Gorąco Polecam zawita na warszawskie Bielany!
Gorąco Polecam to piekarnia słynąca z rodzinnej atmosfery, życzliwej obsługi i przyjaznych wnętrz, a przede wszystkim wybornego pieczywa – naturalnego i zdrowego, smacznego i pachnącego, przypominającego długą i bogatą tradycję domów naszych babć i dziadków.
– Korzystamy z ponad 100-letniego doświadczenia w produkcji pieczywa – mówi Bartłomiej Rychcik, Prezes Grupy ENATA BREAD, która zarządza m.in. marką Gorąco Polecam.
– Oddajemy hołd naszej piekarniczej historii, czerpiemy z niej pełnymi garściami. Jednocześnie, łączymy tradycję z nowoczesnością. Wyznaczamy nowe trendy. Cieszymy się, że smak i zapach naszych wypieków dotrze do mieszkańców warszawskich Bielan – dodaje.
W menu nowej piekarni w Galerii Młociny znalazły się: chleby, bułki, bagietki, kanapki i sałatki, a także aromatyczna kawa, wyśmienite owocowo-warzywne soki i smoothies – z dodatkiem życiodajnych przypraw i ziół. Firma oferuje również catering – idealny na rodzinną lub firmową imprezę. Lokal Gorąco Polecam będzie czynny od poniedziałku do soboty od 7:00 do 22:00, a w niedziele handlowe od 10:00 do 21:00.
Zgodnie z decyzją Rządu już od 28 listopada klienci ponownie będą mieli okazję, by odwiedzić wszystkie lokale znajdujące się w warszawskim centrum handlowym i zrobić przedświąteczne zakupy, a także rozejrzeć się za prezentami dla bliskich i skorzystać z promocji. Galeria Młociny zapewnia, że zdrowie i bezpieczeństwo odwiedzających stanowi dla obiektu priorytet. Na terenie centrum handlowego stosowane są wszystkie środki bezpieczeństwa, a każda działalność przygotowana jest zgodnie z wytycznymi i normami sanitarnymi.
Galeria Młociny jest otwarta od poniedziałku do soboty w godzinach 10:00-22:00, a także w niedziele handlowe w godzinach 10:00-21:00. Więcej informacji na temat bielańskiego centrum handlowego oraz o stosowanych środkach ostrożności znajdziemy na stronie www.galeriamlociny.pl.

Od polowania na promocje, po zakupy w łazience: zaskakujące zwyczaje zakupowe Polaków w badaniu Dni Wiosennych Okazji Amazon.pl

iPhone 16 – wszystko, co warto wiedzieć o nowej serii

DPD Mobile z kolejnymi państwami na mapie Europy. Wysyłki międzynarodowe z aplikacji już do 20 państw
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju
Gwiazdy

Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj
Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.
Handel
Konsumpcja jaj w Polsce rośnie. Przy zakupie Polacy zwracają uwagę na to, z jakiego chowu pochodzą

Zarówno spożycie, jak i produkcja jaj w Polsce notują wzrosty. Znacząca większość konsumentów przy zakupie jajek zwraca uwagę na to, czy pochodzą one z chowu klatkowego. Polska jest jednym z liderów w produkcji i eksporcie jajek w UE, ale ma też wśród nich największy udział kur w chowie klatkowym. Oczekiwania konsumentów przyczyniają się powoli do zmiany tych statystyk.
Infrastruktura
Mazowsze ze specjalną ofertą na Wielkanoc i majówkę. Rośnie zainteresowanie podróżami po regionie

Okres wielkanocny i majówkowy, które w tym roku wypadają bardzo blisko siebie, to czas wzmożonego ruchu turystycznego na Mazowszu. Region, który w ubiegłym roku odwiedziła rekordowa liczba turystów, przyciąga m.in. bogactwem kulturowym, różnorodną ofertą atrakcji i nadwiślańskimi krajobrazami. W okresie Wielkiej Nocy w wielu miejscach odbywają się wydarzenia, które mają przybliżyć świąteczne tradycje pielęgnowane od pokoleń.