Komunikaty PR

Na dobry nastrój tylko Przysmak Studencki od Wawel!

2020-01-13  |  11:12
Biuro prasowe

Marka Wawel wprowadziła w ostatnim czasie do swojego portfolio zupełną nowość -pyszną czekoladę Przysmak Studencki w dwóch odsłonach: mlecznej i gorzkiej. Obie z dużą zawartością wyśmienitych dodatków: orzeszków arachidowych, rodzynek oraz galaretek i tylko z Dobrymi Składnikami - bez aromatów, oleju palmowego substancji konserwujących i emulgatora E476. To idealna propozycja dla każdego miłośnika słodkości, niezależnie od wieku! Nie czekaj i już dziś sprawdź, jakie są dobre!

Nowość, która rozpływa się w ustach

Czy jesteś gotowy na coś przepysznego i chcesz sprawić przyjemność sobie i swoim bliskim? Jeśli tak, mamy dla Ciebie dobrą wiadomość! Dla każdego miłośnika pysznych połączeń smakowych, marka Wawel wprowadziła do swojego portfolio zupełnie nową czekoladę Przysmak Studencki, dostępną w dwóch wersjach: z delikatną mleczną czekoladą oraz pyszną wytrawną czekoladą Gorzka 70% cocoa. Nowy produkt pysznie zaskakuje dużą zawartością (bo aż 28%) wyśmienitych dodatków, jak orzeszki arachidowe, rodzynki i galaretki. Czekolada, podobnie jak wszystkie słodycze marki Wawel, zawiera tylko Dobre Składniki. Nie znajdziemy w niej sztucznych aromatów, substancji konserwujących, oleju palmowego i E476. Samo dobro! Jeśli jeszcze nie znasz Czekolady Przysmak Studencki od Wawel, to zdecydowanie czas to zmienić!

  • Przysmak Studencki, Czekolada gorzka - połączenie wytrawnej gorzkiej czekolady 70% cocoa z bogactwem wyśmienitych dodatków (28%), takich jak orzechy arachidowe, rodzynki i galaretki. Pyszny wybór dla każdego!  Produkt nie zawiera oleju palmowego, sztucznych aromatów i E476. Tylko Dobre Składniki!

Sugerowana cena detaliczna: ok. 3,50 zł

  • Przysmak Studencki, Czekolada mleczna – to delikatna mleczna czekolada z dużą (aż 28%) zawartością pysznych orzeszków arachidowych, rodzynek i galaretek. Stworzona w oparciu o Dobre Składniki - bez barwników, sztucznych aromatów, emulgatora E476 czy oleju palmowego.

Sugerowana cena detaliczna: ok. 3,50 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE Biuro prasowe
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Nauka

MNiSW reaguje na problemy psychiczne w środowisku akademickim. Specjalny zespół ma opracować skuteczne rozwiązania

W środowisku naukowym rośnie świadomość znaczenia dobrostanu psychicznego i potrzeby budowania bezpiecznego miejsca – zarówno dla studentów, jak i kadry akademickiej. Z badania SWPS wynika, że wiele osób w tym środowisku zmaga się z silnym stresem, wypaleniem zawodowym oraz zaburzeniami lękowymi i depresyjnymi. Do tego dochodzi także coraz częściej występujący problem mobbingu i dyskryminacji. Tematem zajmuje się MNiSW, powołując specjalny międzyresortowy zespół, ale też same uczelnie.

Media

Maciej Dowbor: Domówki i rolki przyniosły nam dużo większą popularność niż telewizja. Ludzie nas odbierają jak dobrych znajomych

Prezenter przyznaje, że domówki online i publikowane w mediach społecznościowych rolki pozwoliły im zbudować mocną pozycję w cyfrowym świecie. Dzięki nim zyskali dużo większą popularność niż z racji udziału w różnych projektach telewizyjnych czy serialowych. Maciej Dowbor odczuwa dużą satysfakcję z tego, że ich działalność internetowa przyciąga miliony odbiorców, zainteresowanie proponowanymi przez nich treściami nie słabnie, a widzowie, z którymi się spotykają na ulicy, traktują ich jak dobrych znajomych.