Komunikaty PR

Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami z czarnymi oliwkami OLE!

2022-10-21  |  10:00
Biuro prasowe

Suszone pomidory OLE! w idealnie pokrojonych paskach z dodatkiem smakowitych, aromatycznych krojonych, czarnych oliwek to kusząca warzywna przekąską – idealna do eleganckich kulinarnych inspiracji. Odkryj klasykę śródziemnomorskiego smaku i aromatu w wygodnej formie. Otwierasz poręczny słoiczek i produkt już gotowy do użycia.

Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami z czarnymi oliwkami OLE! idealnie nadają się jako główny składnik sałatki, zapiekanki, dania makaronowego czy ulubionego mięsa. Tego oryginalnego dodatku nie może zabraknąć w menu na romantyczną kolację, koktajlowych przekąsek czy lekkiego lunchu.

Oryginalność, niepowtarzalny smak i wygoda w jednym słoiczku!

Odkrywaj inspirujące propozycje OLE! na proste i szybkie dania a także na te wymagające czasu i skupienia. Wszystkie pomysły znajdziesz w PRZEPISNIKU OLE! https://wole-ole.pl/przepisnik-ole/

Poznaj najnowszą propozycję OLE! na – Carbonare z Suszonymi pomidorami w paskach w oleju z ziołami z czarnymi oliwkami OLE! https://bit.ly/3eJDtIe Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________________

Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami z czarnymi oliwkami OLE!

Pojemność: 305 ml

Cena: około 13 złotych

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Odkrywaj smaki domowych przetworów Biuro prasowe
2024-08-12 | 01:00

Odkrywaj smaki domowych przetworów

Lato to idealny czas na wekowanie, bo właśnie wtedy stragany pełne są świeżych owoców i warzyw. To najlepszy moment, aby zaopatrzyć naszą spiżarnię w przygotowane
Żywienie SERWIS NA GWIAZDKĘ MICHELIN – CZEGO SPODZIEWAĆ SIĘ W NAGRODZONEJ RESTAURACJI?
2024-08-02 | 01:00

SERWIS NA GWIAZDKĘ MICHELIN – CZEGO SPODZIEWAĆ SIĘ W NAGRODZONEJ RESTAURACJI?

Miesiąc temu, restauracja NUTA pod batutą Chefa Andrei Camastry powtórzyła swój sukces sprzed roku, utrzymując kulinarnego Oscara – gwiazdkę Michelin. Jest to gwarancja
Żywienie Kuchnie świata na talerzu z FRoSTA!
2024-07-30 | 15:35

Kuchnie świata na talerzu z FRoSTA!

Marzysz o podróży dookoła świata, smakując przy tym smaków różnorodnych kuchni? Dzięki produktom marki FRoSTA, z łatwością przygotujesz szybkie i smaczne dania

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Bogumiła Wander

Bogumiła Wander: Bardzo tęsknię za telewizją, oglądam bez przerwy. Żałuję, że tak wcześnie odeszłam z pracy

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Bogumiły Wander, jednej z najbardziej cenionych postaci polskiego świata medialnego. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Media

Podróże

Paulina Sykut-Jeżyna: Byłam już na Mazurach, a teraz lecę do Grecji. Wszędzie ceny wzrosły, ale przecież można wybierać różne miejsca i wedle uznania planować wydatki

Prezenterka podkreśla, że jej tegoroczne wakacje mają dwie odsłony. Cieszy się, że wraz z bliskimi udało jej się już spędzić trochę czasu na ukochanych Mazurach, a z kolei teraz udaje się do Grecji i ma nadzieję, że urlop upłynie jej pod znakiem odpoczynku, wyciszenia i ładowania akumulatorów. Paulina Sykut-Jeżyna dostrzega, że ceny wzrosły, ale podkreśla, że zawsze można wybrać takie miejsca na wakacyjny wypoczynek, gdzie ten wzrost nie będzie tak mocno odczuwalny.

Media

Agnieszka Hyży: Ja, Maciek Rock i Maciek Dowbor byliśmy taką świętą trójcą Polsatu. Ale my nie mamy tak mocnego miejsca i pomysłu na siebie w internecie jak Maciej Dowbor

Prezenterka żałuje, że Maciej Dowbor pożegnał się z Polsatem, ale szanuje jego decyzję i wierzy, że przed nim kolejne ciekawe wyzwania zawodowe. Agnieszka Hyży niezwykle miło wspomina czasy, kiedy mieli przyjemność ze sobą współpracować, i nie ukrywa, że wciąż sporo się od niego uczy, chociażby obserwując jego aktywność w mediach społecznościowych. Cieszy się także na każde spotkanie z nim.