Kiermasz Wielkanocny w Blue City
Communication Unlimited
ul. Wołoska 9 A
02 - 583 Warszawa
dczerwinska|commu.pl| |dczerwinska|commu.pl
22 395 52 00
www.commu.pl
Kiermasz Wielkanocny w Blue City to świąteczna edycja goszczącego co miesiąc w Blue City Jarmarku Produktów Regionalnych. Kiermasz jest okazją, by poczuć przedświąteczną atmosferę i zaopatrzyć się w dobrą, tradycyjną żywność.
W Blue City kupimy jaja, wędzone ryby, różnego rodzaju sery, wędliny, przysmaki z gęsi i kaczek, pieczywo, wielkanocne ciasta i wiele innych produktów. Wszystko świeże i naturalne, bo wykonywane według tradycyjnych i regionalnych receptur. Smakoszy gotowych potraw z pewnością ucieszą stragany z gotowym białym barszczem, bigosem, pierogami, naleśnikami, racuchami czy kartaczami.
Nie zabraknie też miodów z przydomowych pasiek oraz pysznych, tegorocznych przetworów. Wystawcy przygotowali domowej roboty chrzan, żurawinę, grzyby, kiszonki oraz powidła i dżemy.
Kiermasz Wielkanocny proponuje również produkty spożywcze spoza granic Polski. Podczas targu można nabyć produkty kuchni międzynarodowej – win, oliwek, herbat, słodyczy przypraw i innych specjałów z Litwy, Włoch, Węgier oraz Azerbejdżanu.
Poszukujący ozdób świątecznych znajdą stoiska z ozdobami świątecznymi, pisankami, kurczakami i palmami wielkanocnymi.

Akcje promocyjne oraz nagrody, które zdobywają klienta i napędzają sprzedaż. Jak zdobyć serca konsumentów? Najnowszy raport!

Od polowania na promocje, po zakupy w łazience: zaskakujące zwyczaje zakupowe Polaków w badaniu Dni Wiosennych Okazji Amazon.pl

iPhone 16 – wszystko, co warto wiedzieć o nowej serii
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju
Żywienie

Sylwia Bomba: Stosuję zasadę żywieniową 80/20. Raz w tygodniu jem z córką kebaba i organizm wybacza mi to
Influencerka przekonuje, że są takie momenty czy okoliczności, kiedy w swoim jadłospisie pozwala sobie na więcej. Jej zdaniem każdy powinien robić sobie taki „oszukany dzień” i spełniać wtedy swoje zachcianki żywieniowe. Oczywiście nie po to, żeby się najeść do syta, ale zaspokoić apetyt chociażby na coś słodkiego. Sylwia Bomba przyznaje, że do jej dietetycznych grzeszków należą: kebab, popcorn i cola.
Problemy społeczne
Duża zmiana w organizacji pracy w firmach. Elastyczność wśród najważniejszych oczekiwań pracowników

Dotychczasowe modele organizacji pracy w firmach nie zawsze odpowiadają na wyzwania przyszłości. Ostatnie lata zmieniły zasady gry na rynku pracy i teraz elastyczność liczy się na nim bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Elastyczny model pracy staje się jednym z bardziej oczekiwanych benefitów, a dla firm jest to sposób na przyciągnięcie talentów. Kolejnym jest wykorzystanie innowacyjnych narzędzi technologicznych. To jednak wymaga zarówno od pracowników, jak i od pracodawców zaangażowania w ciągłe podnoszenie kompetencji.
Gwiazdy
Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj

Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.