Komunikaty PR

ODKRYJ PEPSI ELECTRIC BLUE

2024-06-07  |  12:00
Biuro prasowe

Do oferty marki Pepsi dołączyła elektryzująca nowość – Pepsi Electric Blue. Napój wyróżnia się swoim niebieskim kolorem i przyjemnie cytrusowym smakiem. To doskonała propozycja dla osób, które są „spragnione więcej” i poszukują zaskakujących nowości. Pepsi Electric Blue to limitowany wariant w letnim, orzeźwiającym i nieoczywistym wydaniu, której nie można przegapić. Produkt dostępny jest od czerwca w sieci sklepów Żabka, następnie od lipca będzie w pełnej sprzedaży do grudnia lub do wyczerpania zapasów. 

Pepsi Electric Blue to produkt limitowany, który może zniknąć, zanim zdążymy doświadczyć jego smaku. Nowość od Pepsi to zaskakujący napój o elektryzująco niebieskim kolorze i intensywnym cytrusowym smaku. To doskonały wybór na chwile, kiedy poszukujemy czegoś nieoczywistego i orzeźwiającego, co podniesie każdą okazję na wyższy poziom. Nowość dostępna jest w wariancie zero cukru, zapewniając przy tym maksymalną przyjemność smaku.


Pepsi Electric Blue to nowy, limitowany napój w portfolio Pepsi, który dostępny będzie wyłącznie w określonym okresie w Polsce. Aby móc podkreślić ten aspekt i zbudować sprawnie widoczność produktu na rynku, będzie wspierany on szeroką kampanią marketingową pod hasłem „Złap ją, zanim zniknie”. W ramach naszych realizacji zaplanowaliśmy działania zarówno reklamowe w digitalu jak i aktywacje influencerskie, oraz PR – mówi Julia Łysio, Senior Brand Manager Pepsi w PepsiCo Polska.

Nowa Pepsi Electric Blue zaskakuje nie tylko samym smakiem, ale także wyróżniającym się opakowaniem. Charakterystyczny niebiesko-czarny kolor przyciąga wzrok i idealnie oddaje elektryzujący charakter napoju. Ta limitowana edycja dostępna będzie w sprzedaży od czerwca w sieci sklepów Żabka, zaś od lipca budowana będzie jej pełna dystrybucja na rynku. Produkt będzie w sprzedaży do grudnia lub do wyczerpania zapasów. Złap ją, zanim zniknie i nie przegap niepowtarzalnej szansy na doświadczenie elektryzującej przyjemności wspólnie z Pepsi Electric Blue!

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE Biuro prasowe
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Problemy społeczne

Od lipca ułatwienia w dostępie do terapii dla osób z przewlekłą chorobą nerek. Eksperci apelują o włączenie dietetyków w proces leczenia

Na przewlekłą chorobę nerek cierpi nawet ponad 4,7 mln osób. Według prognoz WHO liczba pacjentów wymagających dializ będzie szybko rosnąć. Niskobiałkowa dieta w połączeniu z leczeniem farmakologicznym obejmującym ketoanalogi aminokwasów może znacząco opóźnić konieczność rozpoczęcia dializoterapii. Od 1 lipca Ministerstwo Zdrowia ułatwia dostęp do terapii. Zmiany mają odciążyć specjalistów, dostosować program do codziennej praktyki lekarskiej i uprościć dostęp do terapii.

Żywienie

Dorota Szelągowska: W moim rodzinnym domu się nie przelewało. Od mamy i babci się nauczyłam, jak ugotować coś z niczego

Prezenterka zaznacza, że dużo czasu spędza w kuchni i jak przekonuje, zawsze da się przyrządzić coś smacznego, nawet gdy pod ręką nie ma zbyt wielu produktów. Tego nauczyła się w rodzinnym domu. Dorota Szelągowska uwielbia kulinarne eksperymenty, dlatego też chętnie podgląda, jak gotują inni i z ich pomysłów również czerpie inspiracje.