Komunikaty PR

Grillowanie z VEGETA Natur: niezwykłe smaki na Twoim talerzu

2024-07-23  |  01:00
Biuro prasowe

Słoneczne i ciepłe dni zachęcają do spędzenia wolnego czasu poza domem. To dobry moment, aby przenieść rodzinny obiad lub spotkanie z przyjaciółmi na świeże powietrze i zorganizować pyszną grillową ucztę. Na rozgrzanym ruszcie można przygotować zarówno dania mięsne, jak i wegetariańskie, dzięki czemu każdy znajdzie wariant idealny dla siebie. Aby podkreślić smak wszystkich potraw i nadać im niezwykłego aromatu, warto sięgnąć po produkty z bogatej oferty VEGETA Natur – to gwarancja kulinarnego sukcesu.

Sekret perfekcyjnego grillowania 

Grillowanie to nie tylko sposób przyrządzania potraw, ale także pomysł na spotkanie z bliskimi. Aby wspólne chwile pozostały na długo w pamięci, a posiłki stały się niezapomnianym doświadczeniem, warto postawić na sprawdzone rozwiązania. Soczyste kiełbaski, aromatyczne mięsa, roślinne burgery i warzywa z grilla – niezależnie od tego, co najbardziej lubimy grillować, marka VEGETA udoskonali smak każdej potrawy. Wzależności od konkretnych potrzeb, w ofercie marki można znaleźć dopasowane mieszanki przypraw,  takie jak:

  • VEGETA Natur do grilla – która zadba o wyrazistość wszystkich rodzajów mięsa i warzyw z grillowego rusztu. Kompozycja naturalnych przypraw inspirowana naturą to sprawdzony sposób na pysznego grilla.
  • VEGETA Natur do karkówki – to idealna propozycja dla tych, którzy nie wyobrażają sobie grillowej uczty bez soczystej i dobrze przyprawionej karkówki. Dzięki odpowiednio dobranym naturalnym składnikom, smak mięsa będzie bardziej wyrazisty i  pozytywnie zaskoczy każdego, kto go spróbuje. 
  • VEGETA Natur do pieczonych warzyw – to przyprawa, która pobudzi zmysły i podkreśli naturalny smak warzyw. Dzięki mieszance przypraw można odkryć warzywa na nowo i cieszyć się ich unikalnym smakiem.

Mieszanki przypraw VEGETA Natur to idealne połączenie suszonych na słońcu warzyw i starannie wyselekcjonowanych przypraw. Nie zawierają wzmacniaczy smaku, sztucznych barwników ani konserwantów. Każdy z wariantów zadba o doskonały smak dań, które zachwycą nawet najbardziej wymagających smakoszy. Produkty dostępne są wyłącznie w sezonowej ofercie marki. 

Po więcej inspiracji zapraszamy na stronę https://www.vegeta.pl/pl/grill , na której znajduje się książeczka z przepisami dedykowanymi na grilla, a także wiele wskazówek, dzięki którym zostaniesz mistrzem grillowania.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Egzotycznie orzeźwiająca nowość! Biuro prasowe
2024-11-04 | 11:30

Egzotycznie orzeźwiająca nowość!

Herbata zielona, choć znana od wieków, cieszy się nadal w pełni zasłużoną popularnością. Każdego dnia sięgają po nią osoby, które chcą dbać o swoje dobre samopoczucie i
Żywienie Smak i zapach owoców granatu ze słonecznej Grecji w każdej szklance!
2024-11-04 | 10:35

Smak i zapach owoców granatu ze słonecznej Grecji w każdej szklance!

Syropy cieszą się dużą popularnością przez cały rok. Latem służą jako prosty i wygodny sposób na upragnione orzeźwienie. Jesienią i zimą szczególnie chętnie sięgamy po
Żywienie Zioła mają … smak!
2024-11-04 | 10:35

Zioła mają … smak!

Wyjątkowe, ziołowo-owocowe kompozycje znajdziemy w linii herbatek Herbapolu. Teraz pojawiły się w niej dwa nowe warianty: Mięta z cytryną i trawą cytrynową oraz Rumianek z limonką i

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Uroda

Konsument

Sztuczna inteligencja wzbudza w Polakach głównie ciekawość i obawy. Ponad połowa widzi w niej zagrożenie

Prawie połowa Polaków twierdzi, że myśląc o sztucznej inteligencji, odczuwa zaciekawienie, ale aż 39 proc. przyznaje, że są to głównie obawy. Dotyczą one niewłaściwego wykorzystania SI, utraty kontroli nad nią i marginalizacji roli człowieka na rynku pracy. Na razie jednak tylko 11 proc. badanych używa narzędzi opartych na sztucznej inteligencji w swojej pracy. Chociaż rozwiązania te zyskują zwolenników, to wciąż duża grupa pracowników nie wie, w jaki sposób mogłyby one wspomóc ich w obowiązkach zawodowych – wskazuje badanie „Polacy o AI. Codzienność, nadzieje, obawy”.

Ochrona środowiska

Polski rynek roślinny rozwija się wolniej niż na Zachodzie. Kraje z największą konsumpcją mamy szansę dogonić za kilkanaście lat

Wartość rynku roślinnego w Polsce przekroczyła już wartość 1 mld zł. Roślinne zamienniki nabiału stanowią ponad połowę tej kategorii, a silną pozycję w sprzedaży mają alternatywy dla mleka – wynika z raportu Polskiego Związku Producentów Żywności Roślinnej. Polski rynek z rocznymi wydatkami rzędu 4,23 euro na osobę wciąż jednak odbiega od kwot wydawanych na żywność roślinną na Zachodzie. Branża liczy na wsparcie państwa w wykorzystaniu potencjału konsumentów.