Komunikaty PR

Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami ze słonecznikiem OLE!

2023-10-24  |  08:00
Biuro prasowe

Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami ze słonecznikiem OLE! to wyjątkowa wersja warzywnych przysmaków, w formie praktycznych paseczków, z dodatkiem aromatycznych ziół i pestek, które jeszcze szybciej i wygodniej, pozwolą Ci stworzyć pyszne dania prosto z Włoch.

Suszone pomidory to esencja śródziemnomorskiego smaku i, jeden z najbardziej charakterystycznych składników, włoskiej kuchni. Na stałe zagościły już na polskich stołach, a to zasługa przede wszystkim ich aromatycznego, intensywnie pomidorowego smaku.

Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami ze słonecznikiem OLE! to idealny dodatek do wielu tradycyjnych potraw kuchni śródziemnomorskiej, ale także sposób na szybkie i wygodne urozmaicenie polskich przepisów na zupy i dania mięsne. Możesz wykorzystać je do stworzenia pysznych propozycji obiadowych, kolacyjnych czy przekąskowych.

Suszone pomidory w formie idealnie pokrojonych pasków dobrze skomponują się z drobiem, ziemniakami czy jesiennymi warzywami jak dynia, czy bakłażan. Olejowa zalewa z aromatycznymi ziołami będzie idealną bazą dressingów lub posłuży do smażenia. Dodatek słonecznika wzbogaci nuty smakowe i strukturę przygotowywanych potraw, które na długo zostaną w pamięci domowników i gości.

Skorzystaj z inspiracji OLE! i zaskocz najbliższych przepisem na Wegetariańską lasagne. Przepis dostępny pod linkiem ole-ole.pl/recipes/wegetarianska-lasagne/ Wspólnie odkryjcie smak ulubionych dań ze śródziemnomorskim twistem.

Więcej propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami ze słonecznikiem OLE!

Pojemność: 305 ml
Cena: około 16 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów Biuro prasowe
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Jadwigi Jankowskiej-Cieślak jednej z najbardziej wybitnych polskich aktorek. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Moda

Infrastruktura

Mazowsze turystycznie radzi sobie lepiej niż przed pandemią. Odwiedzających przyciąga już nie tylko Warszawa

Województwo mazowieckie jest liderem pod względem liczby turystów. W ubiegłym roku odwiedziło je prawie 7 mln gości. I choć lokomotywą ruchu turystycznego pozostaje Warszawa, to coraz więcej osób wybiera zwiedzanie regionu w wolniejszym tempie niż w stolicy i bliżej natury. Mazowsze od lat postrzegane było jako idealny kierunek na mikrowyprawę, ale teraz przybywa osób, które chcą się tu zatrzymać na dłużej niż 1–2 dni.

Muzyka

Wiktor Dyduła: Produkcja płyt i nagrywanie teledysków są niezwykle kosztowne. Jeśli nie ma pomocy wytwórni fonograficznej, można założyć zbiórkę na ten cel

Wokalista przyznaje, że często na barkach artystów jest nie tylko przygotowanie materiału na płytę, ale także zebranie pieniędzy na jej nagranie, produkcję i wszelkie działania promocyjne. To wszystko sporo kosztuje. On sam może w tej kwestii liczyć na wsparcie wytwórni fonograficznej, więc jest mu łatwiej, natomiast ci, którzy są zdani sami na siebie, mają twardy orzech do zgryzienia. Dlatego też Wiktor Duduła pochwala chociażby zakładanie publicznych zbiórek na taki cel.