Komunikaty PR

Oliwki drylowane czarne OLE! – wytrawny dodatek do wielu dań

2023-05-19  |  09:00
Biuro prasowe

Czarne oliwki to idealny dodatek wzbogacający smak przystawek oraz klasycznych potraw kuchni śródziemnomorskiej. Są zdecydowanie delikatniejsze i łagodniejsze, a także bardziej miękkie od swoich zielonych odpowiedników. Oliwki drylowane czarne OLE! to wyjątkowe połączenie apetycznego wyglądu i niesamowitego smaku zamkniętego w małym, poręcznym słoiczku.

Kolor oliwek mówi o ich stopniu dojrzałości. Czarne oliwki są już w pełni dojrzałe, dzięki czemu są znacznie mniej wytrawne i znakomicie współgrają z niemal każdym daniem. Oliwki drylowane czarne OLE! idealnie komponują się w wytrawnymi potrawami mięsnymi, rybnymi, a także owocami morza. Sprawdzą się także jako dodatek do kanapek, różnych past oraz sałatek. Dzięki temu, że nie mają pestek, są gotowe do szybkiego użycia.

Odkryj kulinarne inspiracje OLE! Propozycje na zwykłe i niezwykłe okazje z PRZEPIŚNIKA OLE!.

Lekki i pożywne danie? Wypróbuj wiosenno-letnią sałatkę a‘la Tabbouleh z kalafiora z Czarnymi oliwkami drylowanymi OLE! http://bit.ly/438mzHM – kolorowy, delikatny i syty posiłek. Sałatka sprawdzi się na każdą zwykłą i niezwykłą okazję. Sprawdź inne kulinarne propozycje OLE! https://wole-ole.pl/przepisnik-ole/ Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Oliwki czarne drylowane OLE!

Pojemność: 240 ml Cena około 8 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Unsplash
2025-07-31 | 06:00

NDP i brak wzajemności standardów –pięta Achillesa unijnej polityki handlowej

W raporcie Równi i równiejsi? Czas na środki lustrzane w handlu produktami rolnymi pisano o podwójnych standardach w polityce UE dotyczącej
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Handel

Polscy naukowcy pracują nad materiałami budowlanymi z roślin. Szerokie zastosowanie mogą mieć przede wszystkim konopie

W związku ze zmianami klimatycznymi i kurczącymi się zasobami naturalnymi naukowcy szukają nowoczesnych, odnawialnych materiałów budowlanych. Przyszłość budownictwa może należeć do roślin jednorocznych – przede wszystkim słomy i konopi. Naukowcy z Wydziału Leśnego i Technologii Drewna z Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu pracują nad materiałami roślinnymi, które mogą zastąpić tradycyjne surowce.

Podróże

Tomasz Jacyków: Nie lubię uczestniczyć w wakacyjnym obłędzie migracji ludzi. Unikam jak ognia tego, na co inni czekają cały rok

Stylista zaznacza, że nieco na przekór w wakacje dużo pracuje, a po nich, kiedy kurorty świecą już pustkami, on odpoczywa. W tym roku jednak ze względu na nadmiar obowiązków zawodowych i nawiązanie współpracy z branżą filmową pod znakiem zapytania staje jego urlop, który planował na przełomie września i października.