Komunikaty PR

NOWOŚĆ! Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE! - prawdziwe arcydzieło smaku!

2020-03-30  |  14:56
Biuro prasowe

Charakterystyczny aromat tych małych przysmaków z pewnością zachwyci ich miłośników. Otwierasz poręczny słoiczek i rozpoczynasz niezwykłą kulinarną podróż
po skąpanych w słońcu gajach, czując niezapomnianą woń świeżych oliwek. Chwilo trwaj!

Samodzielna przekąska lub dodatek do innych dań? To właśnie nowa propozycja od OLE!

Pastena – pasta z czarnych oliwek to niezastąpiony składnik zimnych przekąsek i dań na ciepło. Wyjątkowość smaku, która dzięki niej zagości w Twojej kuchni to klucz do kreacji kulinarnych dzieł sztuki w domowym zaciszu. Z OLE! to bardzo szybkie i proste.  Wiosenny piknik lub plenerowym spotkanie z przyjaciółmi? Połącz przyjemne z praktycznym i twórz niezapomniane, wypełnione wyjątkowym smakiem momenty w towarzystwie Pasteny – pasty z czarnych oliwek OLE!

Spróbuj połączenia Pasteny z paluszkami grissini, nachosami czy krakersami. To aromatyczna pasta, której smakiem możesz cieszyć się od razu po otwarciu słoiczka. Tworzenie dań na ciepło z Pasteną OLE! to czysta przyjemność. W kilka minut przygotujesz niebanalny, posiłek na wynos – dodając ją na przykład do makaronu. Wystarczy całość dokładnie wymieszać, aby móc delektować się wyjątkowym aromatem oliwkowej pasty. Zachęcamy też do wypróbowania jej jako dodatku lub nadzienia do ciasta francuskiego lub kruchych, wytrawnych pasztecików. Ostrzegamy tylko, że takie połączenie może uzależniać!

Wybierz Pastenę – pastę z czarnych oliwek marki OLE! i stwórz prawdziwe domowe arcydzieła smaku!

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 250 ml
Cena: około 8,99 zł

Charakterystyczny aromat tych małych przysmaków z pewnością zachwyci ich miłośników. Otwierasz poręczny słoiczek i rozpoczynasz niezwykłą kulinarną podróż
po skąpanych w słońcu gajach, czując niezapomnianą woń świeżych oliwek. Chwilo trwaj!

Samodzielna przekąska lub dodatek do innych dań? To właśnie nowa propozycja od OLE!

Pastena – pasta z czarnych oliwek to niezastąpiony składnik zimnych przekąsek i dań na ciepło. Wyjątkowość smaku, która dzięki niej zagości w Twojej kuchni to klucz do kreacji kulinarnych dzieł sztuki w domowym zaciszu. Z OLE! to bardzo szybkie i proste.  Wiosenny piknik lub plenerowym spotkanie z przyjaciółmi? Połącz przyjemne z praktycznym i twórz niezapomniane, wypełnione wyjątkowym smakiem momenty w towarzystwie Pasteny – pasty z czarnych oliwek OLE!

Spróbuj połączenia Pasteny z paluszkami grissini, nachosami czy krakersami. To aromatyczna pasta, której smakiem możesz cieszyć się od razu po otwarciu słoiczka. Tworzenie dań na ciepło z Pasteną OLE! to czysta przyjemność. W kilka minut przygotujesz niebanalny, posiłek na wynos – dodając ją na przykład do makaronu. Wystarczy całość dokładnie wymieszać, aby móc delektować się wyjątkowym aromatem oliwkowej pasty. Zachęcamy też do wypróbowania jej jako dodatku lub nadzienia do ciasta francuskiego lub kruchych, wytrawnych pasztecików. Ostrzegamy tylko, że takie połączenie może uzależniać!

Wybierz Pastenę – pastę z czarnych oliwek marki OLE! i stwórz prawdziwe domowe arcydzieła smaku!

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 250 ml
Cena: około 8,99 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Unsplash
2025-07-31 | 06:00

NDP i brak wzajemności standardów –pięta Achillesa unijnej polityki handlowej

W raporcie Równi i równiejsi? Czas na środki lustrzane w handlu produktami rolnymi pisano o podwójnych standardach w polityce UE dotyczącej
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Prawo

Kolejne polskie miasta chcą być przyjazne dzieciom. Planują stworzyć najmłodszym dobre warunki do rozwoju

Cztery miasta w Polsce posiadają tytuł Miasta Przyjaznego Dzieciom nadany przez UNICEF Polska. Dziewięć kolejnych miast czeka na certyfikację, a w ostatnich miesiącach do programu zgłosiło się kilka następnych. Na całym świecie inicjatywa została przyjęta już w ponad 4 tys. samorządów, a w Hiszpanii objęła połowę dziecięcej populacji miast. Program UNICEF-u ma na celu zachęcenie włodarzy do traktowania najmłodszych obywateli w sposób podmiotowy, respektowania ich praw i zaproszenia ich do współdecydowania o przyszłości.

Media

Agnieszka Hyży: W „Halo, tu Polsat” wreszcie mogę wykorzystać swoją wiedzę, wykształcenie i doświadczenie. Bardzo się tam rozwijam

Przy okazji prezentacji nowej ramówki Polsatu Agnieszka Hyży chwaliła programy, jakie proponuje stacja, i strategię działania Edwarda Miszczaka. Prezenterka przekonuje, że jesień spędzi albo w studiu, bo jest gospodynią weekendowego pasma śniadaniowego „Halo, tu Polsat” i show „Twoja Twarz Brzmi Znajomo”, albo przed telewizorem. Zamierza oglądać m.in. „Taniec z gwiazdami” i „Milionerów”.