Komunikaty PR

Ola Kot gotuje w najnowszym odcinku z serii Naturalne Poranki marki Tarczyński

2021-04-30  |  13:00
Biuro prasowe
Kontakt
Adrian Pokrywka
Publicon

Wyspa Słodowa 7
50-266 Wrocław
a.pokrywka|publicon.pl| |a.pokrywka|publicon.pl
+48 517 671 539
www.publicon.pl
Do pobrania pdf ( 1.68 MB )

Aktorzy, tancerze, sportowcy, influencerzy, a teraz prezenterka radiowa i telewizyjna – Ola Kot. Goście programu Naturalne Poranki mają na co dzień różne zajęcia, ale łączy ich jedno – zamiłowanie do dobrej i zdrowej kuchni. Tomek Jakubiak – ambasador marki Tarczyński – zaprosił do udziału w najnowszym odcinku programu Olę, której zaproponował śniadanie błyskawiczne – idealne dla wszystkich, którzy o poranku liczą każdą minutę.

 

Wstawanie do pracy o wczesnych godzinach wcale nie musi być wymówką od przyrządzenia smacznego, zdrowego i pożywnego śniadania. Przykładem na to jest propozycja Tomka Jakubiaka, czyli prosta i szybka do przygotowania ciabatta z serem, warzywami i gotowanym kurczakiem Tarczyński z linii Naturalnie. Danie przypadło do gustu Oli Kot, która – jak sama przyznała – nie ma zbyt wiele czasu rano, ale bardzo chciałaby zmienić swoje codzienne nawyki żywieniowe.

 

Seria Naturalne Poranki jest jednym z elementów promocji linii Tarczyński Naturalnie, za pomocą których marka realizuje swoją misję – „inspirowanie do mądrego odżywiania, żeby zmieniać życie na lepsze”. Twarzą programu od samego początku jest znany z zamiłowania do mięsa Tomasz Jakubiak. Szef kuchni nie tylko pracuje nad ciekawymi propozycjami porannych posiłków, ale też komponuje je tak, by dostarczały one niezbędnych składników i witamin, a do tego wyglądały i smakowały pysznie. 

 

Poza prowadzeniem show, Tomka wraz z gośćmi mogliśmy zobaczyć także w paśmie śniadaniowym „Pytanie na śniadanie” na antenie TVP2. Seria Naturalne Poranki w Trasie cieszyła się dużym zainteresowaniem widzów, bo oprócz przygotowywanych na wizji dań, odbiorcy mieli okazję zobaczyć ciekawe miejsca na mapie Polski – od morza aż po same góry. 

 

Linię Tarczyński Naturalnie wyróżnia bardzo krótki skład, pozbawiony konserwantów i bogaty w naturalne aromaty. Najwyższej jakości produkt przypadnie do gustu przede wszystkim osobom, które cenią wyjątkowe walory smakowe i chcą się nimi cieszyć o każdej porze dnia. Wśród produktów marki znajdzie się coś dla każdego – m.in. parówki, szynki i wędliny. Z ich użyciem można przygotować każdy posiłek, mając pewność, że będzie on zdrowy i pożywny. 

 

Najnowszy odcinek programu z udziałem Oli Kot dostępny jest na kanale marki Tarczyński na You Tube pod linkiem:

www.youtube.com/watch?v=Og6JMJ1mINI

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Źródło informacji: Publicon
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE Biuro prasowe
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Dorota Gardias: Do sklepu czy na działkę najczęściej jeżdżę rowerem. W drodze do pracy ciężko byłoby mi utrzymać fryzurę, a przed kamerą muszę dobrze wyglądać

Pogodynka zachęca do refleksji nad swoimi nawykami i wprowadzania takich zmian, które mogą mieć długofalowe korzyści zarówno dla środowiska, jak i dla naszego zdrowia. Jej zdaniem nawet drobne gesty, takie jak: oszczędzanie wody, unikanie plastiku czy korzystanie z roweru zamiast jazdy samochodem, mają wpływ na poprawę jakości naszej planety. Dorota Gardias przekonuje, że kiedy tylko może, to nie wsiada za kierownicę auta, ale wybiera jednoślad, bo w ten sposób przyczynia się do zmniejszenia emisji CO2 i dba o czystsze powietrze w swojej okolicy.

Konsument

Konflikty i żywioły wpływają na wakacyjne plany Polaków. Bezpieczeństwo coraz ważniejsze przy wyborze letniej destynacji

Sytuacja geopolityczna i pogodowa sprawia, że Polacy coraz rozważniej podchodzą do wyboru wakacyjnych kierunków. Choć nieprzewidziane zdarzenia mogą się zdarzyć w każdym miejscu na świecie, to minimalizowaniu ryzyka służą m.in. sprawdzanie ostrzeżeń dla podróżnych na stronach Ministerstwa Spraw Zagranicznych, rejestracja w systemie Odyseusz, który zadziała w razie kryzysowej sytuacji, a także wyjazd z ubezpieczeniem turystycznym. Koszty ewentualnego leczenia czy repatriacji znacząco przewyższają bowiem wysokość składki.

Farmacja

Na horyzoncie nowe terapie w leczeniu rdzeniowego zaniku mięśni. Rosną wyzwania w opiece nad dorosłymi pacjentami w Polsce

Polska należy do światowej czołówki w diagnostyce i leczeniu rdzeniowego zaniku mięśni (SMA). Do tego sukcesu przyczyniły się m.in. badania przesiewowe noworodków, dostęp do terapii oraz przełomowa decyzja o włączaniu do leczenia kobiet z SMA w czasie ciąży. Teraz trwają prace nad nowymi cząsteczkami, które mogą jeszcze bardziej poprawić sytuację pacjentów. Mimo wielu sukcesów eksperci wskazują na konieczność rozwiązania kilku istotnych kwestii, które utrudniają opiekę nad chorymi, zwłaszcza dorosłymi.