Komunikaty PR

Moc NOWOŚCI, siła NIEBANALNOŚCI - odkryj 7 nowych propozycji OLE!

2021-04-15  |  12:50
Biuro prasowe

OLE! słynie z niebanalnych warzywnych przekąsek, między innymi dojrzewających w słońcu suszonych pomidorów, oryginalnych kaparów, czy soczystych oliwek. Część warzyw otulona jest delikatnym olejem i autorskimi mieszankami ziół przypraw, pozostałe przygotowano
w zalewach octowych. Teraz OLE! wprowadza aż 7 nowych produktów – innowacyjnych
i jedynych w swoim rodzaju.

Poznaj NOWOSCI OLE!, którym nie oprze się żaden smakosz śródziemnomorskich przysmaków
– VEGE przekąski w formule OLE! SNACK TAKE&GO w wygodnych saszetkach, wyborną Bruschetta w dwóch wariantach smakowych czy Suszone pomidory w paskach z dodatkiem słonecznika a także czarnych oliwek. Wszystko po to, by życie było OLE! -  Oryginalne, Lekkie, Ekscytujące: do obecnej już oferty blisko 30 produktów dołączają kolejne, niepowtarzalne i wcześniej niespotykane propozycje.

Intrygujący śródziemnomorski smak w stylu OLE!

Nowości OLE! powstały z pasji do śródziemnomorskich produktów najwyższej jakości. Rezultatem jest aż 7 nowych propozycji. Ich wyśmienity smak, wygodna forma i szerokie spektrum zastosowań
to kluczowe walory, które dają możliwość nowego, ciekawego spojrzenia na warzywne przekąski.

Nowe warianty smakowe Suszonych pomidorów w paskach OLE!

Suszone pomidory w oleju to kultowa propozycja OLE!, która od początku  zachwyca swoim smakiem
i aromatem. Zyskująca popularność kompozycja pomidorów, ziół i przypraw w postaci wygodnych pasków od dziś dostępna jest w dwóch wyjątkowych wariantach: Suszone pomidory w paskach
w oleju z czarnymi oliwkami OLE!
oraz Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami
ze słonecznikiem OLE!

 

NOWOŚĆ! Bruschetta OLE!

Odkryj aromatyczną MOC połączenia pomidorów i ziół zamkniętych w poręcznym słoiczku
– GOTOWYCH do użycia zaraz po otwarciu. Bruschetta OLE! to fuzja smaku, aromatu i koloru
w dwóch odsłonach. Pierwsza z nich to wersja klasyczna – połączenie soczystych pomidorów i starannie dobranej mieszanki ziół. Druga natomiast to doskonała kompozycja pomidorów, czosnku i oregano. Oba warianty to aromatyczne i łatwe do wykorzystania w różnych daniach propozycje OLE! - kwintesencja sztuki kulinarnej.

Te idealnie skomponowane produkty to MUST HAVE każdego miłośnika śródziemnomorskiej kuchni, ceniącego sobie nie tylko niepowtarzalny smak i jakość, ale też niebanalność w kulinarnych połączeniach.

Tego jeszcze nie było! – NOWA LINIA PRZEKĄSEK OLE!   
VEGE przekąska OLE! Snack TAKE&GO

Innowacyjna i całkiem nowa linia warzywnych przekąsek OLE! bez zalewy: OLE! Snack TAKE&GO,
to smakowite, gotowe do spożycia, dostępne aż w 3 wariantach, nowe przekąski OLE!: aromatyczne Pomidory suszone na słońcu bez zalewy oraz delikatne Oliwki zielone z bazylią i charakterne Oliwki zielone z chili. Tymi propozycjami marka zabiera wszystkich w niezwykłą kulinarną podróż, ukrytą w zwykłej codzienności.

Gotowe do spożycia  zaraz po otwarciu warzywne przekąski OLE!. Niepowtarzalny śródziemnomorski smak zamknięty w wygodnej saszetce na zwykłe i niezwykłe okazje.

Po prostu TAKE&GO. Radość i smak ekscytujących chwil – na wyciągnięcie ręki. OLE! Snack TAKE&GO, jesz gdzie i kiedy tylko chcesz w pracy, w podróży, na spotkaniu z przyjaciółmi, w kinie
oraz wielu innych momentach Twojego dnia.

Magiczny śródziemnomorski klimat płynie w żyłach marki OLE! od lat, bowiem to właśnie tam, przy basenie Morza Śródziemnego rozwinęła się sztuka kulinarnych inspiracji. Każdy otrzymuje od OLE! zaproszenie to tego niezwykłego świata wypełnionego słońcem, aromatem i nieskończoną ilością kulinarnych inspiracji! Już dziś odkryj ten niezwykły świat.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów Biuro prasowe
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Konsument

Konsumenci doceniają działania firm na rzecz środowiska i społeczeństwa. Dla przedsiębiorstw to szansa na rozwój

Zrównoważony rozwój staje się coraz ważniejszym elementem strategii biznesowych firm. Podmioty wdrażające długofalową strategię ESG mogą liczyć na korzyści finansowe, większe zainteresowanie inwestorów oraz poprawę klimatu i społecznej akceptacji. Spółki i przedsiębiorcy, którzy realizują inwestycje zgodnie z najwyższymi standardami środowiskowymi i społecznymi otrzymali Diamenty Zrównoważonej Gospodarki podczas konferencji Sustainable Economy Summit.

Edukacja

Poziom kompetencji cyfrowych Polaków na bardzo niskim poziomie. Spowalnia to cyfryzację gospodarki i firm

Na tle mieszkańców innych państw UE poziom kompetencji cyfrowych Polaków utrzymuje się na bardzo niskim poziomie – wynika z ostatnich danych Eurostat. Niecała połowa deklaruje posiadanie przynajmniej podstawowych umiejętności cyfrowych, a 20 proc. – więcej niż podstawowe. Staje to na drodze do cyfryzacji gospodarki i zwiększenia produktywności przedsiębiorstw.