Komunikaty PR

herbaLOVE – tak smakuje miłość do ziół i owoców!

2023-05-16  |  11:45
Biuro prasowe

To prawdziwa eksplozja soczystych smaków: arbuza, mango, malin, poziomek i wiśni, które wspólnie z ziołami tworzą zaskakujący, a przy tym pyszny i pełen rześkości miks. W tym sezonie do orzeźwiającej rodziny herbaLOVE dołącza też wyjątkowa nowość – Zielona herbata, melon i konopie.

Niegazowane napoje herbaciane to doskonały wybór, jeśli mamy ochotę na szybkie orzeźwienie i… wyjątkowy smak. Wiosną i latem z pewnością nie zabraknie okazji, by po nie sięgnąć. Na spacerze, na wycieczce rowerowej, na pikniku czy garden party, w podróży, ale też w pracy, szkole czy domu – sprawdzą się idealnie, niezależnie od miejsca, ani od czasu. Zapewnią upragnioną rześkość w każdy upalny dzień, a gdy pogoda odsłoni swoje bardziej pochmurne oblicze – przypomną prawdziwy smak słonecznego lata.

Napoje herbaLOVE nie tylko doskonale gaszą pragnienie i orzeźwiają, ale gwarantują też wyjątkową przyjemność smaku. A to za sprawą niebanalnych kompozycji herbaty – czarnej, zielonej lub białej oraz owocowo-ziołowych nut. Teraz dołącza do nich nowość – czyli herbaLOVE Zielona herbata, melon i nasiona konopi. Orzeźwiająca zielona herbata, dopełniona słodyczą soczystego melona i oryginalnym dodatkiem w postaci ekstraktu z nasion konopi siewnych tworzą intrygujący i niezwykle przyjemny miks. Z pewnością podbije on serca wszystkich, którzy wiosną i latem mają apetyt na więcej i kochają smakować życie!

Pyszne naturalne orzeźwienie zapewniają też inne warianty herbaLOVE:

  • Biała herbata, arbuz i mięta
  • Zielona herbata, mango i pokrzywa
  • Biała herbata, malina i kwiat lipy
  • Zielona herbata, poziomka i rumianek
  • Czarna herbata, kwiat wiśni i skrzyp

Co ważne, napoje herbaLOVE wyróżnia wyważona słodycz. Mają poręczne opakowanie, które łatwo można zabrać ze sobą. Najlepiej smakują schłodzone! Niezwykle odświeżające i wyjątkowe, a przy tym harmonijnie dobrane smaki mogą stać się nieodłącznym towarzyszem wiosennych i letnich dni.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów Biuro prasowe
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Problemy społeczne

Otyłość i insulinooporność zwiększają ryzyko rozwoju alzheimera. Do 2050 roku liczba chorych może się podwoić

Według Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) liczba pacjentów chorujących na chorobę Alzheimera będzie wzrastać. Eksperci szacują, że do 2030 roku na całym świecie będzie ich 50–65 mln, a do 2050 roku – nawet dwa razy więcej. Prognozy są alarmujące, dlatego specjaliści zwracają uwagę na konieczność profilaktyki, w tym leczenia otyłości, cukrzycy typu 2 i insulinooporności. Liczne badania potwierdzają, że znacznie zwiększają one ryzyko zachorowania na choroby neurodegeneracyjne.

Media

Doda: Realizacja filmu o moim życiu obudziła wielu ludzi, którzy mi bardzo źle życzą. Wśród moich byłych też są jakieś nerwowe ruchy

Wokalistka czuje się zaszczycona tym, że pojawił się pomysł na realizację filmu dokumentalnego, w którym będzie mogła ujawnić szczegóły swojego życia prywatnego i zawodowego. Jak zauważa, nie każdy artysta jest w ten sposób doceniony. Dlatego też ona postanowiła wykorzystać tę szansę i chce jak najlepiej zaprezentować się w tej produkcji. Doda przyznaje również, że ten projekt wywołał wiele negatywnych emocji.