ofertom dla posiadaczy kart Unlimited, takim jak program „Polecaj Unlimited” czy „Rok filmów za darmo” z bankiem Credit Agricole, członkostwo w programie może być darmowe nawet przez 12 miesięcy. Wszystkie korzyści posiadania abonamentu kinowego Cinema City Unlimited dostępne są na stronie: https://www.cinema-city.pl/static/pl/pl/unlimited
STRZELIŁAM DO ANDY’EGO WARHOLA – ZAWIŁA HISTORIA RADYKALNEJ FEMINISTKI I PISARKI
MODA I SPORT – O TYM, JAK SPORT ZMIENIŁ NASZĄ GARDEROBĘ NA ARTE.TV
Mały przedsiębiorca. Jak pomóc dziecku nabrać wiatru w żagle?
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Nie żyje Bogumiła Wander
Bogumiła Wander: Bardzo tęsknię za telewizją, oglądam bez przerwy. Żałuję, że tak wcześnie odeszłam z pracy
Sport
Odpowiednio skomponowany jadłospis zwiększa efektywność treningów. Sportowcy amatorzy zapominają o warzywach i owocach
Specjaliści do spraw żywienia zauważają, że amatorzy sportu popełniają wiele błędów dietetycznych. Najczęstsze z nich to zbyt mała ilość warzyw i owoców w codziennej diecie, rezygnacja z produktów zbożowych, a jednocześnie zbyt duże spożycie białka. – Jeżeli sportowiec zapomina o warzywach i owocach, to dostarcza bardzo mało związków przeciwutleniających, które nie są w stanie w tej sytuacji neutralizować wolnych rodników wytwarzanych w czasie intensywnego wysiłku. One z kolei niszczą struktury komórkowe, ale też wpływają na gorszą pracę mózgu, szybsze starzenie się i zwiększają ryzyko nowotworów – mówi Monika Stromkie-Złomaniec, dietetyczka kliniczna.
Gwiazdy
Justyna Szyc-Nagłowska: Mam odłożone pieniądze na czarną godzinę. Teraz muszę też myśleć o emeryturze i zabezpieczyć sobie moje życie
Trzy razy więcej mężczyzn (17 proc.) niż kobiet (6 proc.) inwestuje na rynkach finansowych – wynika z raportu przygotowanego dla mBanku. Justyna Szyc-Nagłowska, która była prelegentką podczas prezentacji tych badań, uważa, że taka sytuacja może wynikać chociażby z tego, że panie boją się wychodzić przed szereg i wkraczać na płaszczyznę przez lata zarezerwowaną dla płci męskiej.
Konsument
Przybywa konsumentów aronii. Mimo właściwości prozdrowotnych wciąż jest jednak za mało doceniana
Mimo że aronia jest znana z właściwości prozdrowotnych, to nadal nie może się przebić i trafić do grona ulubionych owoców sezonowych Polaków. Dietetycy ubolewają nad tym, że sięgamy po nią dużo rzadziej, niż powinniśmy. Producenci z kolei z powodzeniem wykorzystują ją w sokach, dżemach, koncentratach i innych przetworach, udowadniając, że wcale nie musi być ona kojarzona tylko z kwaśnym, cierpkim smakiem. Zawarte w niej związki działają antynowotworowo i przeciwzapalnie, zapobiegają miażdżycy i chorobom serca, chronią przed udarami, opóźniają rozwój choroby Parkinsona i Alzheimera, a także obniżają ciśnienie krwi.