Komunikaty PR

Przez warsztaty do serca. Walentynki online dla par w Cook Story by Samsung

2021-02-08  |  12:00
Biuro prasowe

Tegoroczne Walentynki będą inne niż wszystkie, dlatego warto znaleźć oryginalny sposób na zaskoczenie drugiej połówki. Wspólne gotowanie online pod okiem doskonałych szefów kuchni może przynieść sporo satysfakcji i zagwarantować dobrą zabawę w walentynkowy wieczór. Cook Story by Samsung przygotowało wyjątkową ofertę warsztatów dla par.

Nie bez powodu mówi się, że pyszne jedzenie to klucz do serca ukochanej osoby. Gdy jemy coś, co bardzo nam smakuje, nasz organizm wytwarza endorfiny, czyli hormony szczęścia. Na błogi nastrój najlepiej wpływa czekolada, papryczka chili, wanilia, czy wino. Z kolei owoce morza uznawane są za popularne afrodyzjaki. A stąd już o krok do podbicia serca wybranki lub wybranka lub ponownego rozbudzenia uczuć. Nie ma lepszego dnia niż Walentynki na to, by wspólnie spróbować sił w kuchni, gotując potrawy wywołujące szczęście, które zagwarantują doskonały nastrój na cały wieczór.

Zaintryguj smakiem

14 lutego br. w Cook Story by Samsung uczestnicy warsztatów online, które poprowadzą Asia Banad i Bartosz Snecz Dębski, poznają tajniki przyrządzania aromatycznego, tajskiego risotto z krewetkami. Na deser zaplanowany jest sernik z białą czekoladą, bezą i marakują. Warsztaty dostępne są w dwóch wariantach – z dostawą produktów do domu i bez.

Więcej informacji o warsztatach znajdziecie się pod linkiem: https://cookstory.samsung.pl/warsztaty

 

O prowadzących:

Asia Banad - Cukierniczka z powołania, a dietetyk kliniczny z wykształcenia. Na co dzień kreuje niebanalne torty, ciasta, ciastka i desery jako POSYPANE. Zafascynowana gastrofizyką i w szczególności francuskim cukiernictwem. Prowadzi warsztaty z pieczenia, szkolenia dla firm oraz warsztaty dotyczące zdrowej żywności i diet.

Bartosz Snecz Dębski - kucharz i miłośnik street-foodu. Uwielbia azjatyckie smaki i czerpie inspiracje z całego świata. Pracował w znanych restauracjach zarówno w Łodzi, jak i w Warszawie. Współtworzył menu wielu modnych miejsc, takich jak Pizza Boyz, dogidog, Mañana Tex-Mex Bar. Jest autorem bloga kulinarnego „Snecz gotuje”. Twórca autorskiego konceptu kulinarnego i cateringowego „SPOKO SZAMA”. Częsty gość programów telewizyjnych, m.in. „Fajna Polska” w TVP Polonia, twórca programu „Słodki&Słony”. Redaktor prowadzący audycje kulinarne „Snecznego!” w Newonce Radio. Trener kulinarny w wielu znanych studiach kulinarnych. Silnie propaguje fuzję kuchni azjatyckiej z europejską. Na co dzień prowadzi warsztaty kulinarne, zaraża pozytywną energią i inspiruje.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Styl życia Każda Puszka Cenna wspólnie z Żabka Polska edukowała na temat systemu kaucyjnego na wrocławskim Placu Solnym Biuro prasowe
2025-06-11 | 11:30

Każda Puszka Cenna wspólnie z Żabka Polska edukowała na temat systemu kaucyjnego na wrocławskim Placu Solnym

Już 1 października rusza w Polsce system kaucyjny. Aby odzyskać kaucję doliczoną do zakupu napoju w puszcze, konsumenci będą musieli spełnić kilka warunków. Inicjatywa
Styl życia „Zamień jednorazowe butelki na lepsze” – mały krok, realna zmiana. Kampania SodaStream prezentuje bąbelkową rewolucję
2025-04-22 | 13:00

„Zamień jednorazowe butelki na lepsze” – mały krok, realna zmiana. Kampania SodaStream prezentuje bąbelkową rewolucję

Z okazji Dnia Ziemi marka SodaStream przypomina, że zmiana może zacząć się od jednej decyzji – i jednej butelki wielorazowej. Nowa kampania „Zamień jednorazowe butelki na
Styl życia Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta
2025-02-27 | 15:00

Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta

Lagardère Travel Retail w Polsce rozpoczyna ekspansję sieci Costa Coffee w nowym modelu biznesowym. Pierwsza kawiarnia działająca na zasadach franczyzy została uruchomiona

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Transport

Rośnie skala agresji na polskich drogach. Problemem jest nie tylko nadmierna prędkość, ale też jazda na zderzaku

Za kilka dni zaczynają się wakacje, czyli statystycznie najniebezpieczniejszy czas na drogach. Wśród głównych przyczyn takich zdarzeń na prostych odcinkach drogi są nadmierna prędkość i jazda na zderzaku. Zarządca autostrady A4 Katowice–Kraków w ramach kampanii „Nie zderzakuj. Posłuchaj. Jedź bezpiecznie” zwraca uwagę na zjawisko agresji na polskich drogach i przypomina, że bezpieczeństwo zaczyna się od osobistych decyzji kierowcy.

Muzyka

Alicja Węgorzewska: Czuję się ambasadorką polskiej kultury. Czasami dokonuję niepopularnych wyborów, ale moje pomysły są bardzo odkrywcze

Dyrektor Warszawskiej Opery Kameralnej została uhonorowana prestiżową nagrodą ShEO Awards 2025 w kategorii „Ambasadorka polskiej kultury” i jak podkreśla, w stu procentach na nią zasłużyła. Przyznawane przez tygodnik „Wprost” wyróżnienie trafia bowiem do kobiet, które zmieniają świat, a Alicja Węgorzewska czyni to od lat, nadając polskiej kulturze operowej zupełnie nowy wymiar. Tym razem szczególne uznanie otrzymała za stworzenie i rozwijanie Festiwalu Mozart Junior. W tym roku odbywa się już jego szósta edycja.