Komunikaty PR

Przyjęcie w ogrodzie. Przygotuj menu pełne smaku z Czosnkiem z ziołami w oleju

2024-08-19  |  10:00
Biuro prasowe

Lato to doskonały czas na spotkania na świeżym powietrzu. Spędzanie go w gronie bliskich i delektowanie się dobrze skomponowanym menu pozwala w pełni cieszyć się ciepłymi dniami. Czosnek z ziołami w oleju OLE! to smaczna warzywna przekąska, która ułatwi szybkie przygotowanie wyśmienitych potraw.

Ciepłe dni i długie wieczory sprzyjają organizacji przyjęć w ogrodzie, gdzie w menu królują lekkie, sezonowe propozycje. Sałatki, koreczki, mini kanapki – to tylko niektóre z potraw, które idealnie komponują się z letnią atmosferą. Czas grillowania i sezonowych warzyw to także doskonała okazja, by eksperymentować z różnorodnymi smakami i cieszyć się świeżymi, aromatycznymi potrawami w gronie najbliższych.

Jednym z produktów, które dodadzą Twojemu menu wyjątkowego smaku, jest Czosnek z ziołami w oleju OLE! Ten niezwykle aromatyczny dodatek, świetnie sprawdzi się w wielu daniach. Gotowe ząbki możesz dodać do sałatek, aby nadać im głębi smaku, użyć jako składnika marynaty do grillowanych mięs i warzyw, czy po prostu podać na talerzu jako przysmak do chrupiącego pieczywa. Olej z aromatycznymi ziołami wzbogaci smak dipów i sosów.

Gdy brakuje czasu na gotowanie., Czosnek z ziołami w oleju OLE! będzie idealnym rozwiązaniem do szybkiego przygotowania efektownych przekąsek, jak Canapè z krewetkami https://wole-ole.pl/recipes/canape-z-krewetkami-i-czosnkiem/, które zachwycą Twoich gości zarówno wyglądem, jak i smakiem.

Więcej pysznych propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Czosnek z ziołami w oleju OLE!

Pojemność:  212 ml
Cena: ok. 13 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Skyry – codzienna dawka mocy, z Piątnicy, no bo skąd! Biuro prasowe
2024-12-31 | 10:00

Skyry – codzienna dawka mocy, z Piątnicy, no bo skąd!

Wraz z nowym rokiem OSM Piątnica powraca z kampanią reklamową „Przejdź na dobrą stronę mocy”, promującą Skyry – jogurty typu islandzkiego. Dzięki wysokiej zawartości
Żywienie Ciasta na sylwestrowy stół
2024-12-30 | 14:50

Ciasta na sylwestrowy stół

Ile ciast potrzeba na świąteczno-noworoczny stół, aby domownicy byli zadowoleni? Wszystko zależy od liczby zaproszonych gości, ale jesteśmy pewni, że często wystarczy jedno ciasto,
Żywienie Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE]
2024-12-23 | 12:00

Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE]

Aż 83% Polaków wyrzuca jedzenie świąteczne między 23 a 30 grudnia. To przekłada się na 61,7 tys. ton, czyli aż 1,6 kg na osobę. Choć najczęściej wyrzucaną kategorią

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Muzyka

Regionalne – Mazowieckie

Większe bezpieczeństwo przechowywanych w magazynach dzieł sztuki. Muzeum Narodowe w Warszawie przeniesie je do nowego budynku

Kupiony ze wsparciem Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego budynek przy ulicy Puławskiej będzie służył Muzeum Narodowemu w Warszawie jako magazyn wielkogabarytowych dzieł sztuki. To tu jeszcze w tym roku mają trafić zbiory z magazynu w Tarczynie, który według opinii NIK nie spełnia niezbędnych norm technicznych. W ciągu dwóch–trzech lat w nowym budynku powstanie także przestrzeń wystawiennicza dla kolekcji mebli i wzornictwa należących do MNW.

Problemy społeczne

Czas oczekiwania na usługi opieki długoterminowej jest zbyt długi. Pacjenci i ich rodziny gubią się w skomplikowanym systemie

Zarządzanie opieką długoterminową w Polsce funkcjonuje w rozbiciu na dwa sektory: ochrony zdrowia i pomocy społecznej. Brak koordynacji między nimi powoduje, że opieka jest udzielana fragmentarycznie i nie zawsze efektywnie – wynika z raportu Banku Światowego. Co roku tego typu usług potrzebuje co najmniej pół miliona osób, a czas oczekiwania na nie jest zbyt długi. To efekt m.in. niedofinansowania sektora i braku kadr.