Komunikaty PR

Niebanalny choć uniwersalny dodatek w Twojej kuchni: Pastena OLE! – absolutny „

2020-08-10  |  15:27
Biuro prasowe

Wyobraź sobie, że smak bardzo wielu przekąsek, dań lunchowych i obiadowych
czy imprezowych zakąsek możesz urozmaicić dodając tylko jeden składnik. Niebanalny
a jednocześnie prosty, idealnie zrównoważony smakowo a jednak tak charakterystyczny, że nie sposób pomylić go z jakimkolwiek innym. Oto wyjątkowa PASTENA OLE! - pasta idealna dla każdego miłośnika kuchni śródziemnomorskiej, w szczególności smakosza czarnych oliwek, choć nie tylko.

Letnia aura sprzyja spotkaniom plenerowym. Piknik w gronie najbliższych może być świetną okazją
do skosztowania Pasteny OLE!. Doskonale sprawdzi się ona jako tapenada lub dodatek do chrupkich paluszków czy krakersów. Intensywna oliwkowa nuta podkreśla smak i nadaje charakteru wielu przekąskom. To urozmaicenie, które z pewnością pozytywnie zaskoczy uczestników niejednej kulinarnej uczty i sprawi, że będą chcieli sięgać po Pastenę także przy różnych okazjach codziennego życia, np. dodając ją do śniadaniowych kanapek czy obiadowego dania makaronowego. 

Głębię wszelkich dań, zarówno na ciepło jak i na zimno, można intensyfikować w zależności od ilości dodanej Pasteny – pasty z czarnych oliwek OLE!, sprawiając, że z pozoru prosty bezmięsny posiłek, jakim są choćby placuszki warzywne, nabierze wyjątkowego, zupełnie nowego smaku. Pasta idealnie komponuje się także z wieloma rodzajami mięs, w połączeniach prostych składników na szybki śródziemnomorski lunch, jak również w nieco wykwintniejszych posiłkach, z których dumny byłby niejeden doświadczony kucharz.

Niech Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE! stanie się bodźcem do większej kreatywności
w kuchni. Otwórz się na nowe połączenia kulinarne, które z pewnością, dzięki temu produktowi, będą imponującym, zaskakującym i smakowitym przeżyciem.

Więcej na: www.wole-ole.pl

Pastena –  pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 200 g
Cena: ok. 8 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów Biuro prasowe
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Muzyka

Trwający Festiwal Mozartowski przyciąga tłumy melomanów. To jedno z najważniejszych wydarzeń w stolicy

Artystka zaznacza, że za sprawą Warszawskiej Opery Kameralnej jeszcze przez dwa tygodnie Warszawa będzie rozbrzmiewać Mozartem. Kolejna edycja festiwalu poświęconego temu wybitnemu kompozytorowi zajmuje ważne miejsce w kulturalnym kalendarzu stolicy i przyciąga tłumy melomanów. A przed nimi jeszcze sporo atrakcji. Alicja Węgorzewska szczególnie zaprasza na dwie premiery, jedną skierowaną do młodych odbiorców, drugą – dedykowaną koneserom. Niezwykle ciekawie zapowiada się także nowy sezon artystyczny w WOK-u. Twórcy już pracują nad kolejnymi spektaklami i nagrywają nowe płyty.

Muzyka

Mietek Szcześniak: Gdybym chciał zbudować karierę, tobym ją budował. Nigdy o tym nie myślałem, zawsze po prostu chciałem muzykować

Wokalista zaznacza, że płyta „Brothers”, którą nagrał z czarnoskórym chórem, to efekt jego amerykańskiej przygody. Nie planuje robić kariery za granicą, ale z entuzjazmem przyjął propozycję współpracy z ludźmi, którzy tak jak on kochają śpiewać i muzykować. Krążek utrzymany jest w klimacie starego rhytmnbluesa, gospelu i soulu. Producentem jest H.B. Barnum, który przez trzy dekady był kierownikiem muzycznym Arethy Franklin i produkował albumy Franka Sinatry.

Farmacja

Konieczna większa edukacja na temat dbania o zdrowie i dostępnych leków. To kluczowe dla rozwoju samoleczenia

Osoba o niskim poziomie świadomości zdrowotnej zapłaci ostatecznie za opiekę medyczną trzy razy tyle, ile osoba, która wie na ten temat więcej – wskazuje Jonathan Workman z AESGP. Świadomość to ważny element samoleczenia, czyli samodzielnego dbania o zdrowie i zajmowania się drobnymi dolegliwościami, które pełni coraz istotniejszą funkcję w przeciążonym systemie ochrony zdrowia. Dlatego eksperci wskazują na konieczność prowadzenia szeroko zakrojonych kampanii zdrowotnych, a w działania edukacyjne powinny się włączyć zarówno firmy farmaceutyczne, personel medyczny, jak i rząd.