Komunikaty PR

Nowa aranżacja strefy restauracyjnej w CH Focus

2024-03-26  |  08:15
Biuro prasowe

Strefa restauracyjna w popularnym centrum handlowym Focus zostanie odświeżona. Efektem będzie nowa, ładniejsza aranżacja oraz większa, bardziej funkcjonalna przestrzeń konsumpcyjna. Food court zyska więcej miejsc siedzących i stolików w otoczeniu zieleni, pojawią się także wygodne siedziska zapewniające krótki odpoczynek w czasie zakupów. Strefa restauracyjna w nowej odsłonie dostępna będzie dla klientów Focusa tuż po świętach wielkanocnych.

 

Prace remontowe rozpoczną się już pod koniec marca. W ich efekcie strefa restauracyjna przejdzie widoczną zmianę i zyska nowoczesną przestrzeń, w której będzie można nie tylko zamówić i zjeść ulubiony posiłek, ale także spotkać się ze znajomymi czy odpocząć. W miejsce dotychczasowego wyposażenia wstawione zostaną nowe meble w wielu wariantach, dostosowane do różnych potrzeb klientów. Pojawi się więcej blatów z hokerami oraz dodatkowe stoliki i siedziska tapicerowane. Dzięki temu centrum handlowe zyska prawie 100 dodatkowych miejsc do siedzenia w strefie restauracyjnej, łącznie oferując ponad pół tysiąca.

 

To jednak nie wszystko. Food court ożywi więcej roślinności. Nowe wyposażenie i żywa zieleń sprawią, że to miejsce stanie się jeszcze bardziej przyjazne do konsumpcji. Z nowej strefy restauracyjnej goście będą mogli skorzystać na przełomie marca i kwietnia. Obsługiwać ją będą dotychczasowi najemcy: Mc’Donalds, Burger King, Berlin Doner Kebap, KFC, North Fish, Express Oriental, Starbucks, Fresh&Go, Top Lunch, Be Sushi.

 

W sobotę 6 kwietnia centrum handlowe przygotowało dla swoich klientów wyjątkową akcję promocyjną. Uczestnicy klubu #maszokazje będą mogli skorzystać z kuponów zniżkowych do restauracji i kawiarni oraz odebrać inne atrakcyjne nagrody. Dodatkowo na terenie galerii będzie dostępna strefa foto, nie zabraknie też bezpłatnych degustacji, będzie można spróbować różnorodnych przysmaków, zarówno słodkich, jak i słonych.

 

Ponadto efektowną metamorfozę zapowiada restauracja Pizza Hut. Jej lokal przejdzie gruntowny remont w okresie od 25 marca do 5 maja, dlatego w tym czasie będzie zamknięty. W nowym, wyjątkowym wydaniu Pizza Hut zaprezentuje się klientom po majówce.

 

– Bydgoszczanie poszukują nowoczesnych i wyjątkowych miejsc, w których mogą przyjemnie spędzić czas i coś dobrego przekąsić. Metamorfoza naszego food court’u sprawi, że powstanie nowoczesna przestrzeń spełniająca oczekiwania klienta. Dzięki wprowadzeniu ciekawych rozwiązań, cała strefa będzie służyć do spożywania rodzinnych posiłków, jak i do wypoczynku podczas zakupów czy spotkań ze znajomymi. Większa i wygodniejsza strefa restauracyjna to ukłon w stronę naszych gości odwiedzających nas regularnie, którzy ostatnio coraz częściej sygnalizowali nam, że jest w niej za mało miejsc mówi Gregory Pertus, dyrektor CH Focus w Bydgoszczy.

 

Więcej szczegółów na stronie: www.focusbydgoszcz.pl. 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Egzotycznie orzeźwiająca nowość! Biuro prasowe
2024-11-04 | 11:30

Egzotycznie orzeźwiająca nowość!

Herbata zielona, choć znana od wieków, cieszy się nadal w pełni zasłużoną popularnością. Każdego dnia sięgają po nią osoby, które chcą dbać o swoje dobre samopoczucie i
Żywienie Smak i zapach owoców granatu ze słonecznej Grecji w każdej szklance!
2024-11-04 | 10:35

Smak i zapach owoców granatu ze słonecznej Grecji w każdej szklance!

Syropy cieszą się dużą popularnością przez cały rok. Latem służą jako prosty i wygodny sposób na upragnione orzeźwienie. Jesienią i zimą szczególnie chętnie sięgamy po
Żywienie Zioła mają … smak!
2024-11-04 | 10:35

Zioła mają … smak!

Wyjątkowe, ziołowo-owocowe kompozycje znajdziemy w linii herbatek Herbapolu. Teraz pojawiły się w niej dwa nowe warianty: Mięta z cytryną i trawą cytrynową oraz Rumianek z limonką i

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Uroda

Konsument

Sztuczna inteligencja wzbudza w Polakach głównie ciekawość i obawy. Ponad połowa widzi w niej zagrożenie

Prawie połowa Polaków twierdzi, że myśląc o sztucznej inteligencji, odczuwa zaciekawienie, ale aż 39 proc. przyznaje, że są to głównie obawy. Dotyczą one niewłaściwego wykorzystania SI, utraty kontroli nad nią i marginalizacji roli człowieka na rynku pracy. Na razie jednak tylko 11 proc. badanych używa narzędzi opartych na sztucznej inteligencji w swojej pracy. Chociaż rozwiązania te zyskują zwolenników, to wciąż duża grupa pracowników nie wie, w jaki sposób mogłyby one wspomóc ich w obowiązkach zawodowych – wskazuje badanie „Polacy o AI. Codzienność, nadzieje, obawy”.

Ochrona środowiska

Polski rynek roślinny rozwija się wolniej niż na Zachodzie. Kraje z największą konsumpcją mamy szansę dogonić za kilkanaście lat

Wartość rynku roślinnego w Polsce przekroczyła już wartość 1 mld zł. Roślinne zamienniki nabiału stanowią ponad połowę tej kategorii, a silną pozycję w sprzedaży mają alternatywy dla mleka – wynika z raportu Polskiego Związku Producentów Żywności Roślinnej. Polski rynek z rocznymi wydatkami rzędu 4,23 euro na osobę wciąż jednak odbiega od kwot wydawanych na żywność roślinną na Zachodzie. Branża liczy na wsparcie państwa w wykorzystaniu potencjału konsumentów.