Komunikaty PR

Eksplozja smaków w Twojej kuchni, dzięki srebrnej cebulce marynowanej OLE!

2020-07-10  |  12:45
Biuro prasowe

Wyobraź sobie głębie smaku, zamkniętą w małej, chrupiącej przekąsce, która urozmaici każde Twoje danie. Bez względu na to, czy planujesz huczną imprezę czy kameralne spotkanie
z przyjaciółmi, czy podasz wołowinę, rybę albo kurczaka - cebulka marynowana OLE! swoim wyglądem i aromatem każdego zachęci do skosztowania.

Cebula – niepozorne warzywo, którego raczej nie spodziewalibyśmy się chrupać z przyjemnością, jak wiele innych, popularnych warzyw. Nic bardziej mylnego! Wystarczy odpowiednio przyrządzona zalewa octowa z autorską kompozycją przypraw, aby zachwycić nią każdego smakosza a także dotychczasowego oponenta cebuli.

Połączenie łagodnego smaku drobnej cebulki z wyczuwalną nutą starannie dobranych przypraw wzbogaci aromatem wiele popularnych potraw. Masz ochotę na tacos z wołowiną na lunch? A może szykujesz przyjęcie i planujesz przygotować sałatkę śledziową? Lekką, ale sycącą i wyrazistą. Niezależnie od dania, na które się zdecydujesz, idealnym dopełnieniem smaku będzie cebulka marynowana srebrna OLE!

Duże imprezy, kameralne spotkania, posiłek w domu lub na wynos – do każdej z tych okazji idealnie pasuje cebulka marynowana srebrna OLE!. To kulinarna przekąska, która smakuje zarówno wkomponowana w danie jak również jako samodzielny przysmak. Pozwól sobie na nieoczywistość
w kuchni i dodaj wyrazistości swoim daniom.

Cebulka marynowana srebrna OLE! to propozycja, z którą można eksperymentować w kuchni, a ona wciąż będzie zaskakiwać na nowo. Nie może jej zabraknąć w spiżarni żadnego domowego mistrza kuchni.

Sprawdź pozostałe propozycje marki OLE! i…odkryj smak pięknych emocji.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Cebulka marynowana srebrna OLE!
Pojemność: 305 ml
Cena: ok. 6 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE Biuro prasowe
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Problemy społeczne

Od lipca ułatwienia w dostępie do terapii dla osób z przewlekłą chorobą nerek. Eksperci apelują o włączenie dietetyków w proces leczenia

Na przewlekłą chorobę nerek cierpi nawet ponad 4,7 mln osób. Według prognoz WHO liczba pacjentów wymagających dializ będzie szybko rosnąć. Niskobiałkowa dieta w połączeniu z leczeniem farmakologicznym obejmującym ketoanalogi aminokwasów może znacząco opóźnić konieczność rozpoczęcia dializoterapii. Od 1 lipca Ministerstwo Zdrowia ułatwia dostęp do terapii. Zmiany mają odciążyć specjalistów, dostosować program do codziennej praktyki lekarskiej i uprościć dostęp do terapii.

Żywienie

Dorota Szelągowska: W moim rodzinnym domu się nie przelewało. Od mamy i babci się nauczyłam, jak ugotować coś z niczego

Prezenterka zaznacza, że dużo czasu spędza w kuchni i jak przekonuje, zawsze da się przyrządzić coś smacznego, nawet gdy pod ręką nie ma zbyt wielu produktów. Tego nauczyła się w rodzinnym domu. Dorota Szelągowska uwielbia kulinarne eksperymenty, dlatego też chętnie podgląda, jak gotują inni i z ich pomysłów również czerpie inspiracje.