Komunikaty PR

Pączek za zakupy w ETC Swarzędz

2022-02-22  |  12:00
Biuro prasowe
Kontakt

Aleksandra Kaczorowska
Beyond Public Relations

ul. Franciszka Klimczaka 1
02-797 Warszawa
a.kaczorowska|bepr.pl| |a.kaczorowska|bepr.pl
504 907 388
www.bepr.pl

W Tłusty Czwartek, jak mówi przesąd – by rok był pomyślny, trzeba zjeść przynajmniej jednego pączka. Wszystkie jego odmiany: oponki, wiedeńskie, z lukrem, cukrem pudrem czy z nadzieniem – będą dostępne w ETC Swarzędz. A żeby było jeszcze bardziej słodko –  tylko w najbliższy czwartek w wybranych punktach, klienci za dokonane zakupy mają szansę otrzymać kolejny wypiek w prezencie.  

 

24 lutego każdy, choćby przez wzgląd na tradycję, powinien zjeść przynajmniej jednego pączka. Jednak czemu nie zjeść więcej, skoro nawet dwa dodatkowe można otrzymać w gratisie? Z okazji Tłustego Czwartku sklepy w ETC Swarzędz przygotowały dla odwiedzających słodką promocję. Dwudziestu Klientom, którzy jako pierwsi tego dnia zrobią u nich zakupy za minimum 30 złotych wręczą pyszny upominek. W jakich lokalach będzie obowiązywać oferta?

 

Lista lokali biorących udział w akcji:

- Salon Play
- Wrap Kebap
- Optyk Rubicon
- Swiss
- Vision Express
- Empik
- RTV EURO AGD
- GSM Corner
- Mine Wine
- Salonik prasowy Korporter
- Sushi&More
- Kosmyk
- Tatuum
- MB Bielizna
- Salon Plus
- Smyk
- Piekarnia Natura

 

Uwaga! Akcja trwa do wyczerpania zapasów. 

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Zakupy Nowości od HARIBO! Biuro prasowe
2024-04-29 | 17:00

Nowości od HARIBO!

Na miłośników żelków czeka nie lada niespodzianka. Na półki sklepowe trafiają nowe produkty HARIBO, którym ciężko się oprzeć! Wśród nowości znajdziemy
Zakupy Oferty na wiosnę od Lider Starachowice
2024-04-25 | 08:00

Oferty na wiosnę od Lider Starachowice

Biwak pod gwiazdami i darmowa dostawa Lider Starachowice, dystrybutor marek Montis, Brock, Libox czy Russell Hobbs, przygotował tej wiosny kilka propozycji dla klientów, którzy
Zakupy Atrakcyjne oferty na 5-lecie sklepu online Lidl Polska
2024-04-24 | 12:15

Atrakcyjne oferty na 5-lecie sklepu online Lidl Polska

Zawsze. Więcej. Online. Sklep internetowy Lidl Polska świętuje swoje 5. urodziny! Z tej okazji, na klientów czekają atrakcyjne rabaty na cały asortyment, który obejmuje bogatą

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Muzyka

Psychologia

Beata Pawlikowska: To wszystko, czego doświadczyłam w dżungli amazońskiej, wstrząsnęło mną i pokazało mi prawdę o sobie samej. To właśnie był początek zmian w moim życiu

Pisarka preferuje podróżowanie w pojedynkę. Lubi wyjeżdżać w trudne, niedostępne rejony świata, bo takie wyprawy są także podróżą w głąb siebie. Chociażby w dżungli amazońskiej przekonała się, że decyzje, jakie podejmujemy na różnych etapach naszego życia, wynikają właśnie z naszego postrzegania samych siebie i świata. A z kolei to postrzeganie zależy od podświadomych przekonań, które są naszym wewnętrznym programem wgranym w dzieciństwie. W swojej książce zatytułowanej „Kody podświadomości” podróżniczka tłumaczy, że jeśli ktoś podświadomie wierzy na przykład w to, że nie ma prawa do szczęścia i jest gorszy od innych, to jego życiowa droga będzie właśnie wiernym odbiciem tych przekonań.

Konsument

Coraz więcej Europejczyków ogranicza spożycie mięsa na rzecz produktów roślinnych. Większe wsparcie ze strony rządów i legislacji mogłoby zwiększyć ich popularność

Ponad połowa Europejczyków jedzących mięso aktywnie ogranicza jego roczne spożycie. Niemal 30 proc. co najmniej raz w tygodniu spożywa przynajmniej jedną roślinną alternatywę mięsa lub nabiału – wynika z badania ProVeg. Zmiana nawyków konsumenckich napędza branżę produktów roślinnych, ale wspomogłyby ją także zmiany systemowe, m.in. szersze dofinansowanie produkcji roślinnej kosztem mięsnej czy obniżenie podatku na żywność o niskim śladzie środowiskowym.