Komunikaty PR

Nowość! Linia wegańskich soków i smoothies HPP marki Eisberg

2020-07-02  |  10:10
Biuro prasowe
Kontakt
Sylwia Makowska
Orchidea Creative Group

ul. Ruska 51B
50-079 Wrocław
s.makowska|grupaorchidea.pl| |s.makowska|grupaorchidea.pl
517 412 466
https://grupaorchidea.pl/

Marka Eisberg nie przestaje zaskakiwać swoich Klientów. Niedługo po wprowadzeniu do oferty linii BIO sałat, przyszła kolej na następne nowości. Tym razem smakosze i zwolennicy zdrowego stylu życia mają okazję spróbować w 100% naturalnych, zimnotłoczonych i wegańskich soków oraz smoothies HPP.

Soczyste nowości

Tym, co niewątpliwie zasługuje na podkreślenie, jest technologia produkcji. Nowe soki oraz smoothies powstały bowiem w oparciu o nowoczesną metodę utrwalania żywności za pomocą wysokiego ciśnienia – HPP. Jakie są jej zalety? Przede wszystkim tłoczone na zimno produkty, w odróżnieniu od tych poddanych pasteryzacji,  zachowują cenne witaminy, wartości odżywcze oraz walory smakowe. Są w 100% naturalne i lekkostrawne. Dodatkowo zastosowana nowoczesna technologia HPP ma wpływ na wydłużenie terminu przydatności do spożycia - soki i smoothies od Eisberga to gwarancja świeżości przez ponad 3 miesiące. Kolejną zaletą jest zachowanie bezpieczeństwa produktu, a także zredukowana liczba drobnoustrojów.

Soki i smoothies HPP marki Eisberg to wegańskie propozycje - ich skład stanowią mieszanki soków, przecierów owocowych i soków warzywnych. Wszystko na bazie specjalnie wyselekcjonowanych warzyw i owoców. Dostępne są w czterech zróżnicowanych wersjach smakowych. Do wyboru mamy dwa soki: Green i Orange oraz dwa smoothies: Purple i Tropical. Wszystkie produkty zamknięte są w ergonomicznych, estetycznych i nowoczesnych butelkach o pojemności 250 ml.

 

Soki i smoothies HPP marki Eisberg to prosty, a na dodatek smaczny sposób na dostarczenie organizmowi cennych witamin i minerałów. Bez konieczności zakupu dodatkowych sprzętów zyskujemy świeży, w 100% naturalny, tłoczony na zimno sok bądź smoothie. Dlatego też warto, by eliksiry zdrowia i młodości stały się codziennym elementem zbilansowanej diety. 

 

Soki i smoothies HPP marki Eisberg

Wersje smakowe:

Purple Smoothie - ekstrakt z guarany, przecier bananowy, przecier jabłkowy, przecier truskawkowy, przecier z borówek amerykańskich, przecier z czarnej porzeczki, sok jabłkowy

Green Juice - przecier jabłkowy, sok ananasowy, sok cytrynowy, sok z ogórków, sok z selera, sok ze szpinaku

Tropical Smoothie - przecier bananowy, przecier z mango, sok jabłkowy, sok z marakui

Orange Juice – sok pomarańczowy

Pojemność: 250 ml

 

 

___________________________________________________________________________________

Grupa Eisberg z siedzibą w Zurychu w Szwajcarii to jeden z liderów w Europie i numer jeden w Szwajcarii i Europie Wschodniej w zakresie produkcji świeżych mieszanek sałat typu convenience, warzyw i owoców. Firma posiada cztery zakłady produkcyjne w Szwajcarii, po jednym w Polsce, Austrii, Rumunii i na Węgrzech. Zakład zlokalizowany w Legnicy zaopatruje partnerów handlowych w kraju, ale także w Niemczech, Czechach i na Słowacji. Klientami Eisberg Polska są największe sieci handlowe oraz gastronomiczne.

www.eisberg.pl/ 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Słodkie święta z Haribo Biuro prasowe
2024-03-28 | 17:15

Słodkie święta z Haribo

W czasie Wielkanocy na stołach i w koszyczkach królują kolorowe jajka, kurczaczki i zajączki. Znajdziemy je także w limitowanych produktach HARIBO. Opakowanie HARIBO Happy Easter
Żywienie Świąteczne wariacje na temat kiełbasy
2024-03-28 | 17:00

Świąteczne wariacje na temat kiełbasy

Kiełbasa to wędlina tradycyjnie obecna na polskim, wielkanocnym stole. Pojawia się tam w różnej formie – pieczonej, gotowanej czy surowej, w plasterkach lub kawałkach. My
Żywienie Wielkanocna terrine z jajem
2024-03-28 | 16:30

Wielkanocna terrine z jajem

Terrina to pierwotnie gliniany garnek z pionowymi bokami i szczelnie przylegającą pokrywką przeznaczony do gotowania lub pieczenia. Co ciekawe dzisiaj nazwy tej używa się przede wszystkim na

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Partner Serwisu Zdrowie

Viatris

Gwiazdy

Gwiazdy

Marcin Bosak: Mam to szczęście, że nie dostaję nietrafionych prezentów. Sam bardzo lubię je dawać

Aktor zaznacza, że lubi wręczać prezenty i obserwować reakcję osób, którym je wręcza. Raczej nie zdarzyło mu się w tej kwestii nieprzyjemnie kogoś zaskoczyć. On sam również nie dostał czegoś, co szybko wylądowało w koszu.

Gwiazdy

Enej: Wielkanoc musi być w rodzinnym gronie. Nie jesteśmy fanami wyjazdów do hoteli, żeby spędzać święta z obcymi ludźmi

Muzycy zespołu Enej przyznają, że lubią i celebrują święta, dlatego cieszą się na nadchodzącą Wielkanoc. Zamierzają wtedy zwolnić tempo, odłożyć na bok pracę i poświęcić czas rodzinie. Mirosław Ortyński i Piotr Sołoducha zdradzają, że ich popisowym, a jednocześnie ulubionym świątecznym przysmakiem jest sałatka jarzynowa. Sami też z przyjemnością ją przygotowują.