Komunikaty PR

Oliwki drylowane czarne OLE! – wytrawny dodatek do wielu dań

2023-05-19  |  09:00
Biuro prasowe

Czarne oliwki to idealny dodatek wzbogacający smak przystawek oraz klasycznych potraw kuchni śródziemnomorskiej. Są zdecydowanie delikatniejsze i łagodniejsze, a także bardziej miękkie od swoich zielonych odpowiedników. Oliwki drylowane czarne OLE! to wyjątkowe połączenie apetycznego wyglądu i niesamowitego smaku zamkniętego w małym, poręcznym słoiczku.

Kolor oliwek mówi o ich stopniu dojrzałości. Czarne oliwki są już w pełni dojrzałe, dzięki czemu są znacznie mniej wytrawne i znakomicie współgrają z niemal każdym daniem. Oliwki drylowane czarne OLE! idealnie komponują się w wytrawnymi potrawami mięsnymi, rybnymi, a także owocami morza. Sprawdzą się także jako dodatek do kanapek, różnych past oraz sałatek. Dzięki temu, że nie mają pestek, są gotowe do szybkiego użycia.

Odkryj kulinarne inspiracje OLE! Propozycje na zwykłe i niezwykłe okazje z PRZEPIŚNIKA OLE!.

Lekki i pożywne danie? Wypróbuj wiosenno-letnią sałatkę a‘la Tabbouleh z kalafiora z Czarnymi oliwkami drylowanymi OLE! http://bit.ly/438mzHM – kolorowy, delikatny i syty posiłek. Sałatka sprawdzi się na każdą zwykłą i niezwykłą okazję. Sprawdź inne kulinarne propozycje OLE! https://wole-ole.pl/przepisnik-ole/ Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Oliwki czarne drylowane OLE!

Pojemność: 240 ml Cena około 8 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów Biuro prasowe
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Problemy społeczne

Otyłość i insulinooporność zwiększają ryzyko rozwoju alzheimera. Do 2050 roku liczba chorych może się podwoić

Według Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) liczba pacjentów chorujących na chorobę Alzheimera będzie wzrastać. Eksperci szacują, że do 2030 roku na całym świecie będzie ich 50–65 mln, a do 2050 roku – nawet dwa razy więcej. Prognozy są alarmujące, dlatego specjaliści zwracają uwagę na konieczność profilaktyki, w tym leczenia otyłości, cukrzycy typu 2 i insulinooporności. Liczne badania potwierdzają, że znacznie zwiększają one ryzyko zachorowania na choroby neurodegeneracyjne.

Media

Doda: Realizacja filmu o moim życiu obudziła wielu ludzi, którzy mi bardzo źle życzą. Wśród moich byłych też są jakieś nerwowe ruchy

Wokalistka czuje się zaszczycona tym, że pojawił się pomysł na realizację filmu dokumentalnego, w którym będzie mogła ujawnić szczegóły swojego życia prywatnego i zawodowego. Jak zauważa, nie każdy artysta jest w ten sposób doceniony. Dlatego też ona postanowiła wykorzystać tę szansę i chce jak najlepiej zaprezentować się w tej produkcji. Doda przyznaje również, że ten projekt wywołał wiele negatywnych emocji.