Komunikaty PR

Jeszcze więcej natury! Vegeta Natur wzbogacona o sześć nowych smaków

2020-08-31  |  17:30
Biuro prasowe
Kontakt
Karolina Węgorek
Walk PR

Dzielna 60
01-029 Warszawa
karolina.wegorek|walk.pl| |karolina.wegorek|walk.pl
+48 22 379 25 51
www.walk.pl

Bez względu na upodobania kulinarne, zawsze chętnie wracamy do sprawdzonych receptur, które znamy z kuchni naszych mam i babć. Od teraz, tradycyjne dania przygotujesz w całkiem innej odsłonie. Dzięki sześciu nowym mieszankom przypraw Vegeta Natur, ulubione i doskonale znane potrawy zachwycą wspaniałym, jeszcze bogatszym smakiem.           

Inspirowane naturą

Wszystkie produkty z linii Vegeta Natur zostały przygotowane przez profesjonalnego szefa kuchni, z uwzględnieniem potrzeb obecnych konsumentów. Są stworzone w 100% z naturalnych składników, nie zawierają konserwantów, wzmacniaczy smaku ani glutaminianu sodu. Dzięki idealnej kompozycji ziół, przypraw i suszonych warzyw, a także dodatkowi soli z morza Adriatyckiego zapewniają znanym i lubianym daniom niezwykły oraz wyrazisty smak.

Dla każdego coś dobrego!

Do portfolio produktów z linii Vegeta Natur dołącza sześć nowych mieszanek przypraw. Dzięki jeszcze większej ilości suszonych warzyw w składzie, a także obniżonej zawartości soli, pozwalają nadać potrawom wyjątkowy smak inspirowany naturą. Dwie mieszanki – przeznaczone do indyka i dań z drobiu, a także mięs duszonych i pieczeni, zostały przygotowane całkowicie bez dodatku soli! Nowe przyprawy Vegeta Natur to także idealna opcja dla wszystkich, którzy uwielbiają sprawdzone smaki tradycyjnych potraw, takich jak flaki, bigos, dania z fasoli, a nawet… frytki i chipsy!

O produktach:

  • VEGETA NATUR DO FRYTEK I CHIPSÓW

To idealna propozycja dla miłośników dań z ziemniaków – frytek i chipsów, które po dodaniu przyprawy zyskają bogaty i niepowtarzalny smak. Unikalna kompozycja warzyw i przypraw, m.in. suszonej cebuli, słodkiej czerwonej papryki oraz suszonych pomidorów pozwoli wydobyć i podkreślić smak ziemniaków. Dzięki dodatkowi kurkumy frytki i chipsy zyskają piękny, złocisty kolor.

  • VEGETA NATUR DO DAŃ Z FASOLI

Zupa z fasoli, a może znana wszystkim fasola po bretońsku? Niezależnie od rodzaju dania – Vegeta Natur do dań z fasoli to doskonały wybór. Czosnek, suszona cebula, majeranek oraz kumin to tylko część składników, które pozwolą nadać wyrazisty smak i niezwykły aromat nawet najbardziej wymagającej potrawie.

  • VEGETA NATUR DO BIGOSU I DAŃ Z KAPUSTY

Klasyczny bigos stał się zbyt monotonny? Poznaj klasykę polskiej kuchni w nowej wersji, dzięki przyprawie Vegeta Natur do bigosu i dań z kapusty. Idealnie dobrane składniki, m.in. słodka i ostra czerwona papryka, suszona marchew i seler, a także koperek, kolendra i kminek, sprawią, że potrawa zyska uznanie nawet wśród najbardziej wymagających smakoszy.

  • VEGETA NATUR DO FLAKÓW

Przygotowanie dobrze doprawionych flaków jest nie lada wyzwaniem. Z pomocą mieszanki przypraw Vegeta Natur do flaków będzie to znacznie łatwiejsze. Odpowiednia kompozycja składników, m.in. majeranku i gałki muszkatołowej, soli i czarnego pieprzu oraz suszonych warzyw, np. cebuli, nada zupie wyjątkowego smaku oraz aromatycznego zapachu.

  • VEGETA NATUR DO DUSZONEGO MIĘSA I PIECZENI

Wreszcie propozycja, która podbije serca miłośników mięs. Dzięki mieszance przypraw Vegeta Natur do duszonego mięsa i pieczeni, dania zyskają całkiem nowy smak, który będzie zachwycał podczas każdego kęsa. Niezwykły aromat i wyrazisty smak zapewni daniom doskonałe połączenie najlepszych ziół i suszonych warzyw – czosnku, cebuli, papryki, marchwi, a także czarnego pieprzu, ziela angielskiego, rozmarynku, kardamonu i goździków. To wszystko bez grama soli.

  • VEGETA NATUR DO INDYKA I DAŃ Z DROBIU

Dania z drobiu, charakteryzujące się delikatnością jasnego mięsa, mogą zyskać teraz bardziej wyrazisty smak. Jest to możliwe dzięki przyprawie Vegeta Natur do indyka i dań z drobiu. Mieszanka nie zawiera soli, ale słodką paprykę, cebulę, czosnek oraz dodatek pieprzu białego i cayenne, dzięki czemu inspiruje do stworzenia wielu niezwykłych potraw.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Źródło informacji: Walk PR
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE Biuro prasowe
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Podróże

Problemy społeczne

Stres w życiu zawodowym może działać destrukcyjnie. O profilaktykę muszą zadbać zarówno pracownicy, jak i pracodawcy

Co czwarty Polak doświadcza w pracy wysokiego lub bardzo wysokiego stresu, a trzech na czterech pracowników znajduje się w stresowej sytuacji zawodowej przynajmniej raz w tygodniu – wynika z badań Instytutu Psychologii Stresu. Najwyższy poziom częstego stresu dotyczy kobiet i pracowników powyżej 55. roku życia. To grupy najbardziej narażone na poczucie przeciążenia obowiązkami zawodowymi, co odbija się na ich zdrowiu fizycznym i psychicznym, a w kontekście społecznym niesie ze sobą poważne skutki ekonomiczne. W Unii Europejskiej stres zabija rocznie nawet 10 tys. osób.

Gwiazdy

Maciej Dowbor: Ostatnio kupiłem zdalnie sterowane motorówki dla córki. Ten wspólnie spędzony czas pozwala oderwać dzieci od smartfonów

Zdaniem prezentera nawet niepozorny gadżet może pomóc w budowaniu relacji ze swoimi pociechami i tworzeniu pięknych wspomnień. On sam przekonał się o tym, kiedy jego siedmioletnia córka chętnie zaczęła się bawić małymi, zdalnie sterowanymi motorówkami. Teraz kolekcja systematycznie się powiększa, a w zabawie bierze udział cała rodzina.