Komunikaty PR

OLE! Pastena pasta z suszonych pomidorów – słoiczek niezwykłego smaku i aromatu

2020-03-03  |  10:23
Biuro prasowe

Kluczem do stworzenia tak wyjątkowej kompozycji są aromatyczne suszone pomidory oraz delikatny olej, dzięki którym pasta wyróżnia się wśród innych pomidorowych przysmaków. Propozycja marki OLE! - Pastena pasta z suszonych pomidorów sprawdzi się doskonale w formie bazy do sosów niezbędnych do przygotowania dań makaronowych lub pizzy.

Produkt może być wykorzystywany zarówno do przygotowywania dań na zimno, jak i na ciepło. Warto skosztować go w formie pasty do smarowania pieczywa, jako nadzienie do bułeczek, ciasta francuskiego lub wytrawnych naleśników.

Dodanie pasty z suszonych pomidorów do potraw mięsnych, domowych wypieków, sosów
czy zapiekanek nada im wyrazistego smaku i wypełni Twoją kuchnię pięknym, pomidorowym aromatem, który przyciągnie niejednego (nie tylko głodnego) domownika.

Sprawdź też pozostałe propozycje warzywnych przysmaków przygotowanych przez OLE! Bogata linia suszonych pomidorów, różne warianty czosnków czy aromatycznych kaparów w oleju zapewnią Twoim potrawom oryginalność i niebanalność smaków. Wykorzystując w kuchni warzywne przysmaki OLE! jedynym ograniczeniem do stworzenia nowych, niebanalnych dań będzie wyłącznie Twoja wyobraźnia.

Więcej na: www.wole-ole.pl

Pastena pasta z suszonych pomidorów OLE!

Pojemność: 250ml

Cena: około 7 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Unsplash
2025-07-31 | 06:00

NDP i brak wzajemności standardów –pięta Achillesa unijnej polityki handlowej

W raporcie Równi i równiejsi? Czas na środki lustrzane w handlu produktami rolnymi pisano o podwójnych standardach w polityce UE dotyczącej
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Prawo

Kolejne polskie miasta chcą być przyjazne dzieciom. Planują stworzyć najmłodszym dobre warunki do rozwoju

Cztery miasta w Polsce posiadają tytuł Miasta Przyjaznego Dzieciom nadany przez UNICEF Polska. Dziewięć kolejnych miast czeka na certyfikację, a w ostatnich miesiącach do programu zgłosiło się kilka następnych. Na całym świecie inicjatywa została przyjęta już w ponad 4 tys. samorządów, a w Hiszpanii objęła połowę dziecięcej populacji miast. Program UNICEF-u ma na celu zachęcenie włodarzy do traktowania najmłodszych obywateli w sposób podmiotowy, respektowania ich praw i zaproszenia ich do współdecydowania o przyszłości.

Media

Agnieszka Hyży: W „Halo, tu Polsat” wreszcie mogę wykorzystać swoją wiedzę, wykształcenie i doświadczenie. Bardzo się tam rozwijam

Przy okazji prezentacji nowej ramówki Polsatu Agnieszka Hyży chwaliła programy, jakie proponuje stacja, i strategię działania Edwarda Miszczaka. Prezenterka przekonuje, że jesień spędzi albo w studiu, bo jest gospodynią weekendowego pasma śniadaniowego „Halo, tu Polsat” i show „Twoja Twarz Brzmi Znajomo”, albo przed telewizorem. Zamierza oglądać m.in. „Taniec z gwiazdami” i „Milionerów”.