Otwarcie McDonald’s w Atrium Biała
Poranna kawa, przekąska w drodze na zajęcia, szybki lunch w przerwie od pracy, a na osłodę po deszczowym spacerze rozgrzewająca herbata z ciastkiem. Niezależnie od pory dnia czy preferencji smakowych, w menu McDonald’s każdy znajdzie coś dla siebie. Z szerokiej oferty popularnej sieci mogą już skorzystać także klienci galerii Atrium Biała. Pierwszych gości McDonald’s przyjmie w białostockim centrum w środę, 29 listopada.
W McDonald’s w Atrium Biała trwają ostatnie prace wykończeniowe. Lokal o powierzchni 211,52 mkw. zlokalizowany będzie w strefie gastronomicznej na parterze.
Restauracja pod złotymi łukami to ulubione miejsce wielu Polaków, zarówno dzieci jak i dorosłych. Każdy lokal pod szyldem McDonald’s oferuje bogaty wybór burgerów, McWrapów, frytek, sałatek, oferty McCafe® i deserów. Produkty w menu dostępne są w ofercie stałej, jak i sezonowej.
Ze względu na dogodną lokalizację Atrium Biała (zaledwie 2 km od ścisłego centrum miasta), nowa restauracja doskonale wpisuje się w potrzeby konsumpcyjne mieszkańców oraz osób regularnie odwiedzających okolice galerii. Nowo otwarty McDonald’s będzie jednym z największych najemców strefy gastronomicznej, którą aktualnie współtworzą takie restauracje i kawiarnie jak KFC, Subway, New York Hot Dog, Schöller, Cukiernia Sowa czy lodziarnia Lodostany. Lokal czynny będzie siedem dni w tygodniu, od poniedziałku do soboty w godzinach 8.30-21.30, w niedziele w godzinach 9.30-20.30.
McDonald’s to jedna z największych na świecie sieć restauracji szybkiej obsługi, istniejąca na rynku od ponad 80 lat. W Polsce McDonald’s na rynku jest już 31 lat, a obecnie w naszym kraju funkcjonuje ponad 530 lokali sieci. McDonald’s w Atrium Biała będzie kolejną, siódmą już restauracją tej popularnej sieci w Białymstoku.
– Ogromnie cieszymy się z faktu, że w naszym regionie przybędzie nowa restauracja i że możemy dzięki temu wspierać lokalne społeczności. Konsekwentnie staramy się uatrakcyjniać naszą ofertę usługowo-handlową tworząc dla klientów miejsce, zaspokajające możliwie największą liczbę ich potrzeb. Liczymy na to, że nowy lokal w Atrium Biała stanie się jednym z najczęściej odwiedzanych punktów gastronomicznych i popularnym miejscem spotkań białostoczan – mówi Justyna Doroszkiewicz, dyrektor Atrium Biała.
Więcej informacji na stronie https://atrium-biala.pl oraz na profilu FB: https://www.facebook.com/AtriumBiala.

Akcje promocyjne oraz nagrody, które zdobywają klienta i napędzają sprzedaż. Jak zdobyć serca konsumentów? Najnowszy raport!

Od polowania na promocje, po zakupy w łazience: zaskakujące zwyczaje zakupowe Polaków w badaniu Dni Wiosennych Okazji Amazon.pl

iPhone 16 – wszystko, co warto wiedzieć o nowej serii
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju
Żywienie

Sylwia Bomba: Stosuję zasadę żywieniową 80/20. Raz w tygodniu jem z córką kebaba i organizm wybacza mi to
Influencerka przekonuje, że są takie momenty czy okoliczności, kiedy w swoim jadłospisie pozwala sobie na więcej. Jej zdaniem każdy powinien robić sobie taki „oszukany dzień” i spełniać wtedy swoje zachcianki żywieniowe. Oczywiście nie po to, żeby się najeść do syta, ale zaspokoić apetyt chociażby na coś słodkiego. Sylwia Bomba przyznaje, że do jej dietetycznych grzeszków należą: kebab, popcorn i cola.
Problemy społeczne
Duża zmiana w organizacji pracy w firmach. Elastyczność wśród najważniejszych oczekiwań pracowników

Dotychczasowe modele organizacji pracy w firmach nie zawsze odpowiadają na wyzwania przyszłości. Ostatnie lata zmieniły zasady gry na rynku pracy i teraz elastyczność liczy się na nim bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Elastyczny model pracy staje się jednym z bardziej oczekiwanych benefitów, a dla firm jest to sposób na przyciągnięcie talentów. Kolejnym jest wykorzystanie innowacyjnych narzędzi technologicznych. To jednak wymaga zarówno od pracowników, jak i od pracodawców zaangażowania w ciągłe podnoszenie kompetencji.
Gwiazdy
Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj

Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.