Pizza Hut w CH Focus znów otwarta po remoncie
Jedno z popularnych miejsc na gastronomicznej mapie Bydgoszczy ponownie otwarte. Po gruntownym remoncie otworzyła się w CH Focus kultowa restauracja Pizza Hut. Nowy, ładniejszy lokal przyjmuje gości i miłośników smaków od wtorku, 30 kwietnia.
Po remoncie restauracja zyskała atrakcyjny, świeży i przyjazny wygląd. Zmianie uległ cały wystrój lokalu – dzięki kolorom, nowemu wyposażeniu i elementom dekoracyjnym, miejsce nabrało nowoczesnego charakteru, zachowując jednocześnie ciepły klimat. Dzięki obecnej aranżacji przestrzenie stały się bardziej funkcjonalne, pozwalając poczuć się komfortowo przy różnych okazjach. Nowe wnętrze restauracji tworzy przyjazną atmosferę, zachęcającą do spożycia wspólnego posiłku z rodziną czy spędzenia wolnego czasu ze znajomymi.
Goście przyzwyczajeni do smaków z menu Pizza Hut, znów mogą sięgnąć po ulubioną pizzę czy skrzydełka, spróbować dań z makaronem, dobierając wybrane dodatki i desery, a także złożyć zamówienie na wynos. Restauracja mieści się w tym samym miejscu, na piętrze galerii w strefie restauracyjnej.
W dniu otwarcia Pizza Hut zaplanowano wiele atrakcji – klienci będą mogli skosztować tortu oraz otrzymać niespodziankę w postaci vouchera zniżkowego na ulubione dania.
– Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia restauracji w nowej odsłonie, która przyciąga teraz nie tylko pizzą i makaronami, ale też pięknym wystrojem. Pizza Hut to jeden z naszych wieloletnich i ważnych najemców, nierozerwalnie związany z Focusem i mieszkańcami, dlatego cieszymy się, że marka zdecydowała się wprowadzić gruntowne zmiany i postawić na wygodę klientów. W nowej przestrzeni restauracji każdy będzie mógł poczuć się komfortowo i odpocząć. Z pewnością nasi goście znajdą wiele okazji, by posilić się i spędzić tutaj naprawdę przyjemne chwile– mówi Gregory Pertus, dyrektor CH Focus w Bydgoszczy.
Pizza Hut to sieć restauracji z ponad 60-letnią tradycją, która swój początek ma w Stanach Zjednoczonych. Marka podbiła też rynek światowy i obecna jest w 150 krajach. Pierwszy swój lokal w Polsce otworzyła w 1992 roku w Hotelu Marriott w Warszawie. Aktualnie w kraju pod tą marką działa ponad 150 lokali.
Więcej szczegółów na stronie: www.focusbydgoszcz.pl.

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Wiktor Dyduła: Praca w charakterze kelnera jest bardzo ciężka fizycznie i psychicznie. Dlatego trzeba dawać napiwki, bo nawet 5 zł może zrobić komuś dzień
Zanim usłyszała o nim cała Polska, Wiktor Dyduła zarabiał między innymi jako animator zabaw dla dzieci, kelner i uliczny grajek. Każde zajęcie miało swoje plusy i minusy, ale jego najbardziej cieszyło to, że dzięki nim może poznawać ciekawych ludzi. Wokalista podkreśla, że ma duży szacunek do pieniądza i prawie zawsze daje też napiwki, bo wie, że to najlepsza forma docenienia pracy tych, którzy nas obsługują w kawiarni czy restauracji.
Ochrona środowiska
Wokół utylizacji odpadów medycznych narosło wiele mitów. Nowoczesne instalacje pozwalają wykorzystać ten proces do produkcji ciepła i energii

Według różnych szacunków w Polsce powstaje od 60 do nawet 200 tys. t odpadów medycznych. Wymagają one specjalnego trybu postępowania, innego niż dla odpadów komunalnych – jedyną dopuszczalną i obowiązującą w świetle polskiego prawa metodą jest ich spalanie. Obecnie zakłady przetwarzania odpadów to nowoczesne instalacje połączone z odzyskiem energii. Termiczne przekształcenie odpadów może też być elementem gospodarki o obiegu zamkniętym.
Moda
Piotr Zelt: Nie latam po sklepach i nie zawalam sobie szafy jakimiś niepotrzebnymi ciuchami. Mam sporo ubrań, które mają po 20 lat, i cały czas je noszę

Aktor zaznacza, że jego garderoba jest skromna, ale zawiera dobre jakościowo ubrania, które choć były kupione nawet dwie dekady temu, wciąż wyglądają jak nowe. Jego zdaniem nie warto ulegać sezonowym trendom i gromadzić w szafie wielu rzeczy, które modne są zaledwie kilka miesięcy. Zamiast tego lepiej zainwestować w ponadczasowe kurtki, marynarki czy buty z dobrych materiałów i dbać o nie tak, by posłużyły jak najdłużej.