Komunikaty PR

Odkryj doskonałość smaku czarnych oliwek drylowanych OLE!

2021-02-10  |  12:50
Biuro prasowe

Nie bez powodu kuchnia śródziemnomorska uznawana jest za jedną z najlepszych
na świecie. Oparta na rybach, dużej ilości warzyw i od czasu do czasu, lampce wytrawnego wina,
zdobyła wielu wielbicieli na całym świecie i króluje na ich talerzach. Jednym z jej nieodłącznych elementów są oliwki, które charakteryzuje niepowtarzalny smak i bogaty wachlarz zastosowań.

Oliwki to jedne z najpopularniejszych składników kuchni wprost z śródziemnomorskich wybrzeży.
Oliwki czarne drylowane OLE! to niebanalny, charakterystyczny aromat, który może stać się prawdziwym afrodyzjakiem Twoich dań.

Oliwki czarne drylowane OLE! mają nieco „wytrawny”, aczkolwiek delikatny smak, w porównaniu z ich zieloną odmianą. W żaden sposób nie ujmuje im to wykwintności, a tylko sprawia, że świetnie komponują się zarówno z różnymi rodzajami mięs czy ryb oraz idealnie pasują do sałatek i makaronów. To też ciekawy składnik koreczków i innych imprezowych przystawek.

Ta oliwkowa propozycja od OLE! stanowi prawdziwą inspirację kulinarną, która wychodzi poza ramy wyłącznie tradycyjnych śródziemnomorskich dań. Mnogość ich zastosowań zależy tylko od naszej wyobraźni.

Podkreślą smak wielu potraw i nadadzą im wykwintnego charakteru. Kto raz spróbuje oliwek z trudem powtrzyma chęć dodania ich do wielu popularnych i lubianych dań. To propozycja, którą z pewnością warto wdrożyć do codziennej diety.

Oliwki czarne drylowane OLE! są właśnie dla Ciebie!

Pomysłów i przepisów szukaj w PRZEPIŚNKU OLE!: www.wole-ole.pl

________________________________________

Oliwki czarne drylowane OLE!
Pojemność: 110 g/240 ml
Cena: 6,00 zł

Więcej na: www.wole-ole.pl

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Słodki upominek na Dzień Mamy Biuro prasowe
2024-05-24 | 10:45

Słodki upominek na Dzień Mamy

26 maja to doskonała okazja, by wyrazić miłość i wdzięczność dla najważniejszej kobiety w naszym życiu. Według raportu „Dzień Matki – zakupowe preferencje”, 60 proc.
Żywienie Owocowe róże nie tylko na Dzień Matki
2024-05-24 | 01:00

Owocowe róże nie tylko na Dzień Matki

Każda mama będzie zachwycona, jeśli przyniesiemy jej pięknie pachnący bukiet, który do tego jest słodki i pyszny. Ekspresowy przepis na Owocowe Róże to świetna propozycja dla
Żywienie SEZON NA SZPARAGI I TRUSKAWKI: CZAS, START!
2024-05-24 | 01:00

SEZON NA SZPARAGI I TRUSKAWKI: CZAS, START!

Maj to miesiąc, w którym po blisko rocznej przerwie wracają na nasze talerze tak wyczekiwane szparagi i truskawki. Sezon na nie trwa dość krótko, więc jak tylko pojawiają się

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Filip Chajzer: Jestem samozwańczym królem kebaba. Miałem już ponad 700 zapytań o franczyzę i za dwa–trzy lata będzie to bardzo poważny biznes

Dziennikarz zamienił studio telewizyjne na budkę z kebabami i jak przekonuje, była to jedna z najlepszych decyzji w jego życiu zawodowym. Nie przejmuje się więc drwinami kolegi po fachu z TVN-u, za nic ma jakiekolwiek głosy krytyki i nie ogląda się na innych, tylko robi swoje. Wierzy bowiem, że ten biznes ma sens i szybko odniesie sukces w branży fast food. Filip Chajzer zdradza, że jego pomysł natychmiast odbił się szerokim echem. Po wyjątkowy przysmak do food trucka ustawiają się długie kolejki klientów i już teraz ma siedemset zapytań o franczyzę.

Zdrowie

Mikołaj Roznerski: W wieku 40 lat zrozumiałem, że powinienem regularnie się badać. Mam dziecko i chcę jak najdłużej żyć w zdrowiu

Aktor wspomina, że jakiś czas temu ani myślał o profilaktyce. Regularne badania spychał na margines, bo był przekonany, że jeśli dobrze się czuje i jest aktywny, to nie ma powodu do obaw. W końcu zrozumiał jednak, że nie tędy droga. Aby zachować dobre zdrowie, a w przypadku choroby móc błyskawicznie zareagować i rozpocząć leczenie, trzeba się badać. Teraz Mikołaj Roznerski zachęca też innych nieprzekonanych do tego, by zmienili podejście i nie zapominali o kontroli swojego organizmu.

Konsument

Polacy coraz częściej rezygnują z mięsa na rzecz roślinnych zamienników. Blisko połowa próbowała już produktów tego rodzaju

Już 24 proc. polskich konsumentów identyfikuje się jako fleksitarianie, a 6 proc. stosuje dietę roślinną – wynika z raportu ProVeg „Plant-Based Food in Poland”. Choć pod względem spożywanego mięsa wciąż plasujemy się w europejskiej czołówce, to ponad 40 proc. Polaków je go mniej niż rok wcześniej. – Potencjał rozwoju rynku roślinnych alternatyw w Polsce jest bardzo duży, zwłaszcza że rośnie świadomość o potrzebie ograniczenia mięsa – ocenia Marcin Tischner, public affairs coordinator w ProVeg.