Komunikaty PR

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! Wyjątkowo nadziana przekąska

2024-06-10  |  10:00
Biuro prasowe

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! to smaczna przekąska, która łączy w sobie tradycyjny śródziemnomorski smak z odrobiną nowoczesności, tworząc harmonijną kompozycję na każde podniebienie.

 

Oliwki cieszą się nieustanną popularnością na stołach całego świata. Cenione za swoje niepowtarzalne walory smakowe, stanowią istotny element kuchni śródziemnomorskiej. Charakteryzują się bogatym, wyrazistym smakiem oraz wszechstronnością w zastosowaniach kulinarnych. Oliwki doskonale komponują się zarówno z delikatnymi, jak i bardziej intensywnymi składnikami, dzięki czemu są niezastąpione w sałatkach, tapas, a także jako dodatek do dań głównych.

 

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! to idealna propozycja zarówno dla tych, którzy cenią sobie klasyczne smaki, jak i tych, którzy lubią odkrywać kulinarne nowości. Ich intensywny smak wzbogacony delikatną paprykową pastą, każdej potrawie, nada wyjątkowego, śródziemnomorskiego charakteru. Dzięki produktom OLE!, kulinarne eksperymenty zawsze będą pełne inspiracji i niezapomnianych doznań smakowych.

Wypróbuj przepis na Proteinową zapiekankę z ziołami, warzywami i oliwkami https://wole-ole.pl/recipes/proteinowa-zapiekanka-z-ziolami-warzywami-i-oliwkami/ Przekonaj się sam jak wyjątkowo „nadziane” są Oliwki z pastą paprykową zielone OLE!

 

Więcej pysznych propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Oliwki z pastą paprykową

Pojemność: 240 ml Cena: ok 8 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Skyry – codzienna dawka mocy, z Piątnicy, no bo skąd! Biuro prasowe
2024-12-31 | 10:00

Skyry – codzienna dawka mocy, z Piątnicy, no bo skąd!

Wraz z nowym rokiem OSM Piątnica powraca z kampanią reklamową „Przejdź na dobrą stronę mocy”, promującą Skyry – jogurty typu islandzkiego. Dzięki wysokiej zawartości
Żywienie Ciasta na sylwestrowy stół
2024-12-30 | 14:50

Ciasta na sylwestrowy stół

Ile ciast potrzeba na świąteczno-noworoczny stół, aby domownicy byli zadowoleni? Wszystko zależy od liczby zaproszonych gości, ale jesteśmy pewni, że często wystarczy jedno ciasto,
Żywienie Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE]
2024-12-23 | 12:00

Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE]

Aż 83% Polaków wyrzuca jedzenie świąteczne między 23 a 30 grudnia. To przekłada się na 61,7 tys. ton, czyli aż 1,6 kg na osobę. Choć najczęściej wyrzucaną kategorią

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Muzyka

Regionalne – Mazowieckie

Większe bezpieczeństwo przechowywanych w magazynach dzieł sztuki. Muzeum Narodowe w Warszawie przeniesie je do nowego budynku

Kupiony ze wsparciem Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego budynek przy ulicy Puławskiej będzie służył Muzeum Narodowemu w Warszawie jako magazyn wielkogabarytowych dzieł sztuki. To tu jeszcze w tym roku mają trafić zbiory z magazynu w Tarczynie, który według opinii NIK nie spełnia niezbędnych norm technicznych. W ciągu dwóch–trzech lat w nowym budynku powstanie także przestrzeń wystawiennicza dla kolekcji mebli i wzornictwa należących do MNW.

Problemy społeczne

Czas oczekiwania na usługi opieki długoterminowej jest zbyt długi. Pacjenci i ich rodziny gubią się w skomplikowanym systemie

Zarządzanie opieką długoterminową w Polsce funkcjonuje w rozbiciu na dwa sektory: ochrony zdrowia i pomocy społecznej. Brak koordynacji między nimi powoduje, że opieka jest udzielana fragmentarycznie i nie zawsze efektywnie – wynika z raportu Banku Światowego. Co roku tego typu usług potrzebuje co najmniej pół miliona osób, a czas oczekiwania na nie jest zbyt długi. To efekt m.in. niedofinansowania sektora i braku kadr.