Komunikaty PR

Odkryj kultowy smak tego lata!

2023-07-10  |  11:20
Biuro prasowe

Dlatego na ten sezon letni Herbapol-Lublin przygotował wyjątkową propozycję – a jest nią nowy suplement diety o smaku Oranżady. To pyszny, esencjonalny syrop, który każdemu wakacyjnemu dniu nada wspaniały smak. Jest niezwykle wydajny, gdyż z jednej butelki przygotujemy aż 21 szklanek napoju. Co więcej, jako suplement diety, dostarcza też witamin i cynku.

Czy smaki mogą przywodzić na myśl najlepsze wspomnienia? Oczywiście! Właśnie taką moc ma smak … oranżady. Wakacyjne harce z kolegami, letnie „wypady za miasto”, rodzinne piknikowanie – każdy z nas z pewnością przechowuje w pamięci mnóstwo tych budzących uśmiech letnich chwil. A w każdej z tych sytuacji jakże często w naszych dłoniach pojawiała się właśnie ona – kultowa oranżada. Jej smaku nie da się pomylić z żadnym innym. Teraz znajdziemy go w nowej propozycji Herbapolu!

Orzeźwienie? Oranżada!

Tajemnica pysznego smaku syropów Herbapol tkwi w recepturze opartej na długoletnim doświadczeniu oraz starannie dobranych składnikach. Dlatego nowość Herbapolu o smaku Oranżady to 100% słodyczy lata! Z jej użyciem w wyjątkowo prosty i szybki sposób przyrządzimy pyszny napój. Wystarczy dwie łyżki syropu zalać wodą, by móc cieszyć się pełnym wyjątkowego smaku orzeźwieniem. Idealnie sprawdzi się tu woda gazowana – gdyż, jak twierdzi wiele osób, nie ma prawdziwej oranżady bez „bąbelków”! Do przygotowanego napoju można też dodać kostki lodu, cząstki owoców czy listki ziół.

Ważnym atutem Herbapolu o smaku Oranżady jest wysoka wydajność – jedna butelka wystarcza aż na 21 szklanek. Dlatego to doskonała alternatywa dla gotowych napojów. Świetnie sprawdzi się podczas wielu wakacyjnych okazji. Warto ją mieć pod ręką w domu, zabrać na piknik, czy przygotować dużą porcję musującego, chłodzącego napoju na garden party. Ten smak pokochają i duzi, i mali – to idealna propozycja dla całej rodziny.

W letniej ofercie Herbapolu dostępne są również inne warianty smakowe syropów: Cytryna Lemoniadowa, Mango z ananasem, Rabarbar z truskawką, Arbuz z miętą.

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów Biuro prasowe
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Konsument

Konsumenci doceniają działania firm na rzecz środowiska i społeczeństwa. Dla przedsiębiorstw to szansa na rozwój

Zrównoważony rozwój staje się coraz ważniejszym elementem strategii biznesowych firm. Podmioty wdrażające długofalową strategię ESG mogą liczyć na korzyści finansowe, większe zainteresowanie inwestorów oraz poprawę klimatu i społecznej akceptacji. Spółki i przedsiębiorcy, którzy realizują inwestycje zgodnie z najwyższymi standardami środowiskowymi i społecznymi otrzymali Diamenty Zrównoważonej Gospodarki podczas konferencji Sustainable Economy Summit.

Edukacja

Poziom kompetencji cyfrowych Polaków na bardzo niskim poziomie. Spowalnia to cyfryzację gospodarki i firm

Na tle mieszkańców innych państw UE poziom kompetencji cyfrowych Polaków utrzymuje się na bardzo niskim poziomie – wynika z ostatnich danych Eurostat. Niecała połowa deklaruje posiadanie przynajmniej podstawowych umiejętności cyfrowych, a 20 proc. – więcej niż podstawowe. Staje to na drodze do cyfryzacji gospodarki i zwiększenia produktywności przedsiębiorstw.