Komunikaty PR

Niebanalny choć uniwersalny dodatek w Twojej kuchni: Pastena OLE! – absolutny „

2020-08-10  |  15:27
Biuro prasowe

Wyobraź sobie, że smak bardzo wielu przekąsek, dań lunchowych i obiadowych
czy imprezowych zakąsek możesz urozmaicić dodając tylko jeden składnik. Niebanalny
a jednocześnie prosty, idealnie zrównoważony smakowo a jednak tak charakterystyczny, że nie sposób pomylić go z jakimkolwiek innym. Oto wyjątkowa PASTENA OLE! - pasta idealna dla każdego miłośnika kuchni śródziemnomorskiej, w szczególności smakosza czarnych oliwek, choć nie tylko.

Letnia aura sprzyja spotkaniom plenerowym. Piknik w gronie najbliższych może być świetną okazją
do skosztowania Pasteny OLE!. Doskonale sprawdzi się ona jako tapenada lub dodatek do chrupkich paluszków czy krakersów. Intensywna oliwkowa nuta podkreśla smak i nadaje charakteru wielu przekąskom. To urozmaicenie, które z pewnością pozytywnie zaskoczy uczestników niejednej kulinarnej uczty i sprawi, że będą chcieli sięgać po Pastenę także przy różnych okazjach codziennego życia, np. dodając ją do śniadaniowych kanapek czy obiadowego dania makaronowego. 

Głębię wszelkich dań, zarówno na ciepło jak i na zimno, można intensyfikować w zależności od ilości dodanej Pasteny – pasty z czarnych oliwek OLE!, sprawiając, że z pozoru prosty bezmięsny posiłek, jakim są choćby placuszki warzywne, nabierze wyjątkowego, zupełnie nowego smaku. Pasta idealnie komponuje się także z wieloma rodzajami mięs, w połączeniach prostych składników na szybki śródziemnomorski lunch, jak również w nieco wykwintniejszych posiłkach, z których dumny byłby niejeden doświadczony kucharz.

Niech Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE! stanie się bodźcem do większej kreatywności
w kuchni. Otwórz się na nowe połączenia kulinarne, które z pewnością, dzięki temu produktowi, będą imponującym, zaskakującym i smakowitym przeżyciem.

Więcej na: www.wole-ole.pl

Pastena –  pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 200 g
Cena: ok. 8 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE Biuro prasowe
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Problemy społeczne

Od lipca ułatwienia w dostępie do terapii dla osób z przewlekłą chorobą nerek. Eksperci apelują o włączenie dietetyków w proces leczenia

Na przewlekłą chorobę nerek cierpi nawet ponad 4,7 mln osób. Według prognoz WHO liczba pacjentów wymagających dializ będzie szybko rosnąć. Niskobiałkowa dieta w połączeniu z leczeniem farmakologicznym obejmującym ketoanalogi aminokwasów może znacząco opóźnić konieczność rozpoczęcia dializoterapii. Od 1 lipca Ministerstwo Zdrowia ułatwia dostęp do terapii. Zmiany mają odciążyć specjalistów, dostosować program do codziennej praktyki lekarskiej i uprościć dostęp do terapii.

Żywienie

Dorota Szelągowska: W moim rodzinnym domu się nie przelewało. Od mamy i babci się nauczyłam, jak ugotować coś z niczego

Prezenterka zaznacza, że dużo czasu spędza w kuchni i jak przekonuje, zawsze da się przyrządzić coś smacznego, nawet gdy pod ręką nie ma zbyt wielu produktów. Tego nauczyła się w rodzinnym domu. Dorota Szelągowska uwielbia kulinarne eksperymenty, dlatego też chętnie podgląda, jak gotują inni i z ich pomysłów również czerpie inspiracje.