Komunikaty PR

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! Wyjątkowo nadziana przekąska

2024-06-10  |  10:00
Biuro prasowe

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! to smaczna przekąska, która łączy w sobie tradycyjny śródziemnomorski smak z odrobiną nowoczesności, tworząc harmonijną kompozycję na każde podniebienie.

 

Oliwki cieszą się nieustanną popularnością na stołach całego świata. Cenione za swoje niepowtarzalne walory smakowe, stanowią istotny element kuchni śródziemnomorskiej. Charakteryzują się bogatym, wyrazistym smakiem oraz wszechstronnością w zastosowaniach kulinarnych. Oliwki doskonale komponują się zarówno z delikatnymi, jak i bardziej intensywnymi składnikami, dzięki czemu są niezastąpione w sałatkach, tapas, a także jako dodatek do dań głównych.

 

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! to idealna propozycja zarówno dla tych, którzy cenią sobie klasyczne smaki, jak i tych, którzy lubią odkrywać kulinarne nowości. Ich intensywny smak wzbogacony delikatną paprykową pastą, każdej potrawie, nada wyjątkowego, śródziemnomorskiego charakteru. Dzięki produktom OLE!, kulinarne eksperymenty zawsze będą pełne inspiracji i niezapomnianych doznań smakowych.

Wypróbuj przepis na Proteinową zapiekankę z ziołami, warzywami i oliwkami https://wole-ole.pl/recipes/proteinowa-zapiekanka-z-ziolami-warzywami-i-oliwkami/ Przekonaj się sam jak wyjątkowo „nadziane” są Oliwki z pastą paprykową zielone OLE!

 

Więcej pysznych propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Oliwki z pastą paprykową

Pojemność: 240 ml Cena: ok 8 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE Biuro prasowe
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Problemy społeczne

Od lipca ułatwienia w dostępie do terapii dla osób z przewlekłą chorobą nerek. Eksperci apelują o włączenie dietetyków w proces leczenia

Na przewlekłą chorobę nerek cierpi nawet ponad 4,7 mln osób. Według prognoz WHO liczba pacjentów wymagających dializ będzie szybko rosnąć. Niskobiałkowa dieta w połączeniu z leczeniem farmakologicznym obejmującym ketoanalogi aminokwasów może znacząco opóźnić konieczność rozpoczęcia dializoterapii. Od 1 lipca Ministerstwo Zdrowia ułatwia dostęp do terapii. Zmiany mają odciążyć specjalistów, dostosować program do codziennej praktyki lekarskiej i uprościć dostęp do terapii.

Żywienie

Dorota Szelągowska: W moim rodzinnym domu się nie przelewało. Od mamy i babci się nauczyłam, jak ugotować coś z niczego

Prezenterka zaznacza, że dużo czasu spędza w kuchni i jak przekonuje, zawsze da się przyrządzić coś smacznego, nawet gdy pod ręką nie ma zbyt wielu produktów. Tego nauczyła się w rodzinnym domu. Dorota Szelągowska uwielbia kulinarne eksperymenty, dlatego też chętnie podgląda, jak gotują inni i z ich pomysłów również czerpie inspiracje.