Komunikaty PR

Muśnij sobie!

2023-02-06  |  10:15
Biuro prasowe

Musy owocowe Herbapol powstają z minimum 300 g owoców na 300 g produktu i są dostępne w trzech wariantach smakowych: Truskawki, Wiśnie oraz Mango & Brzoskwinie. Mają aksamitną, gęstą konsystencję i są niezwykle wygodne w użyciu: wystarczy odkręcić opakowanie, polać danie – i zajadać!

Jak dziś chcemy gotować? Różnorodnie, wygodnie i ze smakiem! Coraz szersze kulinarne horyzonty sprawiają, że przygotowywanie domowych posiłków dla wielu z nas nie jest już przykrym obowiązkiem, lecz przyjemnością i formą hobby. Dbamy o to, by nasze domowe menu było różnorodne i ciekawe, a przyrządzane dania – smakowite i efektownie podane. Jednocześnie nie chcemy spędzać w kuchni długich godzin, dlatego doceniamy takie produkty, dzięki którym przygotowanie potraw czy przekąsek może być szybsze i prostsze. Odpowiedzią na te potrzeby jest nowa propozycja Herbapolu.

Owocowe, gotowe, pyszne …

… właśnie takie są musy Herbapol! Zapewniają one niezwykle szerokie kulinarne możliwości. Można ich użyć w zasadzie do każdego domowego deseru. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do lodów i ciast – bezy, tortów, serników i wielu innych, a także muffinów i ciasteczek. Nadadzą pyszny, owocowy smak gofrom. Będą idealnym dodatkiem do naleśników, a także do omletów serwowanych na słodko, racuchów czy pancakes. Urozmaicą poranną owsiankę, stanowiąc jej smakowity, owocowy akcent. Świetnym pomysłem będzie dodanie ich do przyrządzanych w domu koktajli czy smoothies. Lista możliwości ich użycia jest długa, a jedynym ograniczeniem jest … kulinarna wyobraźnia!

Nasze nowości są z pewnością o wiele bardziej wszechstronne w zastosowaniu niż tradycyjne dżemy – mówi Magdalena Mikołajczyk, Brand Manager w Herbapol-Lublin S.A. - To owocowe smaki, które kochają Polacy, a także gwarancja jakości od zaufanej marki Herbapol. Musy są znakomitą propozycją dla całej rodziny, a także zaproszeniem do kreatywnego gotowania i dobrej zabawy w kuchni.

W linii musów Herbapolu dostępne są trzy warianty, oparte na lubianych, owocowych smakach: Truskawki, Wiśnie, a także propozycja z nutą egzotyki, czyli Mango & Brzoskwinie. Produkty wyróżnia łatwość i szybkość użycia. Opakowanie jest bardzo wygodne. Wystarczy je odkręcić, wycisnąć mus, polać nim danie, deser czy przekąskę – i gotowe!

 

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Unsplash
2025-07-31 | 06:00

NDP i brak wzajemności standardów –pięta Achillesa unijnej polityki handlowej

W raporcie Równi i równiejsi? Czas na środki lustrzane w handlu produktami rolnymi pisano o podwójnych standardach w polityce UE dotyczącej
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Handel

Polscy naukowcy pracują nad materiałami budowlanymi z roślin. Szerokie zastosowanie mogą mieć przede wszystkim konopie

W związku ze zmianami klimatycznymi i kurczącymi się zasobami naturalnymi naukowcy szukają nowoczesnych, odnawialnych materiałów budowlanych. Przyszłość budownictwa może należeć do roślin jednorocznych – przede wszystkim słomy i konopi. Naukowcy z Wydziału Leśnego i Technologii Drewna z Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu pracują nad materiałami roślinnymi, które mogą zastąpić tradycyjne surowce.

Podróże

Tomasz Jacyków: Nie lubię uczestniczyć w wakacyjnym obłędzie migracji ludzi. Unikam jak ognia tego, na co inni czekają cały rok

Stylista zaznacza, że nieco na przekór w wakacje dużo pracuje, a po nich, kiedy kurorty świecą już pustkami, on odpoczywa. W tym roku jednak ze względu na nadmiar obowiązków zawodowych i nawiązanie współpracy z branżą filmową pod znakiem zapytania staje jego urlop, który planował na przełomie września i października.