Komunikaty PR

Powraca wakacyjna plaża przy Atrium Biała!

2024-06-13  |  10:37
Biuro prasowe

Szukasz chilloutowego miejsca z wakacyjnym klimatem w centrum Białegostoku? Zapraszamy do letniej strefy wypoczynku z piaszczystą plażą, palmami i leżakami, tuż przy Atrium Biała! To idealne miejsce na chwile wytchnienia w trakcie zakupów lub podczas spaceru, jak również dobry punkt na udane spotkanie ze znajomymi. Tegoroczna edycja naszej miejskiej plaży już wystartowała, a korzystać z niej można do końca wakacji.

 

Lato to relaks i odpoczynek pod chmurką! Na mapę wakacyjnych miejscówek powraca strefa plażowa przy Atrium Biała! Ten kultowy projekt, realizowany od kilku lat w ramach „Lata w mieście”, cieszy się dużą popularnością wśród białostoczan oraz gości odwiedzających nasze miasto w okresie letnim. W tym sezonie z pewnością będzie podobnie, gdyż strefa plażowa odegra istotną rolę w programie letnich wydarzeń, zaplanowanych przez Atrium Biała. Przygotujcie się na dni pełne słońca i dużo rozrywki! Przed nami pierwszy festiwal z okazji zakończenia roku szkolnego. Już w sobotę 22 czerwca! Śledźcie stronę i profil Fb naszej galerii, aby być na bieżąco z tym, co dla was przygotowaliśmy.

 

Nasza plaża to klimatyczne miejsce w centrum miasta ze strefą relaksu na świeżym powietrzu. Można tu chwilę odpocząć, zanurzyć się w lekturze ulubionej książki czy gazety, zregenerować siły po wytężonym treningu, delektować się długimi rozmowami z bliskimi, słuchać ulubionej muzyki lub po prostu upajać się ciszą.

 

Strefa plażowa przy Atrium Biała funkcjonować będzie codziennie aż do zakończenia wakacji. Korzystanie z niej jest bezpłatne.

 

Więcej informacji na stronie www.atrium-biala.pl oraz na profilu Fb: https://www.facebook.com/AtriumBiala.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Zdrowie Zboża i owoce – idealny duet na lato! Biuro prasowe
2024-06-26 | 07:35

Zboża i owoce – idealny duet na lato!

Z badania przeprowadzonego w ramach I edycji kampanii „Produkty zbożowe – pyszne i zdrowe!” wynika, że produkty zbożowe stosunkowo rzadko wykorzystywane są (przez niespełna
Zdrowie Testy na HIV na Festiwalu Open’er 2024
2024-06-25 | 13:00

Testy na HIV na Festiwalu Open’er 2024

Bezpłatne, szybkie testy w kierunku HIV, HCV i kiły oraz rozmowy o profilaktyce chorób przenoszonych drogą płciową – oto co na Open’er Festival w Gdyni
Zdrowie Nowe perspektywy w leczeniu schorzeń układu nerwowego
2024-06-25 | 08:39

Nowe perspektywy w leczeniu schorzeń układu nerwowego

W trakcie swojego życia, jedna na trzy osoby w Polsce zachoruje na schorzenie układu nerwowego[1]. Obecnie około 5 milionów Polek i Polaków potrzebuje wsparcia neurologicznego, a

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Konsument

Polacy wśród narodów najczęściej odwiedzających Czechy. Południowy sąsiad chce przyciągnąć więcej polskich turystów, nie tylko do Pragi

Prawie połowa polskich turystów podróżujących do Czech obiera za cel stolicę tego kraju. Chociaż w ostatnich latach chętniej podróżujemy do innych regionów naszego południowego sąsiada, wciąż wiele miejsc i atrakcji pozostaje nieodkrytych przez Polaków. Czesi chcą to zmienić i ruszają z dwiema kampaniami promocyjnymi skierowanymi do polskich turystów, które mają pokazać nieco inne Czechy, niż do tej pory znaliśmy. Potencjał jest, bo Polacy już dziś stanowią trzecią najliczniejszą grupę gości zagranicznych na czeskim rynku.

Konsument

Naukowcy stworzyli zdrowszą odmianę czekolady. Wykorzystali do tego wyrzucane dotąd części owocu kakaowca

W ostatnich miesiącach o czekoladzie mówiło się przede wszystkim w kontekście rosnących w zawrotnym tempie cen kakao. Teraz głośno jest również o zupełnie nowym podejściu do produkcji tego słodkiego przysmaku. W czekoladzie 2.0, nad którą pracują naukowcy, maksymalnie wykorzystywane są składniki owocu kakaowca, m.in. soku z miąższu i części łupiny. Nowy produkt ma więcej wartości odżywczych, a cykl jego produkcji jest mniej inwazyjny dla środowiska, przy czym smak ma pozostać bez większych zmian. Nowość ma szansę trafić na sklepowe półki już za dwa–trzy lata.