Zatrzymaj się. To Twój czas na przyjemność z lodami E.Wedel OH!
Wyjątkowe receptury
Wedlowskie lody to gwarancja najwyżej jakości składników. Sekretem linii lodów E.Wedel OH! jest połączenie doskonale kremowej lodowej masy z idealnie chrupiącą wedlowską czekoladą, a także starannie dobrane składniki takie jak: migdały, orzechy arachidowe, truskawki, kruche ciasteczka, słony sos karmelowy, sorbet truskawkowy. Całość zapewnia multisensoryczne doznania smakowe, dla których warto się zatrzymać i delektować pysznymi lodami E.Wedel OH!. Warto dodać, że za ich wyjątkowy smak odpowiada dział rozwoju produktów E.Wedel, który w trosce o każdy szczegół dba o wysoką jakość przysmaku oraz utrzymuje najwyższe standardy na każdym etapie jego produkcji.
Nowa szata graficzna
Doskonały smak lodów premium E.Wedel klienci znają już od dwóch lat, kiedy to na rynku po raz pierwszy pojawiły się lodowe patki oraz kubki od Wedla. Jednak, w tym roku lody dostępne są w nowej, odświeżonej szacie graficznej pod nową nazwą E.Wedel OH!. Od teraz styl opakowań lodów E.Wedel OH! cechuje prosty, przejrzysty oraz nowoczesny design prezentujący multisensoryczny charakter mrożonych przysmaków. Na opakowaniu nie mogło zabraknąć także symbolu marki E.Wedel, czyli Chłopca i Zebry, który widnieje w logotypie E.Wedel OH! w formie stempla. Zmiana estetyczna wynika z rebrandingu wśród wszystkich kategorii produktowych i ujednoliceniu identyfikacji wizualnej marki E.Wedel. Nowe opakowania zostały zaprojektowane przez agencję Dragon Rouge.
Nowość w linii E.Wedel OH!
W skład linii E.Wedel OH! wchodzą lody impulsowe - patki oraz lody w większym formacie - kubki. W ramach lodów na patyku znajdziemy 4 smaki: wanilia, słony karmel, truskawka oraz nowość – czekolada. Z kolei wybierając kubki możemy delektować się wariantem słony karmel oraz wanilia. Wspomniana nowość to lody czekoladowe E.Wedel OH!, które stanowią prawdziwą rozkosz dla zmysłów. Całość to połączenie śmietankowo-czekoladowej masy lodowej z oryginalną wedlowską czekoladą mleczną, w której zatopiono kawałki pysznych, kruchych ciasteczek. Kremowa masa lodowa, chrupiąca czekolada oraz kawałki kruchych ciasteczek to zdecydowanie multisensoryczna przyjemność. Prezentując portfolio linii E.Wedel OH! nie sposób nie wspomnieć także o produktach specjalnych dostępnych w wybranych sieciach handlowych. Klienci sklepów Żabka, znajdą tam dobrze znany wariant Sorbet Mango oraz nowość Sorbet Malinowy.
Czasowa głodówka jako sposób na uzdrawianie - komunikat prasowy
Warto ją poznać! Danusia Malinowa Beauty
Przepisy na dobry dzień! 24 kwietnia – Europejski Dzień Śniadania
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Film
Julia Kamińska: Najnowszy singiel pokazuje moje drugie, wulgarne oblicze. Nie chcę się już bać, tylko móc wreszcie wyrażać siebie nawet w bardzo odważnych tekstach
Wokalistka podkreśla, że poprzez utwór „Dobrze się mamy MSNR” chciała zaprezentować odbiorcom nieco inne oblicze niż to, które znają z jej dotychczasowych projektów zawodowych. Niektórych jej nowa odsłona zaskoczyła, a nawet zbulwersowała. Julia Kamińska nie boi się jednak krytyki i również w swojej twórczości chce podejmować tematy trudne i kontrowersyjne. A już w maju ukaże się jej debiutancka płyta. Jesienią natomiast artystka zamierza wyruszyć w trasę koncertową właśnie z piosenkami z tego albumu.
Gwiazdy
Joanna Jędrzejczyk: Przygotowuję się do udziału w stand-upach. Będę miała 30 występów i spróbuję rozśmieszyć gości swoimi historiami
Na pewien czas zawodniczka MMA zamienia ring na scenę i dołącza do stand-upowego teamu. Czeka ją 30 występów, do których musi się solidnie przygotować, by zaciekawić widzów i porwać ich do wspólnej zabawy. Joanna Jędrzejczyk ma nadzieję, że sprawdzi się w roli stand-uperki, a jeśli nawet zdarzą się jej jakieś potknięcia, to nie zamierza się poddawać, bo przecież to dopiero jej pierwszy taki projekt, a trening czyni mistrza, zarówno w sporcie, jak i w aktorstwie.
Konsument
Zmiany klimatu uderzają w portfele konsumentów. Podniosą ceny żywności nawet o 3 pkt proc. rocznie
Coraz wyższe średnie temperatury obserwowane na świecie przekładają się na wzrost cen żywności. Problem dotyczy zarówno krajów rozwiniętych, jak i rozwijających się. Naukowcy z Poczdamskiego Instytutu Badań nad Wpływem Klimatu obliczyli, że do 2035 roku zdarzenia klimatyczne podniosą ceny żywności o 0,9–3,2 pkt proc. rocznie, a ogólny poziom inflacji o 0,3–1,1 pkt proc. Naukowcy przeanalizowali dane dotyczące zmian cen artykułów żywnościowych ze 120 krajów świata w ciągu ostatnich 30 lat.