Komunikaty PR

Suszone pomidory z żurawiną w oleju z ziołami OLE!

2022-03-16  |  14:16
Biuro prasowe

Intrygują, inspirują i kuszą – takie są Suszone pomidory z żurawiną w oleju z ziołami OLE! Oryginalna słodycz pomidorów i żurawiny połączona z pachnącymi śródziemnomorskimi ziołami skłania do tworzenia niebanalnych potraw. Doskonała propozycja dla wszystkich entuzjastów fuzji smaków – wytrawności z nutą słodyczy.

Suszone pomidory OLE! to niezwykły śródziemnomorski smak i zapach zamknięty w słoiczku, który zniewala i nie pozwala o sobie zapomnieć na długo. Świetnie sprawdzą się jako składnik sałat, makaronów, doskonale komponują się z serami typu: feta, lazur czy camembert. Doskonale łączą się także z różnego rodzaju mięsami i daniami na ciepło – gdzie kompozycja pomidorów i słodkiej żurawiny tworzy wyjątkowe kulinarne arcydzieło. 

Inspiruj się i twórz swoje własne dzieła sztuki na talerzu z OLE!

Odkryj SZYBKI i PROSTY przepis na makaron z szałwią i Suszonymi pomidorami z żurawiną w oleju OLE! https://bit.ly/3uUHyPA przygotujesz cztery porcje w mniej niż 15 minut – zachwycając tym daniem swoich domowników. Sprawdź jak możesz stworzyć intrygujące danie z kilku składników, nadając mu słodyczy i wyrazistość dodając produkty OLE!

Szukasz pomysłu na danie popisowe? Poznaj przepis OLE! na Tikka Masala z kurczakiem i Suszonymi pomidorami z żurawiną w oleju OLE!: https://bit.ly/3HWghQq - kuchnia indyjska
z śródziemnomorskim powiewem. Inspiruj się i próbuj nowych smaków! Po więcej propozycji na zwykłe i wyjątkowe okazje zapraszamy do PRZEPIŚNIKA OLE! na: www.wole-ole.pl

________________________________

Suszone pomidory z żurawiną w oleju z ziołami OLE!

Pojemność: 305 ml

Cena: około 13 złotych

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy Biuro prasowe
2024-10-04 | 09:45

Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy

Marka JemyJemy, lider* na rynku zup gotowych z półki, wraz z początkiem października rozpoczęła szeroko zakrojoną kampanię mediową, obejmującą OOH, digital, social
Żywienie Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!
2024-10-03 | 12:00

Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!

FRoSTA, znany producent mrożonek, kontynuuje rozwój swojej oferty, wychodząc naprzeciw potrzebom współczesnych konsumentów. Firma stawia na 100% naturalnego smaku i proste
Żywienie Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja
2024-10-03 | 12:00

Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja

  W portfolio krakowskiego producenta słodyczy pojawiły się teraz MINIczekolady funkcjonalne: Koncentracja z ekstraktem z korzenia ashwagandhy, Stres z witaminami B6 i C oraz ekstraktem

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Teatr

Farmacja

Szybko rośnie liczba osób z ostrą infekcją układu oddechowego, w tym grypy. Szczyt zachorowań przypadnie już na drugą połowę października

Centrum e-Zdrowia podaje, że od początku września odnotowano blisko 1,8 mln porad ambulatoryjnych udzielonych z powodu ostrych infekcji układu oddechowego, w tym grypy. Najlepszą metodą walki z chorobą jest szczepionka – najlepiej przyjęta między wrześniem a listopadem. Wciąż jednak na taki krok decyduje się zaledwie kilka procent Polaków, tymczasem grypa jest jedną z 10 najczęstszych przyczyn zgonów u osób powyżej 65. roku życia.

Żywienie

Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk: Na Filipinach spałyśmy z karaluchami i innymi robakami. Brakowało nam moskitiery na całe ciało

Chociaż podczas pełnej emocji wyprawy przez Filipiny do Tajwanu nie brakowało trudnych momentów, w których górę brało zmęczenie, to jednak mimo wszelkich niedogodności Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk starały się nie narzekać, tylko wyciągać z tej podróży to, co najlepsze. Uczestniczki „Azja Express” przyznają, że nie mogły się przekonać do miejscowego jedzenia, ale za to zachwyciła je aromatyczna kawa. W bagażu zabrakło miejsca na moskitierę, dlatego też z czasem przyzwyczaiły się także do spania w jednym pomieszczeniu z karaluchami.