Komunikaty PR

Przyjęcie w ogrodzie. Przygotuj menu pełne smaku z Czosnkiem z ziołami w oleju

2024-08-19  |  10:00
Biuro prasowe

Lato to doskonały czas na spotkania na świeżym powietrzu. Spędzanie go w gronie bliskich i delektowanie się dobrze skomponowanym menu pozwala w pełni cieszyć się ciepłymi dniami. Czosnek z ziołami w oleju OLE! to smaczna warzywna przekąska, która ułatwi szybkie przygotowanie wyśmienitych potraw.

Ciepłe dni i długie wieczory sprzyjają organizacji przyjęć w ogrodzie, gdzie w menu królują lekkie, sezonowe propozycje. Sałatki, koreczki, mini kanapki – to tylko niektóre z potraw, które idealnie komponują się z letnią atmosferą. Czas grillowania i sezonowych warzyw to także doskonała okazja, by eksperymentować z różnorodnymi smakami i cieszyć się świeżymi, aromatycznymi potrawami w gronie najbliższych.

Jednym z produktów, które dodadzą Twojemu menu wyjątkowego smaku, jest Czosnek z ziołami w oleju OLE! Ten niezwykle aromatyczny dodatek, świetnie sprawdzi się w wielu daniach. Gotowe ząbki możesz dodać do sałatek, aby nadać im głębi smaku, użyć jako składnika marynaty do grillowanych mięs i warzyw, czy po prostu podać na talerzu jako przysmak do chrupiącego pieczywa. Olej z aromatycznymi ziołami wzbogaci smak dipów i sosów.

Gdy brakuje czasu na gotowanie., Czosnek z ziołami w oleju OLE! będzie idealnym rozwiązaniem do szybkiego przygotowania efektownych przekąsek, jak Canapè z krewetkami https://wole-ole.pl/recipes/canape-z-krewetkami-i-czosnkiem/, które zachwycą Twoich gości zarówno wyglądem, jak i smakiem.

Więcej pysznych propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Czosnek z ziołami w oleju OLE!

Pojemność:  212 ml
Cena: ok. 13 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE Biuro prasowe
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Problemy społeczne

Od lipca ułatwienia w dostępie do terapii dla osób z przewlekłą chorobą nerek. Eksperci apelują o włączenie dietetyków w proces leczenia

Na przewlekłą chorobę nerek cierpi nawet ponad 4,7 mln osób. Według prognoz WHO liczba pacjentów wymagających dializ będzie szybko rosnąć. Niskobiałkowa dieta w połączeniu z leczeniem farmakologicznym obejmującym ketoanalogi aminokwasów może znacząco opóźnić konieczność rozpoczęcia dializoterapii. Od 1 lipca Ministerstwo Zdrowia ułatwia dostęp do terapii. Zmiany mają odciążyć specjalistów, dostosować program do codziennej praktyki lekarskiej i uprościć dostęp do terapii.

Żywienie

Dorota Szelągowska: W moim rodzinnym domu się nie przelewało. Od mamy i babci się nauczyłam, jak ugotować coś z niczego

Prezenterka zaznacza, że dużo czasu spędza w kuchni i jak przekonuje, zawsze da się przyrządzić coś smacznego, nawet gdy pod ręką nie ma zbyt wielu produktów. Tego nauczyła się w rodzinnym domu. Dorota Szelągowska uwielbia kulinarne eksperymenty, dlatego też chętnie podgląda, jak gotują inni i z ich pomysłów również czerpie inspiracje.