Komunikaty PR

NOWOŚĆ! Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE! - prawdziwe arcydzieło smaku!

2020-03-30  |  14:56
Biuro prasowe

Charakterystyczny aromat tych małych przysmaków z pewnością zachwyci ich miłośników. Otwierasz poręczny słoiczek i rozpoczynasz niezwykłą kulinarną podróż
po skąpanych w słońcu gajach, czując niezapomnianą woń świeżych oliwek. Chwilo trwaj!

Samodzielna przekąska lub dodatek do innych dań? To właśnie nowa propozycja od OLE!

Pastena – pasta z czarnych oliwek to niezastąpiony składnik zimnych przekąsek i dań na ciepło. Wyjątkowość smaku, która dzięki niej zagości w Twojej kuchni to klucz do kreacji kulinarnych dzieł sztuki w domowym zaciszu. Z OLE! to bardzo szybkie i proste.  Wiosenny piknik lub plenerowym spotkanie z przyjaciółmi? Połącz przyjemne z praktycznym i twórz niezapomniane, wypełnione wyjątkowym smakiem momenty w towarzystwie Pasteny – pasty z czarnych oliwek OLE!

Spróbuj połączenia Pasteny z paluszkami grissini, nachosami czy krakersami. To aromatyczna pasta, której smakiem możesz cieszyć się od razu po otwarciu słoiczka. Tworzenie dań na ciepło z Pasteną OLE! to czysta przyjemność. W kilka minut przygotujesz niebanalny, posiłek na wynos – dodając ją na przykład do makaronu. Wystarczy całość dokładnie wymieszać, aby móc delektować się wyjątkowym aromatem oliwkowej pasty. Zachęcamy też do wypróbowania jej jako dodatku lub nadzienia do ciasta francuskiego lub kruchych, wytrawnych pasztecików. Ostrzegamy tylko, że takie połączenie może uzależniać!

Wybierz Pastenę – pastę z czarnych oliwek marki OLE! i stwórz prawdziwe domowe arcydzieła smaku!

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 250 ml
Cena: około 8,99 zł

Charakterystyczny aromat tych małych przysmaków z pewnością zachwyci ich miłośników. Otwierasz poręczny słoiczek i rozpoczynasz niezwykłą kulinarną podróż
po skąpanych w słońcu gajach, czując niezapomnianą woń świeżych oliwek. Chwilo trwaj!

Samodzielna przekąska lub dodatek do innych dań? To właśnie nowa propozycja od OLE!

Pastena – pasta z czarnych oliwek to niezastąpiony składnik zimnych przekąsek i dań na ciepło. Wyjątkowość smaku, która dzięki niej zagości w Twojej kuchni to klucz do kreacji kulinarnych dzieł sztuki w domowym zaciszu. Z OLE! to bardzo szybkie i proste.  Wiosenny piknik lub plenerowym spotkanie z przyjaciółmi? Połącz przyjemne z praktycznym i twórz niezapomniane, wypełnione wyjątkowym smakiem momenty w towarzystwie Pasteny – pasty z czarnych oliwek OLE!

Spróbuj połączenia Pasteny z paluszkami grissini, nachosami czy krakersami. To aromatyczna pasta, której smakiem możesz cieszyć się od razu po otwarciu słoiczka. Tworzenie dań na ciepło z Pasteną OLE! to czysta przyjemność. W kilka minut przygotujesz niebanalny, posiłek na wynos – dodając ją na przykład do makaronu. Wystarczy całość dokładnie wymieszać, aby móc delektować się wyjątkowym aromatem oliwkowej pasty. Zachęcamy też do wypróbowania jej jako dodatku lub nadzienia do ciasta francuskiego lub kruchych, wytrawnych pasztecików. Ostrzegamy tylko, że takie połączenie może uzależniać!

Wybierz Pastenę – pastę z czarnych oliwek marki OLE! i stwórz prawdziwe domowe arcydzieła smaku!

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 250 ml
Cena: około 8,99 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE Biuro prasowe
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nowe technologie

Anna Dec: Często zapominamy, że poza ekranami telefonów jest prawdziwe życie i wartościowi ludzie. Bądźmy blisko nich i komunikujmy się najprościej, jak tylko się da

Prezenterka przyznaje, że w naszym społeczeństwie można zauważyć coraz większe bariery komunikacyjne, dlatego stoimy przed niezwykle trudnym wyzwaniem zachowania równowagi między korzystaniem z nowoczesnych mediów a pielęgnowaniem relacji osobistych. Aby jednak zobaczyć drugiego człowieka, czegoś się od niego nauczyć czy zainspirować jego życiem, przede wszystkim trzeba wyjrzeć zza szklanych ekranów swoich telefonów. Anna Dec zauważa też, że w dzisiejszych czasach coraz rzadziej rozmawiamy ze sobą w realnym świecie, a zbyt często poprzez różnego rodzaju komunikatory.

Prawo

70 proc. Polaków planuje wyjazd na urlop w sezonie letnim 2025. Do łask wracają wakacje last minute

Ponad 70 proc. Polaków planuje wyjechać na urlop w sezonie letnim, czyli między końcem czerwca a końcem września – wynika z badania Polskiej Organizacji Turystycznej. 35 proc. zamierza wyjechać tylko raz, a 30 proc. – co najmniej dwa razy. Z grupy wyjeżdżających jedna trzecia wybierze się na wyjazd zagraniczny. Jak wskazuje Katarzyna Turosieńska z Polskiej Izby Turystyki, po kilku latach ponownie do łask wracają oferty last minute, a zagraniczne kierunki pozostają niezmienne – prym wiodą m.in. Grecja, Tunezja, Egipt czy Hiszpania.

Prawo

Adaptacje poddaszy bez odpowiednich zabezpieczeń to realne zagrożenie pożarowe. Eksperci apelują o lepsze egzekwowanie przepisów

Z danych Państwowej Straży Pożarnej wynika, że w okresie od 1 stycznia do 13 lipca 2025 roku doszło do blisko 77 tys. pożarów. Ponad 17 tys. wybuchło w budynkach mieszkalnych, co jest nieco wyższym wynikiem niż rok temu. Ogień zbyt łatwo rozprzestrzenia się przez nieodpowiednio zabezpieczone kanały wentylacyjne i trasy kablowe. Źródłem problemów są także zaadaptowane poddasza bez zabezpieczeń przeciwpożarowych czy dachy z instalacjami fotowoltaicznymi.