Komunikaty PR

Cebulka marynowana OLE! – doskonały sposób na dodanie chrupkości i smaku.

2024-09-05  |  11:00
Biuro prasowe

Przygotowanie wyśmienitego dania to sztuka, która wymaga uwzględnienia kilku kluczowych elementów.

Aby potrawa zachwycała i na długo zapadła w pamięć, warto skupić się na trzech jej aspektach: smaku, strukturze i kolorze. Cebulka marynowana OLE! to dodatek, który pozwoli zbalansować je wszystkie i stworzyć wyjątkowo smaczną propozycję.

Jedzenie oddziałuje na nasze zmysły. Smak to podstawa każdego dania. Umiejętne połączenie składników i przypraw, z odpowiednim balansem słodkiego, kwaśnego, słonego i gorzkiego, tworzy kompozycję, która satysfakcjonuje nasze podniebienie. Piękna, kolorowa aranżacja na talerzu nie tylko cieszy wzrok, ale również wzbudza apetyt. Zróżnicowane tekstury sprawiają, że danie jest bardziej interesujące i zaskakujące.

Cebulka marynowana złota OLE! to doskonały dodatek, który wprowadza do menu wyjątkową chrupkość, intrygujący smak oraz piękny, złoty kolor. Odpowiednio dobrana kompozycja delikatnie egzotycznych przypraw, sprawia, że niewielkich rozmiarów cebulki idealnie komponują się jako składnik sałatek, sosów i kanapek. Kruche i aromatyczne wzbogacą teksturę zapiekanek i dan mięsnych. Podane w miseczce lub w formie koreczków, są pyszną samodzielną przekąską.  

W jesienne popołudnie wykorzystaj bogactwo soczystych owoców sezonowych i niezwykłą chrupkość Cebulki marynowanej złotej OLE! Przygotuj Polędwiczki z morelami i cebulką https://wole-ole.pl/recipes/poledwiczki-z-morelami-i-cebulka/, zachwycając domowników idealnie skomponowanym, kolorowym obiadem.

Więcej pysznych propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Cebulka marynowana złota OLE!

Pojemność:  212 ml
Cena: ok 7 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Skyry – codzienna dawka mocy, z Piątnicy, no bo skąd! Biuro prasowe
2024-12-31 | 10:00

Skyry – codzienna dawka mocy, z Piątnicy, no bo skąd!

Wraz z nowym rokiem OSM Piątnica powraca z kampanią reklamową „Przejdź na dobrą stronę mocy”, promującą Skyry – jogurty typu islandzkiego. Dzięki wysokiej zawartości
Żywienie Ciasta na sylwestrowy stół
2024-12-30 | 14:50

Ciasta na sylwestrowy stół

Ile ciast potrzeba na świąteczno-noworoczny stół, aby domownicy byli zadowoleni? Wszystko zależy od liczby zaproszonych gości, ale jesteśmy pewni, że często wystarczy jedno ciasto,
Żywienie Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE]
2024-12-23 | 12:00

Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE]

Aż 83% Polaków wyrzuca jedzenie świąteczne między 23 a 30 grudnia. To przekłada się na 61,7 tys. ton, czyli aż 1,6 kg na osobę. Choć najczęściej wyrzucaną kategorią

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Muzyka

Regionalne – Mazowieckie

Większe bezpieczeństwo przechowywanych w magazynach dzieł sztuki. Muzeum Narodowe w Warszawie przeniesie je do nowego budynku

Kupiony ze wsparciem Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego budynek przy ulicy Puławskiej będzie służył Muzeum Narodowemu w Warszawie jako magazyn wielkogabarytowych dzieł sztuki. To tu jeszcze w tym roku mają trafić zbiory z magazynu w Tarczynie, który według opinii NIK nie spełnia niezbędnych norm technicznych. W ciągu dwóch–trzech lat w nowym budynku powstanie także przestrzeń wystawiennicza dla kolekcji mebli i wzornictwa należących do MNW.

Problemy społeczne

Czas oczekiwania na usługi opieki długoterminowej jest zbyt długi. Pacjenci i ich rodziny gubią się w skomplikowanym systemie

Zarządzanie opieką długoterminową w Polsce funkcjonuje w rozbiciu na dwa sektory: ochrony zdrowia i pomocy społecznej. Brak koordynacji między nimi powoduje, że opieka jest udzielana fragmentarycznie i nie zawsze efektywnie – wynika z raportu Banku Światowego. Co roku tego typu usług potrzebuje co najmniej pół miliona osób, a czas oczekiwania na nie jest zbyt długi. To efekt m.in. niedofinansowania sektora i braku kadr.