Komunikaty PR

Cebulka marynowana srebrna OLE! Chrupiąca, aromatyczna przekąska

2024-02-13  |  09:00
Biuro prasowe

Cebulka marynowana srebrna OLE! to prawdziwy przebój na każdą imprezę! Aromatyczna i chrupiąca, doskonale sprawdzi się jako samodzielna przekąska oraz jako dodatek do kanapek, sałatek czy koreczków.

Cebulka to odmiana cebuli perłowej, którą wyróżnia lekko zaokrąglony kształt i niewielkie rozmiary. Warzywo jest szczególnie cenione przez wielbicieli kuchni za swoją chrupkość i delikatny smak, który doskonale komponuje się z każdym daniem.

 

Idealne połączenie srebrnej cebulki z klasyczną marynatą octową tworzy smaczną i nietuzinkową kompozycję, zamkniętą w wygodnym słoiczku. Dodatek gorczycy nadaje całości aromatu, sprawiając, że Cebulka marynowana srebrna OLE! idealnie sprawdza się jako dodatek do dań mięsnych i sałatek, a jako samodzielna przekąska zachwyca podniebienia zaproszonych gości.

Na zbliżające się przyjęcie, przygotuj Sałatę z pomarańczą i gorgonzolą https://wole-ole.pl/recipes/salatka-z-pomarancza-gorgonzola-i-cebulkami/ i rozsmakuj się w tej wyjątkowej, chrupiącej przekąsce od OLE!

 

Więcej pysznych propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Cebulka marynowana srebrna OLE!

Pojemność: 305 ml Cena: ok. 8 z

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Majówka 2024: Sekret azjatyckiego grilla Biuro prasowe
2024-04-15 | 10:30

Majówka 2024: Sekret azjatyckiego grilla

Majówka 2024: Sekret azjatyckiego grilla Popularność kuchni azjatyckiej w Polsce stale rośnie. Obietnica intensywnych smaków i egzotycznych doznań sprawia, że poszukiwanie
Żywienie Kolejny krok ku produkcji mleka A2A2 w Polsce. Trzecia edycja projektu.
2024-04-12 | 12:00

Kolejny krok ku produkcji mleka A2A2 w Polsce. Trzecia edycja projektu.

Ruszyła kolejna edycja współfinansowanego z Funduszu Promocji Mleka projektu „A2A2 – nowa droga produktów mlecznych – zastosowanie selekcji genomowej w produkcji
Żywienie EUROPEJSKI DZIEŃ ŚNIADAŃ JUŻ 24 KWIETNIA – JAK ŚNIADANIUJĄ POLACY?
2024-04-12 | 01:00

EUROPEJSKI DZIEŃ ŚNIADAŃ JUŻ 24 KWIETNIA – JAK ŚNIADANIUJĄ POLACY?

Mówi się, że „śniadanie no najważniejszy posiłek dnia”, a z badań prowadzonych przez różne instytuty badawcze wynika, że faktycznie w to wierzmy, bo około 90%

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Teatr

Joanna Trzepiecińska: W polskim kinie nie ma już ról dla kobiety w moim wieku. Weszło już inne pokolenie, które ma swoją widownię i są inne oczekiwania

Aktorka podkreśla, że na razie nie widzi dla siebie miejsca w polskich produkcjach. Z jej obserwacji wynika, że reżyserzy skupiają się teraz na innej grupie wiekowej i właśnie dlatego dużo pracy ma młode pokolenie. Joanna Trzepiecińska nie ubolewa jednak z tego powodu, bo choć nie dostaje propozycji od twórców filmów i seriali, to dużo występuje na teatralnych scenach – w spektaklach i recitalach.

Farmacja

Bioinformatyczne narzędzia ułatwiają diagnostykę opartą na danych genetycznych. W Polsce dostęp do niej wciąż jest niewystarczający

Głównie na rynek amerykański trafiają rozwiązania z zakresu diagnostyki genetycznej opracowywane na całym świecie, również w Polsce. Na rodzimym rynku wciąż brakuje spójnych działań na rzecz przeprowadzania takich badań i ich wykorzystywania w praktyce klinicznej. Strategia powinna obejmować m.in. stworzenie ram prawnych, odpowiednią wycenę i kształcenie kadr. Jak się okazuje, choć teoretycznie możemy w leczeniu nowotworów sięgać już po terapie celowane, to nakłady na badania umożliwiające ich odpowiedni dobór stanowią zaledwie ułamek procenta wydatków na onkologię.