Komunikaty PR

herbaLOVE – tak smakuje miłość do ziół i owoców!

2023-05-16  |  11:45
Biuro prasowe

To prawdziwa eksplozja soczystych smaków: arbuza, mango, malin, poziomek i wiśni, które wspólnie z ziołami tworzą zaskakujący, a przy tym pyszny i pełen rześkości miks. W tym sezonie do orzeźwiającej rodziny herbaLOVE dołącza też wyjątkowa nowość – Zielona herbata, melon i konopie.

Niegazowane napoje herbaciane to doskonały wybór, jeśli mamy ochotę na szybkie orzeźwienie i… wyjątkowy smak. Wiosną i latem z pewnością nie zabraknie okazji, by po nie sięgnąć. Na spacerze, na wycieczce rowerowej, na pikniku czy garden party, w podróży, ale też w pracy, szkole czy domu – sprawdzą się idealnie, niezależnie od miejsca, ani od czasu. Zapewnią upragnioną rześkość w każdy upalny dzień, a gdy pogoda odsłoni swoje bardziej pochmurne oblicze – przypomną prawdziwy smak słonecznego lata.

Napoje herbaLOVE nie tylko doskonale gaszą pragnienie i orzeźwiają, ale gwarantują też wyjątkową przyjemność smaku. A to za sprawą niebanalnych kompozycji herbaty – czarnej, zielonej lub białej oraz owocowo-ziołowych nut. Teraz dołącza do nich nowość – czyli herbaLOVE Zielona herbata, melon i nasiona konopi. Orzeźwiająca zielona herbata, dopełniona słodyczą soczystego melona i oryginalnym dodatkiem w postaci ekstraktu z nasion konopi siewnych tworzą intrygujący i niezwykle przyjemny miks. Z pewnością podbije on serca wszystkich, którzy wiosną i latem mają apetyt na więcej i kochają smakować życie!

Pyszne naturalne orzeźwienie zapewniają też inne warianty herbaLOVE:

  • Biała herbata, arbuz i mięta
  • Zielona herbata, mango i pokrzywa
  • Biała herbata, malina i kwiat lipy
  • Zielona herbata, poziomka i rumianek
  • Czarna herbata, kwiat wiśni i skrzyp

Co ważne, napoje herbaLOVE wyróżnia wyważona słodycz. Mają poręczne opakowanie, które łatwo można zabrać ze sobą. Najlepiej smakują schłodzone! Niezwykle odświeżające i wyjątkowe, a przy tym harmonijnie dobrane smaki mogą stać się nieodłącznym towarzyszem wiosennych i letnich dni.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Unsplash
2025-07-31 | 06:00

NDP i brak wzajemności standardów –pięta Achillesa unijnej polityki handlowej

W raporcie Równi i równiejsi? Czas na środki lustrzane w handlu produktami rolnymi pisano o podwójnych standardach w polityce UE dotyczącej
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Handel

Polscy naukowcy pracują nad materiałami budowlanymi z roślin. Szerokie zastosowanie mogą mieć przede wszystkim konopie

W związku ze zmianami klimatycznymi i kurczącymi się zasobami naturalnymi naukowcy szukają nowoczesnych, odnawialnych materiałów budowlanych. Przyszłość budownictwa może należeć do roślin jednorocznych – przede wszystkim słomy i konopi. Naukowcy z Wydziału Leśnego i Technologii Drewna z Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu pracują nad materiałami roślinnymi, które mogą zastąpić tradycyjne surowce.

Podróże

Tomasz Jacyków: Nie lubię uczestniczyć w wakacyjnym obłędzie migracji ludzi. Unikam jak ognia tego, na co inni czekają cały rok

Stylista zaznacza, że nieco na przekór w wakacje dużo pracuje, a po nich, kiedy kurorty świecą już pustkami, on odpoczywa. W tym roku jednak ze względu na nadmiar obowiązków zawodowych i nawiązanie współpracy z branżą filmową pod znakiem zapytania staje jego urlop, który planował na przełomie września i października.