Komunikaty PR

Chcemy być sobą! | Dzień Singla w WuWu

2020-01-28  |  12:00
Biuro prasowe

Masz dość lukrowanych serduszek, które na każdym kroku widzisz 14 lutego? Uważasz, że bycie w związku nie jest wyznacznikiem szczęścia? Lubisz sam decydować, jak spędzać czas? Przyda Ci się więc wieczór spędzony na własnych warunkach! Idealna okazja nadarzy się już w Dniu Singla 15 lutego w Bistro Barze WuWu. Właśnie w ten dzień odbędzie się specjalne wydarzenie dla singielek i singli. Brak romantycznych uniesień i kolacji przy świecach gwarantowany.

 

Dzień Singla, który przypada zaraz po walentynkach, to wbrew pozorom idealna okazja do zrobienia czegoś dla siebie – najlepiej czegoś wyjątkowego, lub tego, co zostało odłożone na bliżej nieokreślony termin. To właśnie 15 lutego – w dniu, który jest świętem singli – warto spędzić czas po swojemu i skupić się na własnych potrzebach. Bistro Bar WuWu na Dzień Singla przygotował specjalną ofertę – zarówno dla tych, którzy wolą ten sobotni wieczór spędzić sami, jak i tych, którzy chcieliby nawiązać nowe znajomości.

 

W Dniu Singla najważniejsza jest niezależność, dlatego Bistro Bar WuWu daje swoim gościom wybór – mogą zarezerwować jednoosobowy stolik lub dołączyć do największego – trzydziestoosobowego stołu w restauracji. Przy nim będą mogły usiąść osoby, które chcą poznać kogoś nowego, porozmawiać czy po prostu miło spędzić czas. Natomiast pozostałe stoliki pozostaną do dyspozycji dla wszystkich – dla singli czy singielek, którzy chcą spróbować dań z menu przy jednoosobowym stoliku – obsługa WuWu zapewni, żeby nikt nie przeszkodził w kolacji.

 

Tego wieczoru w Bistro Barze WuWu oprócz pozycji ze stałej karty będzie można zamówić specjalnie przygotowane dania. Propozycje dla siebie znajdą zarówno wegetarianie, jak i osoby jedzące mięso, do wyboru będzie m.in. troć w zaskakującym połączeniu z różowym szampanem, tradycyjna zupa rakowa z imbirem, aromatyczny krem z pietruszki i gruszki, rozpływające się w ustach policzki wołowe ze słodką czekoladą czy delikatny jesiotr z purée z pieczonego selera.

 

Przystawki:

– Troć marynowana w różowym szampanie / majonez ostrygowy / rukiew wodna / 26 zł

– Tatar z buraka marynowanego w goździkach i cynamonie / kozi ser / pestki słonecznika / 21 zł

 

Zupy:

– Zupa rakowa / oliwa ziołowa z imbirem / 28 zł

– Zupa krem z pietruszki i gruszki / migdały / zioła / 17 zł

 

Dania główne:

– Policzki wołowe duszone w piernikach i czekoladzie z purée marchewkowym / 54 zł

– Jesiotr duszony w sosie z ikry z pstrąga z Zielenicy / purée z pieczonego selera / 54 zł

 

Dodatkowo 15 lutego w Bistro Barze WuWu, jak zwykle co sobotę, parkiet rozgrzeje taneczna muzyka. Tym razem będzie to dobrze znany gościom WuWu THE SAINT, który zagra w klimatach deep house, soulful, disco house, funky house.

 

Rezerwacje stolika: kontakt@wuwu.bar, tel.: 22 3553002

 

 

Bistro Bar WuWu

Centrum Praskie Koneser

plac Konesera 1

https://wuwu.bar/

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Sztuka Występy najzdolniejszych młodych tancerzy na Ochocie. Nie zabraknie mistrzów Biuro prasowe
2024-04-20 | 13:00

Występy najzdolniejszych młodych tancerzy na Ochocie. Nie zabraknie mistrzów

Kto kiedykolwiek trenował taniec, wie, jak dużo pracy wymaga dojście do poziomu, który pozwalałby na zaprezentowanie swoich umiejętności publicznie - a co dopiero na scenie i w blasku
Sztuka Rising Aeon - Emocje w zderzeniu z ludzkim cierpieniem - strach, współczucie...
2024-04-16 | 12:00

Rising Aeon - Emocje w zderzeniu z ludzkim cierpieniem - strach, współczucie...

Denise Schwizgebel jest szwajcarską artystką wizualną. Jej najnowszy projekt "Rising Aeon" powstał dzięki spotkaniu z Judith Sacchi, szwajcarską dziennikarką i wolontariuszką
Sztuka Wystartowała piąta edycja konkursu Design by Śliwka Nałęczowska 2024
2024-04-11 | 14:30

Wystartowała piąta edycja konkursu "Design by Śliwka Nałęczowska 2024"

Z początkiem kwietnia br. ruszyła piąta, jubileuszowa odsłona konkursu Design By Śliwka Nałęczowska. W tym roku zadaniem młodych artystów jest zaprojektowanie grafiki na opakowanie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Media

Wojciech „Łozo” Łozowski: Nazywam Małgosię Rozenek terminatorem. Ona jest niesamowicie ambitną i zdyscyplinowaną kobietą

Wokalista nie ukrywa, że z dużą przyjemnością stanął do rywalizacji z Małgorzatą Rozenek-Majdan w biathlonie. Szybko się jednak przekonał, że prezenterka nie będzie łatwym przeciwnikiem i trzeba nie lada wysiłku, by jej dorównać. A i sama konkurencja przysporzyła mu niemało problemów.

Finanse

Zwolnienia lekarskie w prywatnej opiece medycznej są ponad dwa razy krótsze niż w publicznej. Oszczędności dla gospodarki to ok. 25 mld zł

Stan zdrowia pracujących Polaków wpływa nie tylko na konkurencyjność firm i koszty ponoszone przez pracodawców, ale i na całą gospodarkę. Jednak zapewnienie dostępu do szybkiej i efektywnej opieki zdrowotnej może te koszty znacząco zmniejszyć. Podczas gdy średnia długość zwolnienia lekarskiego w publicznym systemie ochrony zdrowia wynosi 10 dni, w przypadku opieki prywatnej to już tylko 4,5 dnia – wynika z badania Medicover. Kilkukrotnie niższe są też koszty generowane przez poszczególne jednostki chorobowe, co pokazuje wyraźną przewagę prywatnej opieki. Zapewnienie dostępu do niej może ograniczyć ponoszone przez pracodawców koszty związane z prezenteizmem i absencjami chorobowymi w wysokości nawet 1,5 tys. zł na pracownika.