Komunikaty PR

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! Wyjątkowo nadziana przekąska

2024-06-10  |  10:00
Biuro prasowe

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! to smaczna przekąska, która łączy w sobie tradycyjny śródziemnomorski smak z odrobiną nowoczesności, tworząc harmonijną kompozycję na każde podniebienie.

 

Oliwki cieszą się nieustanną popularnością na stołach całego świata. Cenione za swoje niepowtarzalne walory smakowe, stanowią istotny element kuchni śródziemnomorskiej. Charakteryzują się bogatym, wyrazistym smakiem oraz wszechstronnością w zastosowaniach kulinarnych. Oliwki doskonale komponują się zarówno z delikatnymi, jak i bardziej intensywnymi składnikami, dzięki czemu są niezastąpione w sałatkach, tapas, a także jako dodatek do dań głównych.

 

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! to idealna propozycja zarówno dla tych, którzy cenią sobie klasyczne smaki, jak i tych, którzy lubią odkrywać kulinarne nowości. Ich intensywny smak wzbogacony delikatną paprykową pastą, każdej potrawie, nada wyjątkowego, śródziemnomorskiego charakteru. Dzięki produktom OLE!, kulinarne eksperymenty zawsze będą pełne inspiracji i niezapomnianych doznań smakowych.

Wypróbuj przepis na Proteinową zapiekankę z ziołami, warzywami i oliwkami https://wole-ole.pl/recipes/proteinowa-zapiekanka-z-ziolami-warzywami-i-oliwkami/ Przekonaj się sam jak wyjątkowo „nadziane” są Oliwki z pastą paprykową zielone OLE!

 

Więcej pysznych propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Oliwki z pastą paprykową

Pojemność: 240 ml Cena: ok 8 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Powitaj lato z food truckami w Atrium Kasztanowa! Biuro prasowe
2024-06-21 | 11:30

Powitaj lato z food truckami w Atrium Kasztanowa!

Pasjonaci gotowania „na czterech kółkach” powracają do Piły! W dniach 28-30 czerwca przed galerią Atrium Kasztanowa stanie gastronomiczne miasteczko, serwujące specjały z
Żywienie Czas na lody! Sięgnij po kultowe marki firmy Colian
2024-06-21 | 11:10

Czas na lody! Sięgnij po kultowe marki firmy Colian

Polacy kojarzą lody z beztroską, słonecznymi dniami i poprawą nastroju. Każdy ma swój ulubiony rodzaj, który wywołuje uśmiech na twarzy i sprawia, że nawet gorsze dni stają
Żywienie WŁOCH PO RAZ DRUGI ZDOBYWA GWIAZDKĘ MICHELIN DLA STOLICY POLSKI!
2024-06-21 | 01:00

WŁOCH PO RAZ DRUGI ZDOBYWA GWIAZDKĘ MICHELIN DLA STOLICY POLSKI!

NUTA istnieje na kulinarnej mapie stolicy dopiero od niespełna trzech lat, a ma na swoim koncie już drugą gwiazdkę Michelin. Jak dotąd żadna restauracja w naszym kraju nie dostąpiła

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Edukacja

Szkoły nie przygotowują uczniów na wejście w dorosłość. Oceny wciąż ważniejsze od kompetencji przyszłości i kreatywności

Około 40 proc. uczniów, zarówno szkół podstawowych, jak i średnich, uważa, że popełnienie błędu oznacza, że nie są mądrzy – wynika z raportu „Mogę wszystko. Co na to współcześni uczniowie?” Fundacji Teach for Poland. Obawa przed byciem tak odbieranym powoduje także, że wielu z nich nie zadaje pytań, kiedy czegoś nie wiedzą. – W konsekwencji za kilkanaście lat będziemy społeczeństwem, które będzie się bało innowacji i zmian – ocenia Katarzyna Nabrdalik, prezeska Fundacji Teach for Poland. Wielu uczniów regularnie stawia sobie cele i do nich dąży, ale często kojarzą się one z ocenami. To wyniki w nauce, a nie rozwój umiejętności, są traktowane jako wyznacznik sukcesu.

Edukacja

Sztuczna inteligencja rewolucjonizuje edukację. Rynek takich rozwiązań będzie rósł w tempie prawie 40 proc. rocznie

Sztuczna inteligencja otwiera nowe horyzonty dla procesu nauczania i uczenia się, rewolucjonizując sektor edukacji. Z badań wynika, że z aplikacji bazujących na AI już w tej chwili korzysta duża grupa uczniów i studentów, jak i nauczycieli, a na rynku pojawia się coraz więcej takich narzędzi. Jak szacuje Grand View Research, do 2030 roku wartość globalnego rynku sztucznej inteligencji w edukacji będzie rosła średniorocznie o blisko 37 proc., przy czym duża część tego rynku będzie zdominowana przez platformy edukacyjne. – Dzięki AI nauczanie staje się bardziej spersonalizowane i interaktywne – mówi Jeff Maggioncalda, dyrektor generalny międzynarodowej platformy edukacyjnej Coursera.

Farmacja

Trwają prace nad zmianami w programie szczepień przeciwko HPV. Na razie zaszczepiła się jedna piąta uprawnionych nastolatków

W ciągu pierwszego roku działania programu bezpłatnych szczepień przeciwko wirusowi HPV dla 12- i 13-latków zaszczepiono tylko ok. 20 proc. uprawnionych. Eksperci wskazują na wiele różnych możliwości poprawy niepokojących statystyk. Pierwszym z nich jest edukacja dzieci i dorosłych na temat roli szczepień oraz zagrożeń, jakie wiążą się z zakażeniem HPV, wirusem odpowiadającym m.in. za nowotwory szyjki macicy, odbytu, krtani czy jamy ustnej. Kolejnym pomysłem jest zwiększenie liczby placówek z dostępnymi szczepieniami o kolejne POZ-y, ale też szkoły. Ministerstwo Zdrowia zapowiedziało, że pracuje nad niezbędnymi zmianami.