Nowość – wielkanocny hummus trio od marki Pełna Dobra
Miłośnicy hummusów mogą liczyć na świąteczną nowość od Pełnej Dobra, subbrandu Perla Polska, wiodącego europejskiego producenta hummusu i antipasti. Marka zaproponowała zupełnie nową, wielkanocną wersję cieszącego się popularnością hummusu trio. W nowej odsłonie znajdziemy połączenie trzech kultowych, świątecznych smaków. Wśród nich: pietruszka, ćwikła z chrzanem oraz chrzan.
Producent zaznacza, że wprowadzenie nowego wariantu hummusu trio to odpowiedź na potrzeby konsumentów, którzy świadomie i chętnie wybierają roślinne warianty potraw nie tylko na co dzień, ale i od święta. W naszym odczuciu wielkanocny hummus trio to apetyczny kompromis między ulubionymi przekąskami Polaków, a tradycyjnymi smakami kojarzonymi z Wielkanocą. Mamy nadzieję, że fani hummusu – przyzwyczajeni do tradycyjnych zestawów trio – chętnie skosztują naszej wiosennej nowości, a być może pojawi się ona również na niejednym świątecznym stole – komentuje Dawid Zielkowski, Marketing Manager Perla Polska.
Wielkanocna nowość dostępna będzie od 5 kwietnia w sieci hipermarketów Kaufland oraz Auchan na terenie całej Polski. Tak jak standardowe zestawy trio, produkt ten kupimy w 210-gramowych opakowaniach.
Perla Polska to wiodący europejski producent hummusu i antipasti z ponad 15-letnim doświadczeniem i lider w swojej branży na rynku polskim. W ofercie posiada pełną gamę smacznych i zdrowych przekąsek, które dostarcza do kilkudziesięciu krajów na świecie. Jako jeden z największych pracodawców w regionie zatrudnia już ponad tysiąc osób.

Akcje promocyjne oraz nagrody, które zdobywają klienta i napędzają sprzedaż. Jak zdobyć serca konsumentów? Najnowszy raport!

Od polowania na promocje, po zakupy w łazience: zaskakujące zwyczaje zakupowe Polaków w badaniu Dni Wiosennych Okazji Amazon.pl

iPhone 16 – wszystko, co warto wiedzieć o nowej serii
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju
Żywienie

Sylwia Bomba: Stosuję zasadę żywieniową 80/20. Raz w tygodniu jem z córką kebaba i organizm wybacza mi to
Influencerka przekonuje, że są takie momenty czy okoliczności, kiedy w swoim jadłospisie pozwala sobie na więcej. Jej zdaniem każdy powinien robić sobie taki „oszukany dzień” i spełniać wtedy swoje zachcianki żywieniowe. Oczywiście nie po to, żeby się najeść do syta, ale zaspokoić apetyt chociażby na coś słodkiego. Sylwia Bomba przyznaje, że do jej dietetycznych grzeszków należą: kebab, popcorn i cola.
Problemy społeczne
Duża zmiana w organizacji pracy w firmach. Elastyczność wśród najważniejszych oczekiwań pracowników

Dotychczasowe modele organizacji pracy w firmach nie zawsze odpowiadają na wyzwania przyszłości. Ostatnie lata zmieniły zasady gry na rynku pracy i teraz elastyczność liczy się na nim bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Elastyczny model pracy staje się jednym z bardziej oczekiwanych benefitów, a dla firm jest to sposób na przyciągnięcie talentów. Kolejnym jest wykorzystanie innowacyjnych narzędzi technologicznych. To jednak wymaga zarówno od pracowników, jak i od pracodawców zaangażowania w ciągłe podnoszenie kompetencji.
Gwiazdy
Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj

Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.