Komunikaty PR

Przyjęcie w ogrodzie. Przygotuj menu pełne smaku z Czosnkiem z ziołami w oleju

2024-08-19  |  10:00
Biuro prasowe

Lato to doskonały czas na spotkania na świeżym powietrzu. Spędzanie go w gronie bliskich i delektowanie się dobrze skomponowanym menu pozwala w pełni cieszyć się ciepłymi dniami. Czosnek z ziołami w oleju OLE! to smaczna warzywna przekąska, która ułatwi szybkie przygotowanie wyśmienitych potraw.

Ciepłe dni i długie wieczory sprzyjają organizacji przyjęć w ogrodzie, gdzie w menu królują lekkie, sezonowe propozycje. Sałatki, koreczki, mini kanapki – to tylko niektóre z potraw, które idealnie komponują się z letnią atmosferą. Czas grillowania i sezonowych warzyw to także doskonała okazja, by eksperymentować z różnorodnymi smakami i cieszyć się świeżymi, aromatycznymi potrawami w gronie najbliższych.

Jednym z produktów, które dodadzą Twojemu menu wyjątkowego smaku, jest Czosnek z ziołami w oleju OLE! Ten niezwykle aromatyczny dodatek, świetnie sprawdzi się w wielu daniach. Gotowe ząbki możesz dodać do sałatek, aby nadać im głębi smaku, użyć jako składnika marynaty do grillowanych mięs i warzyw, czy po prostu podać na talerzu jako przysmak do chrupiącego pieczywa. Olej z aromatycznymi ziołami wzbogaci smak dipów i sosów.

Gdy brakuje czasu na gotowanie., Czosnek z ziołami w oleju OLE! będzie idealnym rozwiązaniem do szybkiego przygotowania efektownych przekąsek, jak Canapè z krewetkami https://wole-ole.pl/recipes/canape-z-krewetkami-i-czosnkiem/, które zachwycą Twoich gości zarówno wyglądem, jak i smakiem.

Więcej pysznych propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Czosnek z ziołami w oleju OLE!

Pojemność:  212 ml
Cena: ok. 13 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów Biuro prasowe
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Muzyka

Farmacja

Konieczna większa edukacja na temat dbania o zdrowie i dostępnych leków. To kluczowe dla rozwoju samoleczenia

Osoba o niskim poziomie świadomości zdrowotnej zapłaci ostatecznie za opiekę medyczną trzy razy tyle, ile osoba, która wie na ten temat więcej – wskazuje Jonathan Workman z AESGP. Świadomość to ważny element samoleczenia, czyli samodzielnego dbania o zdrowie i zajmowania się drobnymi dolegliwościami, które pełni coraz istotniejszą funkcję w przeciążonym systemie ochrony zdrowia. Dlatego eksperci wskazują na konieczność prowadzenia szeroko zakrojonych kampanii zdrowotnych, a w działania edukacyjne powinny się włączyć zarówno firmy farmaceutyczne, personel medyczny, jak i rząd.

Moda

Anna Powierza: Nie lubię kupować nowych rzeczy. Śpię w pościeli po mojej babci i używam ręczników po mojej mamie

Aktorka wyznaje zasadę: zanim coś wyrzucisz na śmietnik, upewnij się, czy nie da się tego jeszcze w jakiś sposób wykorzystać. Jak przekonuje, ona sama nadal używa pościeli po babci czy ręczników po mamie. Anna Powierza nie zapełnia też po brzegi swojej szafy i nie musi koniecznie mieć tego, co właśnie jest modne. Preferuje ubrania ponadczasowe, które śmiało można założyć kilka razy i zawsze wygląda się w nich dobrze.