Pierwsza w regionie Cukiernia Sowa od 30 listopada w VIVO! Piła

Agencja PR
Open Media
Obozowa 42A/2
30-383 Kraków
biuro|openmedia.pl| |biuro|openmedia.pl
12 268 97 50
openmedia.pl
Dakłas, kostki królewskie, czekoladowa galanteria, bajgle czy autorskie wyroby garmażeryjne - tych i wielu innych smakołyków będzie można skosztować w nowo otwartym lokalu w VIVO! Piła. W środę, 30 listopada, działalność zainauguruje tu pierwsza w regionie Cukiernia Sowa. Na klientów czekać będą wyjątkowe promocje oraz smakowity poczęstunek.
Tradycja Cukierni Sowa sięga 1946 roku. Rocznie marka wykorzystuje 330 ton cukru, ponad osiem milionów jajek i 480 ton mąki pszennej, aby tworzyć swoje kulinarne dzieła. W jej asortymencie znajduje się szeroki wybór słodkich oraz wytrawnych przekąsek. Dostępne są m.in. pieczywo, pączki, tarty, ręcznie produkowana galanteria czekoladowa czy rzemieślnicze lody. Nie brakuje również popularnych ciast, takich jak miodownik czy kostka królewska. Ofertę uzupełniają dania garmażeryjne własnej receptury oraz kanapki, wrapy, bajgle i sałatki. Już wkrótce w Pile działalność zainauguruje pierwszy w regionie lokal Cukierni Sowa. Z okazji otwarcia klienci VIVO! Piła mogą liczyć na poczęstunek oraz specjalne promocje. Od 30 listopada do 11 grudnia przy zakupie dowolnej kostki deserowej na drugą otrzymają rabat w wysokości 50%. Z kolei decydując się na dowolną kanapkę, bajgla lub sałatkę zakupią małą kawę na wynos za symboliczną złotówkę.
- Cieszymy się, że to właśnie nasi klienci, jako pierwsi w regionie, będą mieli dostęp do oferty Cukierni Sowa. Wierzymy, że balans między ofertą handlową a gastronomiczną jest niezwykle ważny, jeżeli chcemy zapewnić odwiedzającym udany pobyt w centrum handlowym. W końcu nie ma nic lepszego niż chwila relaksu z dodającą energii kawą i pysznym jedzeniem po intensywnych zakupach. Szczególnie teraz, kiedy nadchodzi Black Week - najgorętszy czas w kalendarzu miłośników wyprzedaży - mówi Magdalena Drzewiecka, Center Manager VIVO! Piła.
Cukiernia Sowa w VIVO! Piła będzie czynna od poniedziałku do soboty w godz. 10.00-21.00 oraz w niedziele handlowe w godz. 10.00-20.00. Lokal marki zlokalizowany zostanie w strefie food court. Serdecznie zapraszamy!

Akcje promocyjne oraz nagrody, które zdobywają klienta i napędzają sprzedaż. Jak zdobyć serca konsumentów? Najnowszy raport!

Od polowania na promocje, po zakupy w łazience: zaskakujące zwyczaje zakupowe Polaków w badaniu Dni Wiosennych Okazji Amazon.pl

iPhone 16 – wszystko, co warto wiedzieć o nowej serii
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju
Gwiazdy

Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj
Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.
Handel
Konsumpcja jaj w Polsce rośnie. Przy zakupie Polacy zwracają uwagę na to, z jakiego chowu pochodzą

Zarówno spożycie, jak i produkcja jaj w Polsce notują wzrosty. Znacząca większość konsumentów przy zakupie jajek zwraca uwagę na to, czy pochodzą one z chowu klatkowego. Polska jest jednym z liderów w produkcji i eksporcie jajek w UE, ale ma też wśród nich największy udział kur w chowie klatkowym. Oczekiwania konsumentów przyczyniają się powoli do zmiany tych statystyk.
Infrastruktura
Mazowsze ze specjalną ofertą na Wielkanoc i majówkę. Rośnie zainteresowanie podróżami po regionie

Okres wielkanocny i majówkowy, które w tym roku wypadają bardzo blisko siebie, to czas wzmożonego ruchu turystycznego na Mazowszu. Region, który w ubiegłym roku odwiedziła rekordowa liczba turystów, przyciąga m.in. bogactwem kulturowym, różnorodną ofertą atrakcji i nadwiślańskimi krajobrazami. W okresie Wielkiej Nocy w wielu miejscach odbywają się wydarzenia, które mają przybliżyć świąteczne tradycje pielęgnowane od pokoleń.