Komunikaty PR

Ekspert na pokładzie Barbora Polska

2023-05-23  |  13:10
Biuro prasowe

Barbora Polska, to marka z branży e-grocery, której wartości skupiają się wokół rodziny. Dlatego obok dostarczania pełnej oferty produktów spożywczych i artykułów codziennego użytku, firma przykłada dużą wagę do promowania zdrowego żywienia. W tym celu nawiązała współpracę z Sylwią Lenartowicz-Wojciechowską – dietetykiem i biotechnologiem, która swoją działalność zawodową opiera także na komunikacji poprzez media społecznościowe.

Dostęp do cennej wiedzy na temat odżywiania, jak również porady dla sportowców, czy ciekawostki dietetyczne, to tylko wycinek wiedzy, którą dzięki tej współpracy zyskają klienci internetowego sklepu Barbora.

Działalność naszego internetowego sklepu nie kończy się na dostarczeniu świeżych warzyw i owoców czy innych produktów spożywczych oraz tych codziennego użytku. Pragniemy towarzyszyć naszym klientom i wspierać ich w podejmowaniu właściwych decyzji żywieniowych. Od dłuższego czasu dostarczamy im merytoryczną wiedzę w postaci wskazówek eksperta z dziedziny dietetyki, które pomagają w dokonywaniu codziennych wyborów mówi Agnieszka Śliwka- Stachowiak, Dyrektor  Sprzedaży i Marketingu, Barbora Polska.  

Sylwia Lenartowicz-Wojciechowska od blisko 10 lat zajmuje się zagadnieniami związanymi z  żywieniem dzieci do szóstego roku życia, kobiet w ciąży oraz matek karmiących. Swoje doświadczenie zawodowe zdobywała prowadząc warsztaty edukacyjne i kulinarne na terenie całej Polski w żłobkach i przedszkolach. Jest współautorką kilku poradników o żywieniu przedszkolnym oraz poradników dla małych alergików. Pomysłodawczyni przedszkola Stacja Integracja. Prywatnie jest mamą Igora i to właśnie osobiste doświadczenia i wyzwania rodzicielskie stały się źródłem inspiracji dla jej pracy.

Dzięki współpracy z ekspertem, nasi klienci zyskają cenne informacje na temat zdrowego żywienia, podane w przystępny i atrakcyjny sposób. Sylwia Lenartowicz-Wojciechowska, jako dietetyk z wieloletnim doświadczeniem i biotechnolog, w swojej codziennej pracy wykorzystuje media społecznościowe, co jest ogromnym atutem w dzisiejszych czasach. Wierzymy, że dzięki komunikacji online będziemy mogli inspirować i edukować jeszcze więcej osób na temat korzyści płynących z właściwego odżywiania. To ogromna szansa, która pozwoli nam zmieniać nawyki żywieniowe i wpływać pozytywnie na zdrowie społeczeństwadodaje Agnieszka Śliwka- Stachowiak.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Unsplash
2025-07-31 | 06:00

NDP i brak wzajemności standardów –pięta Achillesa unijnej polityki handlowej

W raporcie Równi i równiejsi? Czas na środki lustrzane w handlu produktami rolnymi pisano o podwójnych standardach w polityce UE dotyczącej
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Handel

Polscy naukowcy pracują nad materiałami budowlanymi z roślin. Szerokie zastosowanie mogą mieć przede wszystkim konopie

W związku ze zmianami klimatycznymi i kurczącymi się zasobami naturalnymi naukowcy szukają nowoczesnych, odnawialnych materiałów budowlanych. Przyszłość budownictwa może należeć do roślin jednorocznych – przede wszystkim słomy i konopi. Naukowcy z Wydziału Leśnego i Technologii Drewna z Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu pracują nad materiałami roślinnymi, które mogą zastąpić tradycyjne surowce.

Podróże

Tomasz Jacyków: Nie lubię uczestniczyć w wakacyjnym obłędzie migracji ludzi. Unikam jak ognia tego, na co inni czekają cały rok

Stylista zaznacza, że nieco na przekór w wakacje dużo pracuje, a po nich, kiedy kurorty świecą już pustkami, on odpoczywa. W tym roku jednak ze względu na nadmiar obowiązków zawodowych i nawiązanie współpracy z branżą filmową pod znakiem zapytania staje jego urlop, który planował na przełomie września i października.