Komunikaty PR

Stefano Terrazzino wyznaje: KOCHAM POLSKĄ KUCHNIĘ

2021-04-09  |  10:30
Biuro prasowe
Kontakt
Adrian Pokrywka
Publicon

Wyspa Słodowa 7
50-266 Wrocław
a.pokrywka|publicon.pl| |a.pokrywka|publicon.pl
+48 517 671 539
www.publicon.pl
Do pobrania pdf ( 0.29 MB )

Stefano Terrazzino zaliczył ostatnio gościnny występ w programie kulinarnym Naturalne Poranki, prowadzonym przez popularnego kucharza – Tomka Jakubiaka. Panowie, przygotowując wspólne śniadanie, postanowili porozmawiać o swoich pasjach i zainteresowaniach. Jak się okazało, nie tylko szybko znaleźli wspólny język, ale postanowili też razem zatańczyć... flamenco!

Stefano zdradził też, że po przyjeździe do Polski stopniowo otwierał się na dania polskiej kuchni, a po pewnym czasie szczerze ją pokochał. Dodał też, że możliwość powrotu do włoskich smaków zapewniają mu rodzice, którzy prowadzą na co dzień małą, włoską restaurację.

Z kolei Jakubiak zwierzył się przed kamerą z nieznanego wcześniej hobby. Oprócz gotowania kucharz pasjonuje się także… tańcem towarzyskim. Okazuje się, że ambasador marki Tarczyński zajmował się nim przez blisko 10 lat, osiągając w tym czasie kilka sukcesów.

Po rozmowie gospodarz i jego gość zabrali się do przygotowania wspólnie śniadania i jak się okazało, w kuchni Stefano radzi sobie niczym na tanecznych parkietach, a Tomasz zdradził mu kilka sekretów mistrza. 

Całą rozmowę Tomasza i Stefano możecie obejrzeć tutaj: https://youtu.be/9qHilLbTVmM.

 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Źródło informacji: Publicon
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Gwiazdy “25 lat minęło…” - fenomen sukcesu Teatru Sabat Biuro prasowe
2024-12-27 | 12:30

“25 lat minęło…” - fenomen sukcesu Teatru Sabat

Już od ćwierć wieku Teatr Sabat, założony przez Małgorzatę Potocką – wybitną tancerkę, choreografkę i reżyserkę – zachwyca widzów w centrum Warszawy. To miejsce,
Gwiazdy Kolacja pełna smaku i dobroci w Aspen Prime Ski & Bike Resort – 212 tysięcy zło
2024-12-16 | 10:00

Kolacja pełna smaku i dobroci w Aspen Prime Ski & Bike Resort – 212 tysięcy zło

W sobotni wieczór, 7 grudnia, w Aspen Prime Ski & Bike Resort odbyła się kolacja charytatywna, której celem było wsparcie Hospicjum Domowego dla Dzieci w Opolu. W wydarzeniu
Gwiazdy Wybierz się na kolację z ulubioną gwiazdą i pomóż chorym dzieciom!
2024-12-09 | 16:00

Wybierz się na kolację z ulubioną gwiazdą i pomóż chorym dzieciom!

Od 2 do 22 grudnia już po raz 11. wylicytować można kolację z gwiazdą i dzięki temu wesprzeć podopiecznych Fundacji Mam Marzenie. Projekt organizowany jest wspólnie z Allegro i w tym

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Transport

Rośnie skala agresji na polskich drogach. Problemem jest nie tylko nadmierna prędkość, ale też jazda na zderzaku

Za kilka dni zaczynają się wakacje, czyli statystycznie najniebezpieczniejszy czas na drogach. Wśród głównych przyczyn takich zdarzeń na prostych odcinkach drogi są nadmierna prędkość i jazda na zderzaku. Zarządca autostrady A4 Katowice–Kraków w ramach kampanii „Nie zderzakuj. Posłuchaj. Jedź bezpiecznie” zwraca uwagę na zjawisko agresji na polskich drogach i przypomina, że bezpieczeństwo zaczyna się od osobistych decyzji kierowcy.

Muzyka

Alicja Węgorzewska: Czuję się ambasadorką polskiej kultury. Czasami dokonuję niepopularnych wyborów, ale moje pomysły są bardzo odkrywcze

Dyrektor Warszawskiej Opery Kameralnej została uhonorowana prestiżową nagrodą ShEO Awards 2025 w kategorii „Ambasadorka polskiej kultury” i jak podkreśla, w stu procentach na nią zasłużyła. Przyznawane przez tygodnik „Wprost” wyróżnienie trafia bowiem do kobiet, które zmieniają świat, a Alicja Węgorzewska czyni to od lat, nadając polskiej kulturze operowej zupełnie nowy wymiar. Tym razem szczególne uznanie otrzymała za stworzenie i rozwijanie Festiwalu Mozart Junior. W tym roku odbywa się już jego szósta edycja.