Komunikaty PR

Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami ze słonecznikiem OLE!

2023-10-24  |  08:00
Biuro prasowe

Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami ze słonecznikiem OLE! to wyjątkowa wersja warzywnych przysmaków, w formie praktycznych paseczków, z dodatkiem aromatycznych ziół i pestek, które jeszcze szybciej i wygodniej, pozwolą Ci stworzyć pyszne dania prosto z Włoch.

Suszone pomidory to esencja śródziemnomorskiego smaku i, jeden z najbardziej charakterystycznych składników, włoskiej kuchni. Na stałe zagościły już na polskich stołach, a to zasługa przede wszystkim ich aromatycznego, intensywnie pomidorowego smaku.

Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami ze słonecznikiem OLE! to idealny dodatek do wielu tradycyjnych potraw kuchni śródziemnomorskiej, ale także sposób na szybkie i wygodne urozmaicenie polskich przepisów na zupy i dania mięsne. Możesz wykorzystać je do stworzenia pysznych propozycji obiadowych, kolacyjnych czy przekąskowych.

Suszone pomidory w formie idealnie pokrojonych pasków dobrze skomponują się z drobiem, ziemniakami czy jesiennymi warzywami jak dynia, czy bakłażan. Olejowa zalewa z aromatycznymi ziołami będzie idealną bazą dressingów lub posłuży do smażenia. Dodatek słonecznika wzbogaci nuty smakowe i strukturę przygotowywanych potraw, które na długo zostaną w pamięci domowników i gości.

Skorzystaj z inspiracji OLE! i zaskocz najbliższych przepisem na Wegetariańską lasagne. Przepis dostępny pod linkiem ole-ole.pl/recipes/wegetarianska-lasagne/ Wspólnie odkryjcie smak ulubionych dań ze śródziemnomorskim twistem.

Więcej propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami ze słonecznikiem OLE!

Pojemność: 305 ml
Cena: około 16 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów Biuro prasowe
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Konsument

Konsumenci doceniają działania firm na rzecz środowiska i społeczeństwa. Dla przedsiębiorstw to szansa na rozwój

Zrównoważony rozwój staje się coraz ważniejszym elementem strategii biznesowych firm. Podmioty wdrażające długofalową strategię ESG mogą liczyć na korzyści finansowe, większe zainteresowanie inwestorów oraz poprawę klimatu i społecznej akceptacji. Spółki i przedsiębiorcy, którzy realizują inwestycje zgodnie z najwyższymi standardami środowiskowymi i społecznymi otrzymali Diamenty Zrównoważonej Gospodarki podczas konferencji Sustainable Economy Summit.

Edukacja

Poziom kompetencji cyfrowych Polaków na bardzo niskim poziomie. Spowalnia to cyfryzację gospodarki i firm

Na tle mieszkańców innych państw UE poziom kompetencji cyfrowych Polaków utrzymuje się na bardzo niskim poziomie – wynika z ostatnich danych Eurostat. Niecała połowa deklaruje posiadanie przynajmniej podstawowych umiejętności cyfrowych, a 20 proc. – więcej niż podstawowe. Staje to na drodze do cyfryzacji gospodarki i zwiększenia produktywności przedsiębiorstw.