Komunikaty PR

Oranżada Hellena o smaku piernikowo-korzennym

2023-11-20  |  16:45
Biuro prasowe
Do pobrania Grafika ( 0.28 MB )

Oranżada Hellena od lat jest ulubionym gazowanym napojem Polaków. Na ich stołach gości o każdej porze roku, chętnie sięgają po nią także w czasie zimy i Bożego Narodzenia. W tym roku producent zadbał, aby zyskała charakterystyczny dla tego okresu akcent – piernikowo-korzenny smak i aromat.

Oranżada Hellena z nutą korzenno-piernikową to oryginalne połączenie klasycznego smaku kultowej Oranżady z nutą intensywnych korzennych przypraw. Dzięki temu idealnie wpisuje się w zimowy i świąteczny klimat. W polskich domach co roku tworzą go rodzinna atmosfera, ciepłe światło choinkowych lampek, tradycyjne potrawy oraz unoszący się wszędzie zapach… piernika i przypraw korzennych. To dlatego nowa Oranżada Hellena tak idealnie komponuje się z domowymi smakami polskiego Bożego Narodzenia. Ale nie tylko – na pewno poprawi humor w czasie ciemnych i chłodnych zimowych dni, zostanie gwiazdą domówek przy nastrojowym świetle świec albo najlepszą towarzyszką pogaduszek przy cieple kominka. Każdy chętnie sięgnie po nią także w czasie domowych seansów, kiedy film najlepiej ogląda się pod miękkim kocykiem na wygodnej kanapie…

Oranżada Hellena o smaku korzenno-piernikowym jest dostępna w ofercie limitowanej (w sprzedaży od listopada 2023 r. do wyczerpania zapasów). Idealna dla wszystkich, którzy cenią tradycję, ale nie zamykają się na nowości, i lubią spędzać czas z rodziną. Aby Oranżady Hellena wystarczyło dla każdego, dostępna jest w prawdziwie familijnym formacie – wygodnych butelkach o pojemności 1,25 l.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Domowy „fastfood” pełen jesiennych aromatów Biuro prasowe
2023-11-28 | 01:00

Domowy „fastfood” pełen jesiennych aromatów

Czy „fastfood”, aby smakował, musi być wypełniony pustymi węglowodanami, pozbawionymi składników odżywczych wypełniaczami i ociekać niezdrowym tłuszczem? Jesień jest
Żywienie Listopadowy „comfort food” – czyli co?
2023-11-28 | 01:00

Listopadowy „comfort food” – czyli co?

Gdy za oknem listopadowa plucha, aż chce się wziąć do ręki miseczkę gorącej, gęstej, aromatycznej zupy i zaszyć pod kocem przy akompaniamencie deszczu, stukającego o szyby. Nie mniej
Żywienie Listopad pod hasłem placków ziemniaczanych?
2023-11-28 | 01:00

Listopad pod hasłem placków ziemniaczanych?

W listopadzie obchodzimy święto placka ziemniaczanego. Nic dziwnego, że to wręcz kultowe danie doczekało się swojego dnia w kalendarzu świąt nietypowych. Smażony na oleju lub wypiekany na

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Aneta Glam-Kurp: Na wielu osobach bardzo się zawiodłam i w tej chwili nie mam żadnych przyjaciół. Moim stylem życia przyciągałam tylko interesownych ludzi

Uczestniczka programu „Żony Miami” podkreśla, że kiedyś miała bardzo duże grono przyjaciółek i koleżanek, ale czas i różne życiowe sytuacje szybko zweryfikowały te znajomości. Okazało się bowiem, że te kobiety nie były jej przychylne, nie ceniły jej towarzystwa ani też nie imponowała im jej osobowość, tylko zasobność portfela. Były więc blisko, bo wiedziały, że dzięki niej mogą się pławić w luksusach. Aneta Glam-Kurp zakończyła więc wszystkie toksyczne znajomości i teraz jest już ostrożniejsza. Jak przekonuje, zamiast fałszywych przyjaciół woli nie mieć żadnych.

Prawo

Polacy nie mają w zwyczaju sporządzać testamentów. Co piąty uważa, że ma jeszcze czas na taką decyzję

Tylko 9 proc. Polaków w wieku powyżej 45 lat przygotowuje testament. Ponad 40 proc. przyznaje, że nigdy się nad tym nie zastanawiało, a prawie jedna czwarta uważa, że nie ma nic cennego, co mogłaby po sobie zostawić. Decyzję o sporządzeniu dokumentu przekładamy na później, tymczasem pozwala on zabezpieczyć interes spadkobierców i zapobiega konfliktom. – Warto się zastanowić i zabezpieczyć swoją rodzinę, żeby po śmierci majątek trafił w odpowiednie ręce – przekonuje dr Dawid Rejmer, radca prawny w Kancelarii Finansowej LEX.

Handel

Rośnie liczba użytkowników aplikacji walczących z marnowaniem żywności. Na zainteresowanie mocno wpłynął wzrost cen

W Polsce wciąż na śmietnik trafia niemal 5 mln t jedzenia rocznie. Ponad połowa Polaków źle gospodaruje produktami spożywczymi, ale wraz z dynamicznym wzrostem cen żywności rośnie też potrzeba ograniczenia tego zjawiska. Za tym idzie rosnąca popularność aplikacji, które z tym walczą. Jedną z nich jest Foodsi, która pozwala kupić po niższej cenie produkty spożywcze i gotowe dania, które niesprzedane w danym dniu trafiłyby na śmietnik. Twórcy tego rozwiązania rozszerzają funkcjonalność o dostawy do domu.