Komunikaty PR

Daj się uwieść Suszonym pomidorom z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE!

2021-07-08  |  12:30
Biuro prasowe

Odkryj śródziemnomorski smak zamknięty w poręcznym słoiku. Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE! to wyjątkowa kompozycja, która podbije podniebienia wszystkich smakoszy. Niebanalny smak uzyskany został dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości suszonych pomidorów, specjalnie wyselekcjonowanej kompozycji ziół oraz pestek dyni. Daj się uwieść ich smakowi.

Suszone pomidory w oleju z ziołami z pestkami dyni OLE! to produkt wyjątkowy. Wystarczy, że raz spróbujesz, a będziesz do nich wracał, przy każdej okazji. W końcu są one zawsze na wyciągnięcie ręki. Inspirują i kuszą – zapraszając do śródziemnomorskiego świata OLE!

OLE! zaprasza w wyjątkową, kulinarną podróż

Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE! to doskonały składnik wielu dań: sałatek, burgerów czy mięs. Wystarczy odkręcić słoiczek, dodać je do swojej ulubionej potrawy, a odczarują ją, tworząc nową, kuszącą propozycję. Wypróbuj nasz przepis na zupę szparagową z dodatkiem suszonych pomidorów w oleju z ziołami i pestkami dyni OLE! Zaskocz swoich bliskich niepowtarzalnym smakiem, który zapamiętają na długo!

Inspiruj się i wypróbuj niebanalne przepisy OLE! https://bit.ly/3zJjnU5

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________________

Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE!

Pojemność: 305 ml

Cena: około 10 złotych

 

PRZEPIS: Krem z białych szparagów z suszonymi pomidorami OLE!

Składniki:

  • 1 litr rosołu z kury

  • pęczek (250g) białych szparagów

  • 1 cebula

  • 1 por

  • oliwa

  • 20g masła

  • liść laurowy

  • śmietana 30%

  • Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE! kilka na porcję

Szparagi obieramy i odrywamy twarde końcówki. Odcinamy główki, a resztę kroimy na plastry. Cebule, pora oraz części szparagów (bez główek) smażymy w rondlu na oleju wraz z masłem. Dodajemy liść laurowy oraz przyprawy. Stopniowo wlewamy rosół. Na ogniu trzymamy ok. 30min. Na koniec zmniejszamy temperaturę i dodajemy śmietanę. Przecieramy do uzyskania kremu. Dodajemy na wierzch Suszone pomidory OLE!

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Pizza Hut w CH Focus znów otwarta po remoncie Biuro prasowe
2024-04-30 | 13:20

Pizza Hut w CH Focus znów otwarta po remoncie

Jedno z popularnych miejsc na gastronomicznej mapie Bydgoszczy ponownie otwarte. Po gruntownym remoncie otworzyła się w CH Focus kultowa restauracja Pizza Hut. Nowy, ładniejszy lokal przyjmuje
Żywienie Wielka loteria BLACK Energy! Zostań „King of the Night” i sięgnij po królewskie
2024-04-30 | 11:00

Wielka loteria BLACK Energy! Zostań „King of the Night” i sięgnij po królewskie

Niekwestionowany lider napojów energetycznych w Polsce, marka BLACK Energy, rozpoczyna wielką loterię, celebrującą kampanię „King of the Night”. Główną nagrodą w
Żywienie Sosy, dipy czy dressingi – niezbędny dodatek do grilla
2024-04-30 | 11:00

Sosy, dipy czy dressingi – niezbędny dodatek do grilla

W okresie wiosenno-letnim popularnym dodatkiem do dań z grilla są różnego rodzaju sosy, dipy czy dressingi. Najwyższej jakości wyroby z Piątnicy znakomicie sprawdzają się w

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Muzyka

Psychologia

Beata Pawlikowska: To wszystko, czego doświadczyłam w dżungli amazońskiej, wstrząsnęło mną i pokazało mi prawdę o sobie samej. To właśnie był początek zmian w moim życiu

Pisarka preferuje podróżowanie w pojedynkę. Lubi wyjeżdżać w trudne, niedostępne rejony świata, bo takie wyprawy są także podróżą w głąb siebie. Chociażby w dżungli amazońskiej przekonała się, że decyzje, jakie podejmujemy na różnych etapach naszego życia, wynikają właśnie z naszego postrzegania samych siebie i świata. A z kolei to postrzeganie zależy od podświadomych przekonań, które są naszym wewnętrznym programem wgranym w dzieciństwie. W swojej książce zatytułowanej „Kody podświadomości” podróżniczka tłumaczy, że jeśli ktoś podświadomie wierzy na przykład w to, że nie ma prawa do szczęścia i jest gorszy od innych, to jego życiowa droga będzie właśnie wiernym odbiciem tych przekonań.

Konsument

Coraz więcej Europejczyków ogranicza spożycie mięsa na rzecz produktów roślinnych. Większe wsparcie ze strony rządów i legislacji mogłoby zwiększyć ich popularność

Ponad połowa Europejczyków jedzących mięso aktywnie ogranicza jego roczne spożycie. Niemal 30 proc. co najmniej raz w tygodniu spożywa przynajmniej jedną roślinną alternatywę mięsa lub nabiału – wynika z badania ProVeg. Zmiana nawyków konsumenckich napędza branżę produktów roślinnych, ale wspomogłyby ją także zmiany systemowe, m.in. szersze dofinansowanie produkcji roślinnej kosztem mięsnej czy obniżenie podatku na żywność o niskim śladzie środowiskowym.