Komunikaty PR

Pyszna i pożywna zupa Węgierska Gulaszowa od JemyJemy

2024-05-29  |  16:10
Biuro prasowe
Do pobrania png ( 7.58 MB )

Brak czasu i pomysłu na obiad? JemyJemy przychodzi z pomocą! Odkryj bogactwo smaków kuchni z całego świata i sięgnij po zupę Węgierską Gulaszową. Już w kilka minut będziesz mógł delektować się jej pysznym smakiem.

Zupa Węgierska Gulaszowa JemyJemy z linii Zupy Świata idealnie sprawdzi się w letnim sezonie. Jest szybka i łatwa w przygotowaniu dzięki czemu oszczędza się czas i energię. Dzięki swojej sycącej formule doskonale sprawdzi się po całym dniu pełnym aktywności na świeżym powietrzu, gdy chcemy zaspokoić głód, ale nie mamy ochoty na spędzanie wielu godzin w kuchni.

Jakość, która zachwyca

Węgierska Gulaszowa JemyJemy powstała z połączenia wyselekcjonowanych składników – przygotowana z mięsem i warzywami, doprawiona przyprawami oraz ziołami. Jest jedną z ulubionych zup konsumentów o czym świadczy fakt, że zajęła I miejsce w najnowszej edycji konkursu „Złoty Paragon – Nagroda Polskich Kupców”, w kategorii „Dania gotowe”. Jest to prestiżowy plebiscyt organizowany od lat, w którym właściciele i kierownicy sklepów z całej Polski wyróżniają produkty będące liderami sprzedaży.

Szybkość i wygoda na co dzień

To jednak nie wszystko! Gotową zupę JemyJemy wystarczy przelać do garnka, podgrzać i już po chwili możemy delektować się sycącym posiłkiem, który dostarczy nam energii na resztę dnia. Dzięki zastosowaniu poręcznego i lekkiego opakowania typu doypack oraz nowoczesnej technologii produkcji, może być ona przechowywana poza lodówką aż do momentu otwarcia.

Oferta dostępna w sprzedaży w cenie ok. 7.69 zł/400 g.

Więcej informacji na www.jemyjemy.com.

Producent: PROFI S.A.

Zupa Węgierska Gulaszowa JemyJemy (400 g), cena det. ok 7.69 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE Biuro prasowe
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Problemy społeczne

Od lipca ułatwienia w dostępie do terapii dla osób z przewlekłą chorobą nerek. Eksperci apelują o włączenie dietetyków w proces leczenia

Na przewlekłą chorobę nerek cierpi nawet ponad 4,7 mln osób. Według prognoz WHO liczba pacjentów wymagających dializ będzie szybko rosnąć. Niskobiałkowa dieta w połączeniu z leczeniem farmakologicznym obejmującym ketoanalogi aminokwasów może znacząco opóźnić konieczność rozpoczęcia dializoterapii. Od 1 lipca Ministerstwo Zdrowia ułatwia dostęp do terapii. Zmiany mają odciążyć specjalistów, dostosować program do codziennej praktyki lekarskiej i uprościć dostęp do terapii.

Żywienie

Dorota Szelągowska: W moim rodzinnym domu się nie przelewało. Od mamy i babci się nauczyłam, jak ugotować coś z niczego

Prezenterka zaznacza, że dużo czasu spędza w kuchni i jak przekonuje, zawsze da się przyrządzić coś smacznego, nawet gdy pod ręką nie ma zbyt wielu produktów. Tego nauczyła się w rodzinnym domu. Dorota Szelągowska uwielbia kulinarne eksperymenty, dlatego też chętnie podgląda, jak gotują inni i z ich pomysłów również czerpie inspiracje.