Daj się uwieść Suszonym pomidorom z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE!
Odkryj śródziemnomorski smak zamknięty w poręcznym słoiku. Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE! to wyjątkowa kompozycja, która podbije podniebienia wszystkich smakoszy. Niebanalny smak uzyskany został dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości suszonych pomidorów, specjalnie wyselekcjonowanej kompozycji ziół oraz pestek dyni. Daj się uwieść ich smakowi.
Suszone pomidory w oleju z ziołami z pestkami dyni OLE! to produkt wyjątkowy. Wystarczy, że raz spróbujesz, a będziesz do nich wracał, przy każdej okazji. W końcu są one zawsze na wyciągnięcie ręki. Inspirują i kuszą – zapraszając do śródziemnomorskiego świata OLE!
OLE! zaprasza w wyjątkową, kulinarną podróż
Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE! to doskonały składnik wielu dań: sałatek, burgerów czy mięs. Wystarczy odkręcić słoiczek, dodać je do swojej ulubionej potrawy, a odczarują ją, tworząc nową, kuszącą propozycję. Wypróbuj nasz przepis na zupę szparagową z dodatkiem suszonych pomidorów w oleju z ziołami i pestkami dyni OLE! Zaskocz swoich bliskich niepowtarzalnym smakiem, który zapamiętają na długo!
Inspiruj się i wypróbuj niebanalne przepisy OLE! – https://bit.ly/3zJjnU5
Więcej na: www.wole-ole.pl
__________________________________
Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE!
Pojemność: 305 ml
Cena: około 10 złotych
PRZEPIS: Krem z białych szparagów z suszonymi pomidorami OLE!
Składniki:
-
1 litr rosołu z kury
-
pęczek (250g) białych szparagów
-
1 cebula
-
1 por
-
oliwa
-
20g masła
-
liść laurowy
-
śmietana 30%
-
Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE! kilka na porcję
Szparagi obieramy i odrywamy twarde końcówki. Odcinamy główki, a resztę kroimy na plastry. Cebule, pora oraz części szparagów (bez główek) smażymy w rondlu na oleju wraz z masłem. Dodajemy liść laurowy oraz przyprawy. Stopniowo wlewamy rosół. Na ogniu trzymamy ok. 30min. Na koniec zmniejszamy temperaturę i dodajemy śmietanę. Przecieramy do uzyskania kremu. Dodajemy na wierzch Suszone pomidory OLE!
„Chwalcie siebie!” przekonuje Oranżada Hellena i realizuje niezwykły mural w War
Chrup wafle Familijne i wygraj rodzinny wyjazd do krainy bajek pod Paryżem!
Świadome wybory żywieniowe Polaków. Naturalne składniki nadal w trendach
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Media
Robert El Gendy: Jestem śpiochem i przychodzę do studia w ostatniej chwili. Raz nie obudziłem się na czas i dopiero telefon z redakcji postawił mnie na nogi
Prezenter „Pytania na śniadanie” zaznacza, że lubi sobie pospać, dlatego prowadzenie porannego programu to dla niego prawdziwe wyzwanie. Musi się bowiem sporo natrudzić, by być w studiu telewizyjnym na czas. Zazwyczaj nie udaje mu się jednak obudzić wraz z dźwiękiem pierwszego budzika i zdarzyło się, że z głębokiego snu wyrwał go dopiero telefon od produkcji „Pytania na śniadanie”.
Problemy społeczne
Ukraińcy mają podobne problemy związane z ochroną zdrowia, co Polacy. Problemem jest długi czas oczekiwania na wizytę i wysokie koszty leków
Długi czas oczekiwania, wysokie koszty leczenia i zakupu leków – to największe bariery w dostępie do opieki zdrowotnej, z jakimi mierzą się uchodźcy z Ukrainy w Polsce – wynika z raportu GUS i WHO. – Problemy stają się coraz bardziej podobne do tych charakterystycznych dla całego systemu ochrony zdrowia. Mniej mają charakter nagły, który był charakterystyczny dla okresu tuż po wybuchu wojny – wskazuje dr Dominik Rozkrut, prezes Głównego Urzędu Statystycznego. Większość przypadków, z powodu których Ukraińcy potrzebują pomocy lekarza, to ostre schorzenia. Co czwarty leczy się z powodu choroby przewlekłej. Wyzwaniem pozostają szczepienia ukraińskich dzieci: wskaźnik wyszczepienia rośnie, ale jest poniżej poziomu wśród polskich dzieci.
Teatr
Mateusz Banasiuk: Podczas studiów uczyliśmy się żonglerki maczugami i popisów cyrkowych. Te umiejętności przydały mi się w zawodzie aktora
W pracy zawodowej kolejny raz przydały się Mateuszowi Banasiukowi umiejętności zdobyte w szkole aktorskiej. W spektaklu „Wypiór” wystawianym na scenie Teatru IMKA odtwórca roli Łukasza udowodnił, że potrafi perfekcyjnie żonglować, wzbudzając podziw widowni. W rozmowie z agencją Newseria Lifestyle artysta zdradza, że podczas studiów nauczył się jeszcze kilku innych sztuczek cyrkowych.