Komunikaty PR

Daktyle Deglet Nour HELIO Natura

2020-01-30  |  15:00

Co będziemy jeść w 2020? Zdrowe przekąski… naturalnie! J Owoce suszone, orzechy i nasiona HELIO Natura to w 100% naturalne bakalie bez konserwantów, które najlepiej zadbają o nasze zdrowie w nadchodzącym roku. Dlatego oprócz prażonych orzechów bez tłuszczu i soli, EKO pestek dyni i słonecznika, niesiarkowanych moreli i śliwek suszonych czy modnego ostatnio Jackfruita – w gamie HELIO Natura pojawiła się kolejna SUPER NOWOŚĆ: DAKTYLE Deglet Nour! 

 

Najwyższej klasy Deglet Nour to tzw. „daktyl światła”, odmiana określana mianem królowej wszystkich daktyli, która wyróżnia się bursztynową barwą oraz wyczuwalną w smaku delikatną lecz charakterystyczną miodową nutą. W porównaniu do zwykłych daktyli, Deglet Nour są bardziej mięsiste, dlatego ze względu na swoją wyjątkową strukturę, DAKTYLE HELIO Natura stanowią nie tylko doskonałą - naturalnie smaczną i zdrową przekąskę, ale też świetnie nadają się jako baza zdrowych potraw, np. popularnych kulek mocy, batonów czy wege - kremów…

 

DAKTYLE Deglet Nour HELIO Natura pokochają więc z pewnością miłośnicy zdrowej żywności, ale także osoby aktywnie fizycznie.  DAKTYLE HELIO NATURA są bowiem TRENDY HEALTHY PRZEKĄSKĄ, pełną wartościowych składników odżywczych, m.in. potasu, który odpowiada za prawidłowe funkcjonowanie mięśni oraz miedzi – pierwiastka niezbędnego do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego. Daktyle HELIO Natura będą więc doskonałą przekąską na stok, gdyż pomogą szybko zregenerować siły i dodadzą energii wszystkim miłośnikom zimowych szaleństw na świeżym powietrzu! A dzięki praktycznemu, wygodnemu w użyciu opakowaniu – Daktyle Deglet Nour HELIO Natura sprawdzą się w każdej sytuacji i w każdych warunkach – w drodze na ferie zimowe, podczas sportowych wyczynów na stoku czy spacerów w górskiej scenerii ;-) 

DAKTYLE Deglet Nour to zdrowa przekąska idealna dla dzieci i dorosłych, która wyróżnia się niską zawartością sodu, a także, podobnie jak inne bakalie w gamie HELIO Natura, stanowią bogate źródło błonnika pokarmowego. NIE ZAWIERAJĄ natomiast SUBSTANCJI KONSERWUJĄCYCH! DAKTYLE Deglet Nour HELIO Natura to… 100% natury! 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Unsplash
2025-07-31 | 06:00

NDP i brak wzajemności standardów –pięta Achillesa unijnej polityki handlowej

W raporcie Równi i równiejsi? Czas na środki lustrzane w handlu produktami rolnymi pisano o podwójnych standardach w polityce UE dotyczącej
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Prawo

Kolejne polskie miasta chcą być przyjazne dzieciom. Planują stworzyć najmłodszym dobre warunki do rozwoju

Cztery miasta w Polsce posiadają tytuł Miasta Przyjaznego Dzieciom nadany przez UNICEF Polska. Dziewięć kolejnych miast czeka na certyfikację, a w ostatnich miesiącach do programu zgłosiło się kilka następnych. Na całym świecie inicjatywa została przyjęta już w ponad 4 tys. samorządów, a w Hiszpanii objęła połowę dziecięcej populacji miast. Program UNICEF-u ma na celu zachęcenie włodarzy do traktowania najmłodszych obywateli w sposób podmiotowy, respektowania ich praw i zaproszenia ich do współdecydowania o przyszłości.

Media

Agnieszka Hyży: W „Halo, tu Polsat” wreszcie mogę wykorzystać swoją wiedzę, wykształcenie i doświadczenie. Bardzo się tam rozwijam

Przy okazji prezentacji nowej ramówki Polsatu Agnieszka Hyży chwaliła programy, jakie proponuje stacja, i strategię działania Edwarda Miszczaka. Prezenterka przekonuje, że jesień spędzi albo w studiu, bo jest gospodynią weekendowego pasma śniadaniowego „Halo, tu Polsat” i show „Twoja Twarz Brzmi Znajomo”, albo przed telewizorem. Zamierza oglądać m.in. „Taniec z gwiazdami” i „Milionerów”.