Komunikaty PR

Pierwsza w regionie Cukiernia Sowa od 30 listopada w VIVO! Piła

2022-11-29  |  14:25
Biuro prasowe
Kontakt

Agencja PR
Open Media

Obozowa 42A/2
30-383 Kraków
biuro|openmedia.pl| |biuro|openmedia.pl
12 268 97 50
openmedia.pl

Dakłas, kostki królewskie, czekoladowa galanteria, bajgle czy autorskie wyroby garmażeryjne - tych i wielu innych smakołyków będzie można skosztować w nowo otwartym lokalu w VIVO! Piła. W środę, 30 listopada, działalność zainauguruje tu pierwsza w regionie Cukiernia Sowa. Na klientów czekać będą wyjątkowe promocje oraz smakowity poczęstunek.

 

Tradycja Cukierni Sowa sięga 1946 roku. Rocznie marka wykorzystuje 330 ton cukru, ponad osiem milionów jajek i 480 ton mąki pszennej, aby tworzyć swoje kulinarne dzieła. W jej asortymencie znajduje się szeroki wybór słodkich oraz wytrawnych przekąsek. Dostępne są m.in. pieczywo, pączki, tarty, ręcznie produkowana galanteria czekoladowa czy rzemieślnicze lody. Nie brakuje również popularnych ciast, takich jak miodownik czy kostka królewska.  Ofertę uzupełniają dania garmażeryjne własnej receptury oraz kanapki, wrapy, bajgle i sałatki. Już wkrótce w Pile działalność zainauguruje pierwszy w regionie lokal Cukierni Sowa. Z okazji otwarcia klienci VIVO! Piła mogą liczyć na poczęstunek oraz specjalne promocje. Od 30 listopada do 11 grudnia przy zakupie dowolnej kostki deserowej na drugą otrzymają rabat w wysokości 50%. Z kolei decydując się na dowolną kanapkę, bajgla lub sałatkę zakupią małą kawę na wynos za symboliczną złotówkę. 

 

- Cieszymy się, że to właśnie nasi klienci, jako pierwsi w regionie, będą mieli dostęp do oferty Cukierni Sowa. Wierzymy, że balans między ofertą handlową a gastronomiczną jest niezwykle ważny, jeżeli chcemy zapewnić odwiedzającym udany pobyt w centrum handlowym. W końcu nie ma nic lepszego niż chwila relaksu z dodającą energii kawą i pysznym jedzeniem po intensywnych zakupach. Szczególnie teraz, kiedy nadchodzi Black Week - najgorętszy czas w kalendarzu miłośników wyprzedaży - mówi Magdalena Drzewiecka, Center Manager VIVO! Piła.

 

Cukiernia Sowa w VIVO! Piła będzie czynna od poniedziałku do soboty w godz. 10.00-21.00 oraz w niedziele handlowe w godz. 10.00-20.00. Lokal marki zlokalizowany zostanie w strefie food court. Serdecznie zapraszamy!

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Źródło informacji: Open Media
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Zakupy Sianko, jemioła i inne świąteczne produkty dostępne na jush Biuro prasowe
2024-12-24 | 10:00

Sianko, jemioła i inne świąteczne produkty dostępne "na jush"

Nie tylko błyszcząca choinka czy zapach pierników tworzą magię świąt. Warto pamiętać również o drobnych detalach, takich jak jemioła, wigilijne sianko czy starannie
Zakupy Wyjątkowe obrączki ślubne - na co zwrócić uwagę przy ich wyborze
2024-12-20 | 13:00

Wyjątkowe obrączki ślubne - na co zwrócić uwagę przy ich wyborze

Organizacja uroczystości ślubnej to duże przedsięwzięcie, w której główną rolę odgrywa Para Młoda i rodzice. Ten szczególny czas wymaga dokonywania wielu
Zakupy Świąteczne zakupy Polaków – gdzie kupujemy i jak płacimy?
2024-12-20 | 11:00

Świąteczne zakupy Polaków – gdzie kupujemy i jak płacimy?

Świąteczna gorączka wystartowała na dobre. W polskich domach już słychać kultowe „zostaw, to na święta”, w powietrzu roznosi się zapach choinki, a w sklepach trwa polowanie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Muzyka

Wiktor Dyduła: Znam osoby w branży muzycznej wypalone z powodu nadmiaru pracy. To, co kiedyś sprawiało im przyjemność, teraz jest zawodowym obowiązkiem

Artysta promuje obecnie swój najnowszy singiel zatytułowany „Szybkie tempo” i właśnie z taką prędkością od trzech lat podbija polski rynek muzyczny. Piosenkarz zdaje sobie jednak sprawę z tego, jakie wyzwania narzuca życie w ciągłym biegu, dlatego on sam, mimo że prężnie rozwija swoją karierę i czerpie ogromną radość ze śpiewania, od czasu do czasu zatrzymuje się i patrzy na to, co robi z innej perspektywy, by złapać tak potrzebny dystans. Wiktor Dyduła przyznaje bowiem, że w branży muzycznej nie brakuje osób, które skarżą się na zbyt duże obciążenie psychiczne i wypalenie zawodowe.